Najlepszy lewo i prawo skrzydłowy w europie
- Shadow_Alex
- Juventino
Widac ze swoj chlop:) LEGIA!!! heheMarcin-IRONEK pisze:ale nie wiem dlaczego niektórzy wymieniają bechama, przecież ten cienias umie tylko piłke podać i nic więcej.
No stary wyjales mi to z ust... Powiedzcie mi co potrafi Beckham, bo wg mnie to tylko dosrodkowywac i strzelac wolne, zadnej kiwki, zadnych dryblingow... Jak dla mnie to cienias!!!
A i ktos napisal ze 2 lata temu Zambi nie odgrywal roli... Ja bym sie z tym niezgodzil, nie wiem czy pamietacie ale Zambi gral juz w EURO 2k w reprezentacji, wiec to chyba cos oznacza, no nie chopoki

- Alexxxxx
- Juventino
Tak na lewym skrzydla najlepszy jest Nedved, a na prawym Camoranesi!!! Oni są wyborni jeden wola walki, drugi fantastyczna technika to jest to co powinno cechować piłkarzy aby osiągali sukcesy. Ci zawodnicy już nie raz pokzali, że nie mają sobei równym i oby było tak dalej...
Dlaczego nbie wymieniłęm Zambro
Bo jest to teraz lewy obrońca. :]
Dlaczego nbie wymieniłęm Zambro

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- deep
- Juventino
zgadzam się, że Zambrotta jest najlepszy! ale to może lepiej, że jest również trochę niedoceniany? od razu ściągnął by na siebie uwagę wielu menadżerów, kilka klubów zaczęło by się nim interesować, Abramowicz nie wiadomo jakie by pieniadze za niego wykładał
, a to być może nie sprzyjałoby grze Zambrotty. uważam, że to świetnie, że mamy go w składzie, i wcale nie jest źle, że jest trochę w cieniu. może on właśnie tego potrzebuje, by być najlepszym!!! :twisted:
- juveluck
- Juventino
Trudno tak jednoznaczenie powiedziec jakie jest obecniej najlepszy skrajny pomocnik. Napewno (mimo ze gra na obronie, ale jeste nominalnym pomocnikiem wkoncu) mozna wymienic Zambrotte. Ale jest tez wielu innych bardzo dobrych jak choc by Gigs, Pires czy kilku innych ktorych teraz nie moge sobie przypomniec. Ale napewno nie zalicze do nich Beckhama. dla mnie to pilkarz przecietny

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Łukasz
- Juventino
Lewa: Pires, Nedved, Zambrotta, Rothen, Giggs, Simao.
Prawa: Zambrotta, Beckham, Schneider, van der Meyde.
Prawa: Zambrotta, Beckham, Schneider, van der Meyde.
- Łukasz.juventihno
- Juventino
oczywiscie zambrotta.mistrz
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Reggie
- Juventino
ja również myślę że Zambrotta wspaniale się na skrzydle spisuje, to przeniesienie go na obronę wcale tego nie zmieniło
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Juventinha
- Qualità Juventina
no oczywiscie ze zambrotta jest super:) ale figo tez. i solari. a beckhama nie lubie ale w sumie ujdzie w tlumie. co do joaquina to juve sobie go kupi i nie bedzie robil konkurencji:P no i oczywiscie nedved suuuuper. a o reszczie juz nie bede wspominac:)
- Peja48
- Juventino
Tak Tak Zambrotta jest na 1 miejscu a zaraz za nim JA super lewo skrzydłowy MOSiRu Bochnia hhehe nie poważnie Zambrotta na lewej a na prawej Beckham :lol: i Zambrotta :roll: i Camor 

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Nunez
- Juventino
uwazam ,ze lewy to cristiano ronaldo!! w meczu z rangersami jak giggs zeszedl do on zaczol grac na lewej pomocy i gral kapitalnie!!,zaluje ze juve go nie sprowadzilo,a prawo to tez ronaldo bo on gral tez w meczu z rangersami na prawej i tez kapitalnie !!! uwazam ze on jest perla futbolu!! i juz nie dlugo zacznie wygrywac nagrody :twisted: ,i prawa beckhama strona boiska nalezy..ale ostatnio gra na srodku ale......,i uwazam ze zadnej gracz juve nie jest w stanie byc lepszym niz oni!! jak narazie niemamy takiego gracza!!,nedved...to jeden pilkarz za malo!!.real,man utd...ile ma klasowych pomocnikow a juve........ sami wiecie,sami nazekacie........