Juventus Turyn-Brescia Calcio
- BianconeriFan
- Juventino
Najważniejsze są obecnie trzy punkty do zdobycia - nie można na takim przeciwniku tracić cennych punktów... Cieszyłbym się, gdyby Juve wygrało do ZERA...
- DeeJay
- Juventino
Myśle, że powinniśmy ten mecz wygrać, nawet mniejszym nakładem sił. Lippi powinien dać odpocząć podstawowym zawdnikom przed meczem z Milanem. Chociaż... zastanawiam się czy nie za często dajemy odpocząć tym podstawowym graczom. W końcu może dojść do tego, że rezerwowi będa bardziej zgrani niż podstawowy skład... Wiem, że jest to sytuacja wątpliwa. Mimo skrócenia LM meczy i tak jest bardzo dużo a Lippi rozkłada skład bardzo dobrze!
- P_I_O_T_R_E_K
- Juventino
Ja mysle ze wygramy ale wcale nie bedzie tak latwo. Bylbym spokojny gdyby w bresci nie grał ten czarodziej roberto...Stawiam na 2-1 Gole strzela di vaio i miccoli(lippi wpusci go na ostatnie 20 min) a dla bresci oczywiscie baggio. Chcialbym jeszcze przypomniec ze w poprzednim sezonie przegralismy 2-0 :oops: Ale mysle ze nie ma co sie martwic bo teraz u nas gra appiah a wtedy o ile sie nie myle strzelil gola.
- Logan
- Juventino
ja tam licze na zwycięstwo !!!! fajnie by byo jakby bez straty gola
musimy przestac tracic tyle bramek :!: mam nadzieje ze potknie sie milan bo wtedy stalibysmy sie samodzielnymi liderami
no i na baggio trzeba uwazac bo mimo ze wiekowy to nadal jest on swietnym pilkarzem

Forza Juve
- Cross
- Juventino
A ja chciałbym zwycięstwa,ale niestety moje przeczucie wskazuje mi na remis. Wg mnie to nawet byłoby dobre ,albo porażka bo mogłoby troche sprowadzic Juve na ziemię.Jednak jesli wygrywają ciągle i chcąwygrywaćto zimny prysznic jest niepotrzebny,jednakże pierwszą porażkę Juve chciałbym (jeśli będzie) zobaczyć po meczu z milanem
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie, wtedy co ulegliśmy Bresci na ich stadionie 2-0 bramki zdobyli Schopp i Tare. Ne Delle Alpi jak wygraliśmy 2-1 gola strzelił nam AppiahP_I_O_T_R_E_K pisze: Chcialbym jeszcze przypomniec ze w poprzednim sezonie przegralismy 2-0 :oops: Ale mysle ze nie ma co sie martwic bo teraz u nas gra appiah a wtedy o ile sie nie myle strzelil gola.

- juveluck
- Juventino
Mezc ktory musimy bez dyskusyjnie wygrac. Napewno nie bedzie latwo(jak zawsze zreszta) zwlaszcza ze Brescia ostatnio gra calkiem niezle(remis z Interem choc by). Ale my nie mozemy stracic punktow bo ACM moze nam odskoczyc co bylo by bardzo nie dobre. dodatkowego smaczku dodaje osoba Appiaha

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
Jak zawsze, nie przyjmuje innego wyniku jak 3:0. Może pojawi sie Olivera? Naprawde licze na tego pilkarza. Mam nadzieje, że Lippi da szanse Tudorowi, niech giant odkupi swoje winy. A co do Robbiego....coż, on zawsze jest wielki!