Ancona - Juve 2-3

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 23:35

Teraz trzeba jak najszybciej zapomnieć o tym meczu i skoncentrować sie na Realu 8)

Zawsze Wierni ! ! !
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 23:44

Dobra mamy wygraną.

Cieszą dwie bramki Miccoli'ego

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 23:59

Panowie! Wg mnie obrona w tym meczu spisala sie skandalicznie! Jak lider Serie A, pretendent do scudetto i do zwyciestw w Lidze Mistrzow moze stracic dwie bramki w meczu z ostatnia druzyna w tabeli ktora w pieciu meczach strzelila tylko dwa gole? :evil:

Kiedy gralem w mlodym Deportivo i przegralismy z Mallorca (wtedy na 11 miejscu na 14) przy stanie 2-0 dla nas to nikt z graczy defensywnych (bylem ofensywnym pomocnikiem :) nie pojawil sie na boisku przez miesiac!

Cos szwankuje w turynskiej druzynie...
Dzieje sie bardzo zle...

Pomylscie co by sie dzialo gdybysmy azprezentowli taka forme w meczu z ultraofensywnym Realem M? 3-9? 3-12? Strach myslec...

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 00:30

Miccoli x 2.

O to chodziło, by Miccoli dał znać o sobie. Będzie dobrze.
Miccoli musi wzmocnić Juve już w tym sezonie. Nie może wpasowywać się w drużynę tak długo jak Di Vaio czy wcześniej Nedved.

LIczy się zwycięstwo i tre punti.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 00:35

Nadal nie wiem dlaczego wszędzie trąbili ze Montero strzelił 1.bramke..... :?

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 01:01

no cos takiego. bardzo fajnie ze 3 punkty aczkolwiek takich dwoch straconych bramek sie w zyciu nie spodziewalam. no i najgorsze jest to ze chyba mialam troszke racji z ta zbyt slaba obrona....... ale co tam, jak wygramy z sociedad to zapomnimy o tych straconych z ancona, a jak wygramy z milanem do zera:) <ciekawe czy realne swoja droga?????> to juz bedzie genialnie. ale mamy super napastnikow:) jeszcze tylko zalayeta dolozy swoje 3 grosze i beda mieli wszyscy bramki:)

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 01:12

juve20 pisze:A ja w przeciwieństwie do was się ciesze że zgarneliśmy 3 pkt. Inter zremisował ,Milan lub Lazio tez stracąpunkty więc o co chodzi? O tracone bramki?Kouba dobrze napisał ,najważniejsze że tych bramek strzekamy więcej.
Chodzi oto że jeśli Juve dalej bedzie tak grało w obronie to strach myśleć o meczach z poważnymi snajperami! Przypomnij sobie ile w całym tamtym sezonie Juventus stracił bramek.

ostry

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 02:55

a jak wygramy z milanem do zera:) <ciekawe czy realne swoja droga?????>
Nie chce Cię denerwować ale chyba nierealne, prędzej już skończy się 0:0 niż wygracie do zera.

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 06:53

Ważne 3 pkt ale można było wygrać bardziej przekonująco i stracić mniej bramek.
nie ma co gdybać i czas szykować się na Real Sociedad

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 07:58

kouba pisze:ważna że wygrana, a co do straconych bramek to lippi będzie sie musiał zastanowić poważnie, w 6 meczach 7 bramek puszczonych :!: tak nie może być, pociesza jedynie fakt że dużo strzelają :D
Taa, wcale mnie to nie cieszy, ja nie chce żeby JUVE grało tak jak real bo to jest nie w naszym stylu. Jak można stracić 2 bramki z takimi cieniasami normalnie nie mieści mi się to w głowie, najlepsza obrona Serie A traci tyle bramek. Coś jest nie tak.

Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 09:28

Ludzie co się dzieje :!: :!: Tracimy ważne bramki z .....beniaminkiem :!:
Coś trzeba zrobić z tą obroną :shock:

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 10:12

No i co ludziska?? A tak zescie obstawiali ze wasz Juve zmiazdzy Ancone che che.A tu wymęczone zwycięstwo kolejne zreszta.Nie oglądałem meczu ale koledzy z forum Milanu ze Anconie powinien sie nalezec karny przy stanie 1-3.No coz.... W ostatniej kolejce Zambrotta sie sam obala i jest karny zas gdy jest ewidentny[ponoć] faul to sedzia przeciw Juve nie gwizdze.Poczekajmy jednak do 1 listopada wszystko bedzie jasne, kto jest lepszy mam na mysli.

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 10:16

Ludzie!!!
Rozumiem ze mozna sie zdenerwowac strata dwoch bramek, ale bez przesady. Mowicie i zachowujecie sie tak jakby Ancona rozgromiła Juve :wink: Oczywiscie ja tez nie jestem zachwycony strata goli, no ale mamy jednak zwyciestwo...co prawda tylko 3:2 ale zawsze!!! Licza sie 3 punkty, chociaz rzeczywiscie obrona moglaby spisac sie lepiej... :?

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 10:32

No właśnie taka ciekawostka. Anona w 5 meczach strzeliła ...2 gole a wczoraj mistrzowi Włoch strzeliła tyle samo.
Tracenie bramek mnie bardzo denerwuje. Przez 2 sezony (01-02, 02-03) byliśmy drużyną, która traciła najmniej goli ze wszystkich drużyn! A teraz taka Modena i ....Siena mają mniej straconych :?

Obrazek
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 11:08

Nasza defensywa w tym sezonie(przynajmniej do tej pory)troche zawodzi :? Tracic dwa gole z najgorszym obecnie klubem Serie A to lekki obciach..Dobrze,że mimo wszystko udało się wygrać,no i cieszą pierwsze ligowe bramki Miccoliego.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Zablokowany