Abramowicz podwyższa stawkę
- juveluck
- Juventino
Ja tam sie tym nie przejumuje. Nedvedowi jest u nas dobrze. Che dla nas grac. A i dzialacze wiedza jak jest waznym graczem. Wiec poprostu nie mogli by go sprzedac i tez napewno tego nie zrobia.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dionizos
- Juventino
Powinniscie rozdawac bany, za kazdy kolejny temat o odejsciu Pavla czy Davids. Do nastepnego okna transferowego jeszcze kupa czasu, nasze gadanie raczej wiele nie zmieni. Powiedzmy to wprost, wszystko zalezy od kasy i tyle.
- GRzesiek
- Juventino
Czesc Wzystkim ja w sprawie tego ruska i NEDVEDA.powiem Krotko.niech sie odp....?od NEDVEDA i JUVE bo pojade do niego i mu wyp..?niech sie czepi tych z realu podobno oni chba maja smiechu warte gwiazdy niech tam sie wybierze.pozdrawiam wszystkich kibicow JUVE JUVE JEST WIELi FORZA JUVE
- DeeJay
- Juventino
Nie sądze, żeby Juventus był tak pazerny na kasę i pozbył się Nedveda. Sam zawodnik zapewniał, że chciałby zakończyć karierę w Juve. Jego odejście jest raczej nie możliwe. Chociaż... :? Jak to śpiewa De Mono... "Wszystko jest na sprzedaż..."

- Dario
- Juventino
Należy się cieszyć że Abramowicz chce kupować naszych zawodników bo to oznacza że mamy najlepszych piłkarzy na świecie, a tylko takimi jest ona zainteresowany. A to że nikt nie zostanie sprzedany to inna sprawa, bo naszych intersują sukcesy a nie kasa (choć kasę też niezłą dostają). To byłoby bez sensu najpierw budowac mozolnie drużynę a teraz ich wyprzedać. Tak postepuje się w Polsce czy we Francji ale nie w profesjonalnym klubie. I raczej wątpiłbym że Abramowicz bedzie potem oczekiwał na zwrot kosztów. W jednym z wywiadów powiedział że nie kupił Chelsea dla zysku tylko z kaprysu posiadania klubu...
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Zycze Abramovicowi bankructwa lub konfrontacji z polskim Urzedem Skarbowym... :twisted: :twisted: :twisted:
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja też proponuje bany za takie bzdetne informacje
Bo ja się kiedys jakiegoś zawału dostane i kolejna rzecz do zamartwiania się grrrrrrrrrrr
A w szpitalu nie ma neta........... :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Bo ja się kiedys jakiegoś zawału dostane i kolejna rzecz do zamartwiania się grrrrrrrrrrr
A w szpitalu nie ma neta........... :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- ballack13
- Juventino
jeny ten za przeproszeniem rusek jest normalny za Nedveda ino 28 mln funtów a za królika 180 mln euro
To cos jest nie tak królik tyle siana a Nedved tak mało ??
To cos jest nie tak królik tyle siana a Nedved tak mało ??
- Villya
- Juventino
ajajajajaaj Abramowicz ty i te twoje pieniądze...myśli , że za kasę można mieć wszystko....chce kupić Buffona ???? Nedveda ???? do tego jeszce Raula i Vieriego...składa wszystkim oferty tylko aby coś złapać coś kupić..raz tu raz tam niech się facet zdecyduje bo jest naprawdę śmieszny........
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- rdk
- Juventino
Juve20, mam do ciebie jedno małe pytanko, a mianowicie ciebie nie wnerwia to, że ten j##### rusek chce kupywać zawodników JUVENTUSUjuve20:
Widzę że niektórym ten Rusek działa na nerwy Ciekawy jestem co dalej wyniknie z tej polityki, bo kiedys w końcu przestanie łożyć pieniądze i będzie czekał aż się zwrócą. To przecież biznesmen....

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!