Kibice się jednoczą!.

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 12:58

Sczyt wszystkiego Polski football słaby to co powiedziec o norweskim, nie no ja chyba tam pojade i im coś skpoję, a ten klub w popwietrze wystrzele. Cóz jednak jest jakaś wieź= między kibiacami róznych klubów (cytuje):

Wlaka z takimi pionkami nie przyniosłaby większej trudności Concordii Knurów, a co dopiero Wiśle. Trzymam kciuki!!

Dzieki wielkie! Odrobina nadziei na normalność wlała sie w jeden
me serce:) Jestem z Krakowa - trzymam też za Groclinem. POLSKA GÓRĄ!!!! (może by tak zgarnąć puchar UEFA???)

Zaorajcie im to pastwisko w Oslo! a turystycznej wycieczki do Krk niech wroca z bagazem bramek! Zaglebie S-C i Legia z Wami

Legia-szacunek! a tamte bufony cwanikuja bo pewnie latem(jesli w ogole maja lato) wygrali w sparingach z lazio parma schalkie saragossa i nijmegen po 5-0 i sa spokojni;-) WISEŁKO ZAORAJ ICH!!

To jest wreszcie sztama i to się liczy. Polska King :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:47

Mam nadzieje ze wiselka ich rozgromi i pokaze kto tu rzadzi. Traktorzysci - dobre buahaha

Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 20:51

Jestem kibicem Arki. Z racji przyjaźni kibicuje też Cracovi. Tak więc w lidze nie kibicuje Wiśle. Jednak gdy mowa o pucharach to zawsze jestem za Wisełką !! Czy mi się to podoba czy nie jest to obecnie najlepszy klub w polsce !! Mam nadzieje, że rozjedzie norwegów. Pozdro z Gdyni dla WSZYSTKICH kibiców z Krakowa ( Cracoviaków, Wiślaków jak i fanów Hutnika :-D )

ODPOWIEDZ