Wasz ulubiony kibicowski gadżet?
- BIGGI
- Qualità Juventino
oooo zapomniałem o tej kurtce. Mam identyczną tylko dawno jej nie nosiłem, ale pogoda już taka że mozna włożyc :-DEl_chico_a_Coruna pisze:Moj ulubiony gadzey to kurtka wiatrowka Juve! Jeszcze wyprodukowana przez Lotto! Nasi bohaterowie maja takie na sobie podczas traningu na teledysku "Il mio canto libero"!
No to widze ze mamy identyczne szalikiMoim ulubiony (aczkolwiek wszystkie bardzo bardzo lubie) gadrzetem jest szaliczek Juve. Taki bialy napis w srodku Forza Juve i dookola daty ze zwyciestw w lidze (ostatnia data na tym szaliczku jest 1995 bo go dosc dawno zakupilem . Drugi moj szaliczek powiesilem sobie na scianie tak ze jak sie swieci swiatlo wieczorem to go widac przez okno

- Yari
- Juventino
JUVEJAH90 pisze:Fajny mam avatarek, co nie??
hehe stary dobry street fighter z amigi:):). Pamiętam , to były czasy. Do tego dochodził cannon foder , centurion , settlersi , mortal kombat , north and south , wings i wiele innych:)P). Czasami chciałbym sie cofnąć do tej ,,prechistorii":):):):P))
- RadeKas
- Juventino
No wiec ja tez mam taki oto szaliczekBIGGI pisze:No to widze ze mamy identyczne szalikiMoim ulubiony (aczkolwiek wszystkie bardzo bardzo lubie) gadrzetem jest szaliczek Juve. Taki bialy napis w srodku Forza Juve i dookola daty ze zwyciestw w lidze (ostatnia data na tym szaliczku jest 1995 bo go dosc dawno zakupilem . Drugi moj szaliczek powiesilem sobie na scianie tak ze jak sie swieci swiatlo wieczorem to go widac przez okno...(mam jeszcze jeden, tylko jednostronny)

srali muszki będzie wiosna
- Johnny777
- Juventino
Heh...coś chyba sporo tych szaliczków wyprodukowali bo ja też takowy posiadamRadeKas pisze:No wiec ja tez mam taki oto szaliczekBIGGI pisze:No to widze ze mamy identyczne szalikiMoim ulubiony (aczkolwiek wszystkie bardzo bardzo lubie) gadrzetem jest szaliczek Juve. Taki bialy napis w srodku Forza Juve i dookola daty ze zwyciestw w lidze (ostatnia data na tym szaliczku jest 1995 bo go dosc dawno zakupilem . Drugi moj szaliczek powiesilem sobie na scianie tak ze jak sie swieci swiatlo wieczorem to go widac przez okno...(mam jeszcze jeden, tylko jednostronny)
![]()
. Jaki ten swiat maly

Ale czas kupić nowy... :twisted:
- Medi
- Qualità Juventino
Dla mnie zdecydowanie czarny dresik lotto kupiony (a raczej podarowany na urodzinki) w zeszłym roku który obowiązkowo zakładam na każdy mecz - czy na stadion czy przed TV (tudzież komputerem)
Ale najbardziej lubie bryloczek - dwa sympatyczne prosiaczki: jeden w koszulce Juve (na górze) drugi w koszulce Interu (na dole) .....a w jakiej pozie to już sie sami domyślcie

Ale najbardziej lubie bryloczek - dwa sympatyczne prosiaczki: jeden w koszulce Juve (na górze) drugi w koszulce Interu (na dole) .....a w jakiej pozie to już sie sami domyślcie

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też posiadam tę boską kurtkę JUVE lotto 8) Trzeba przyznać, że to chyba najlepszy gdżet. Szpan na maksa
Fajnie jak do tego założę jeszcze czapkę z daszkiem JUVE to jak się gapią ludzie np: w autobosie
Wzbudza to duże zaintereowanie 8)
Co do szlika z datami, też go mam 1 z 4, 2 mam z datami prawie takie same, tylko różnią się nico kolorystycznie
Też mam datę 1995 na środku
ale dopisałem sobie markerem następne
Tylko, że na 2003 już niema miejsca :roll:
Medi, domyślamy się
8)

Co do szlika z datami, też go mam 1 z 4, 2 mam z datami prawie takie same, tylko różnią się nico kolorystycznie

Medi, domyślamy się

- Peja48
- Juventino
gdy ogladam mecz na sobie
-Szalik zawiązany na łbie
-Koszulkę Fastweb Nike różową
-skarpetki Nike
-klapki Juve
-Między nogami piłka Select Juve i fotel owiniety ręcznikiem Juve
-Szalik zawiązany na łbie
-Koszulkę Fastweb Nike różową
-skarpetki Nike
-klapki Juve
-Między nogami piłka Select Juve i fotel owiniety ręcznikiem Juve
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Wojtom
- Juventino
ja mam szalik , koszulke Nike Fastweb- , kubek( po jednej stronie Juventus i herb a po drugiej Champions Laeuge
) ,wypasioną kurtke lotto
, czapeczke lotto z daszkiem i flage (duuuuużą
)

Ostatnio zmieniony 17 października 2003, 15:45 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Widze że zboczyliście z tematu.....
Jak ktoś chce wypisywać co ma związanego z Juve to ma tu link
http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... 35&start=0

Jak ktoś chce wypisywać co ma związanego z Juve to ma tu link
http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... 35&start=0
- Alexxxxx
- Juventino
Mój oczywiście szalik. Ilez razy wisiałw gorze , ilez razy lezał sam na podłodze ( 0 razy
). Ilez razy ścisłkałem go. Teraz jak ma org. nowa koszulke to tez na mecz zakłądam :d . Wiec wszystko pasuje. Teraz czekam na mecz z Anconą. Zapomniałbym jesczze sklanka zawsze jak pije cool podczas meczu. Cały czas lata po pokoju raz przypadkiem zadazyło mi się podczas finału lm. No przyznam się rzuciłem nia w gtelewizor i obudowa pekła i musiałem za kieszonkowe naprawiac
. Więc stawiam na szalik i koszulkę :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja baaaaaaaaardzo lubię mój szalik prawie cały czarny (mój ukochany kolor
) Z napisem Juventus i Bianconeri o ile dobrze pamiętam i moja koszulka którą ubieram od wielkiego dzwonu dostałam ją na 18 urodziny od siory i szwagra i na metce ma made in Italy
i zeberka z Nici

i zeberka z Nici

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- buffi
- Juventino
Moim ulubionym gadżetem JUVE są szale(2) i koszulki(4). Dzisiaj na meczu siedze w koszulce Nedveda z dwoma szalami przywiązanymi do obu rąk. Pamiętajcie kochamy JUVENTUS TURYN :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299