JUVE- real sociedad 4-2
- Kamil de Lellias
- Juventino
Druga faza już chyba pewna,szkoda tylko tych głupio traconych bramek,ale trzeba cieszyć się z tego co jest.
- RadeKas
- Juventino
No przeciez bylo 5 bramek. 2x Di Vaio, 2x Treze i 1x Tudor 8). Swoja droga Igor zachowal sie jak rasowy napastnik 8) 8) 8)Andrewtbg pisze:BRAVO JUVE piękne bramki napastników dały nam zwycięstwo ale ja myślałem że będzie upragnone pięć bramek ale cóż BON VAYAGUE sociedad
srali muszki będzie wiosna
- mariokit
- Juventino
Naprawde ładny mecz w wykonaniu Juve :!: Zambrotta poprostu fenomenalny Di vaio rewelacja, a Nedved klasa sam dla siebie.Mało miał czasu ale nic nie pokazał Dawids :!: Szkoda tylko głupio straconych bramek ale coż ostatnio to norma
- DeeJay
- Juventino
Dokładnie. Nadal tracimy bramki, ale w coraz "lepszym" styluswiergot pisze:SUPER :!: BRAWO :!: JESTEŚMY NAJLEPSI :!:
Jestem pewien że jeszcze 2-3 mecze i obrona się uspokoi, cały zespół będzie grał uważniej, a wtedy wszyscy będą mogli nam naskoczyć.
A po drugie, troche szkoda, że ani minutki nie zagrał Miccoli. Myśle, że teraz, gdy mamy prawie pewny awans, bedzie miał więcej okazji do pokazania swoich nieprzeciętnych umiejętności.
- swiergot
- Juventino
No i liczymy też na występ Benjamina :!:Juventinho pisze:Dokładnie. Nadal tracimy bramki, ale w coraz "lepszym" styluswiergot pisze:SUPER :!: BRAWO :!: JESTEŚMY NAJLEPSI :!:
Jestem pewien że jeszcze 2-3 mecze i obrona się uspokoi, cały zespół będzie grał uważniej, a wtedy wszyscy będą mogli nam naskoczyć.Poprostu brakuje nam szczęścia. Bramka Tudora był całkowitym przypadkiem. Druga bramka - stały fragment gry... no cóż. Trzeba się w końcu obudzić!!!
A po drugie, troche szkoda, że ani minutki nie zagrał Miccoli. Myśle, że teraz, gdy mamy prawie pewny awans, bedzie miał więcej okazji do pokazania swoich nieprzeciętnych umiejętności.

- BIGGI
- Qualità Juventino
Hehe ale trzeba walczyć o 1. miejsce, nie tylko o awans, żeby w 1/8 wylosować kogoś słabszego....chociaż - NA JUVENTUS NIE MA MOCNYCHswiergot pisze:No i liczymy też na występ Benjamina :!:Juventinho pisze:Dokładnie. Nadal tracimy bramki, ale w coraz "lepszym" styluswiergot pisze:SUPER :!: BRAWO :!: JESTEŚMY NAJLEPSI :!:
Jestem pewien że jeszcze 2-3 mecze i obrona się uspokoi, cały zespół będzie grał uważniej, a wtedy wszyscy będą mogli nam naskoczyć.Poprostu brakuje nam szczęścia. Bramka Tudora był całkowitym przypadkiem. Druga bramka - stały fragment gry... no cóż. Trzeba się w końcu obudzić!!!

Ostatnio zmieniony 21 października 2003, 23:46 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Johnny777
- Juventino
Igor coś Ty narobił............
:!: :evil: :evil: :evil:
A już chciałem pochwalić obronę, a tu samobój...I od tego się sypnął cały mecz w wykonaniu Juve...Mogło być tak pięknie 4:0 lub i więcej, a była nerwówka. No ale muszę przyznać że dwie bramki na początku odebrały Sociedad ochotę do gry :twisted: Pozostałe dwie też ładne, ale Tudor....no nie potrafię tego przeboleć. Po tym golu coś się zacięło... I dlatego 3 punkty cieszą ale postawa jakoś nie do końca... :?

A już chciałem pochwalić obronę, a tu samobój...I od tego się sypnął cały mecz w wykonaniu Juve...Mogło być tak pięknie 4:0 lub i więcej, a była nerwówka. No ale muszę przyznać że dwie bramki na początku odebrały Sociedad ochotę do gry :twisted: Pozostałe dwie też ładne, ale Tudor....no nie potrafię tego przeboleć. Po tym golu coś się zacięło... I dlatego 3 punkty cieszą ale postawa jakoś nie do końca... :?
- swiergot
- Juventino
No nie jest, ale chyba jest jakaś możliwość? Przynajmniej w CM się da jak pierwszy skład nie może grać w LM z powodu meczów reprezentacyjnych (co zresztą jest kretyńskie, LM i narodowe w jednym czasie...).KwiAtek pisze:czy mi sie wydaje czy, on nie jest zgloszony do LMswiergot pisze: No i liczymy też na występ Benjamina :!:![]()

- Hotbe
- Juventino
Wracając do wypowiedzi iero10. Jestem takiego samego zdania co Biggi. Zauważ, że to Marco zastępuję w lini ataku Alexa. Gra bardzo dobrze, jeśli nie powiedzieć świetnie jak sam zresztą zauważyłeś. Co z tego, że Alex jest symbolem. Musi walczyć o miejsce w podstawowej jedenastce jak każdy. Już nie raz byliśmy świadkami jak Alex grał mimo słabiutkiej formy a Lippi sadzał na ławce dużo lepszych w danym momencie zawodników. Co do Trezeguet'a, to proponuje obejrzyj jeszcze raz mecz i policz wygrane pojedynki główkowe i przy tym celne zgrania do partnerów.
We play together, we die together. Juventus for life.
- Yuwe
- Juventino
hehe wrzuc na loooz !;)Johnny777 pisze:Igor coś Ty narobił............:!: :evil: :evil: :evil:
Bardzo ladna bramka Tudora ,mi sie podobala . Buffon nawet nie drgnal :p
Bardzo dobry mecz , prawie wszyscy zagrali wspaniale (chyba slabsza dyspozycja Tudora i Appiaha) ale to nic . Brava przede wszystkim dla Di Vaio i Zambrotty , Camo tez sie popisal . Taki JUVENTUS chce ogladac jak najczesciej :-D .
- Johnny
- Juventino
No, chopaki mnie zaskoczyli, pozytywnie :-D
Stawiałem na 3:1.
Świetne gole Treze i Di Vaio
Jeden z piękniejszych samobójczych goli jakie w życiu widziałem-Tudora
, ale spoko!!! zagraliby na 6, ale w końcówce za bardzo się rozluźnili i stawiam im 5- za grę. Czekamy na następmych przeciwników 
Stawiałem na 3:1.
Świetne gole Treze i Di Vaio

Jeden z piękniejszych samobójczych goli jakie w życiu widziałem-Tudora