Wasz ulubiony kibicowski gadżet?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 21:37

El_chico_a_Coruna pisze:Moj ulubiony gadzey to kurtka wiatrowka Juve! Jeszcze wyprodukowana przez Lotto! Nasi bohaterowie maja takie na sobie podczas traningu na teledysku "Il mio canto libero"! :)
oooo zapomniałem o tej kurtce. Mam identyczną tylko dawno jej nie nosiłem, ale pogoda już taka że mozna włożyc :-D
Moim ulubiony (aczkolwiek wszystkie bardzo bardzo lubie) gadrzetem jest szaliczek Juve. Taki bialy napis w srodku Forza Juve i dookola daty ze zwyciestw w lidze (ostatnia data na tym szaliczku jest 1995 bo go dosc dawno zakupilem . Drugi moj szaliczek powiesilem sobie na scianie tak ze jak sie swieci swiatlo wieczorem to go widac przez okno
No to widze ze mamy identyczne szaliki :D ...(mam jeszcze jeden, tylko jednostronny)

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 22:21

JUVEJAH90 pisze:Fajny mam avatarek, co nie??

hehe stary dobry street fighter z amigi:):). Pamiętam , to były czasy. Do tego dochodził cannon foder , centurion , settlersi , mortal kombat , north and south , wings i wiele innych:)P). Czasami chciałbym sie cofnąć do tej ,,prechistorii":):):):P))

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 22:55

BIGGI pisze:
Moim ulubiony (aczkolwiek wszystkie bardzo bardzo lubie) gadrzetem jest szaliczek Juve. Taki bialy napis w srodku Forza Juve i dookola daty ze zwyciestw w lidze (ostatnia data na tym szaliczku jest 1995 bo go dosc dawno zakupilem . Drugi moj szaliczek powiesilem sobie na scianie tak ze jak sie swieci swiatlo wieczorem to go widac przez okno
No to widze ze mamy identyczne szaliki :D ...(mam jeszcze jeden, tylko jednostronny)
No wiec ja tez mam taki oto szaliczek :D :D. Jaki ten swiat maly :wink:

srali muszki będzie wiosna
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 00:39

RadeKas pisze:
BIGGI pisze:
No wiec ja tez mam taki oto szaliczek :D :D. Jaki ten swiat maly :wink:
Heh...coś chyba sporo tych szaliczków wyprodukowali bo ja też takowy posiadam :D :D :D
Ale czas kupić nowy... :twisted:

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 02:30

Dla mnie zdecydowanie czarny dresik lotto kupiony (a raczej podarowany na urodzinki) w zeszłym roku który obowiązkowo zakładam na każdy mecz - czy na stadion czy przed TV (tudzież komputerem) :P

Ale najbardziej lubie bryloczek - dwa sympatyczne prosiaczki: jeden w koszulce Juve (na górze) drugi w koszulce Interu (na dole) .....a w jakiej pozie to już sie sami domyślcie :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 14:42

Ja też posiadam tę boską kurtkę JUVE lotto 8) Trzeba przyznać, że to chyba najlepszy gdżet. Szpan na maksa :D Fajnie jak do tego założę jeszcze czapkę z daszkiem JUVE to jak się gapią ludzie np: w autobosie :D Wzbudza to duże zaintereowanie 8)

Co do szlika z datami, też go mam 1 z 4, 2 mam z datami prawie takie same, tylko różnią się nico kolorystycznie :wink: Też mam datę 1995 na środku :wink: ale dopisałem sobie markerem następne :D Tylko, że na 2003 już niema miejsca :roll: :wink:

Medi, domyślamy się :D :D 8)

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 14:44

Szalik i koszulka są najważniejsze ale przydałby mi się też jakiś wypasiny kubek Juve

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 14:51

gdy ogladam mecz na sobie
-Szalik zawiązany na łbie
-Koszulkę Fastweb Nike różową
-skarpetki Nike
-klapki Juve
-Między nogami piłka Select Juve i fotel owiniety ręcznikiem Juve

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 15:38

ja mam szalik , koszulke Nike Fastweb- , kubek( po jednej stronie Juventus i herb a po drugiej Champions Laeuge :D ) ,wypasioną kurtke lotto :D , czapeczke lotto z daszkiem i flage (duuuuużą :D)
:D :D :D
Ostatnio zmieniony 17 października 2003, 15:45 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 15:42

Widze że zboczyliście z tematu..... :D

Jak ktoś chce wypisywać co ma związanego z Juve to ma tu link

http://www.juventus.soccer.com.pl/forum ... 35&start=0

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 18:42

Ja najbardziej lubie swoja koszulke. Z ktora zawsze jezdze na wakacje zeby pokazac za kim jestem :D oraz szalik z ktorym czesto spie. To taka moja maskotka :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2003, 22:59

Mój oczywiście szalik. Ilez razy wisiałw gorze , ilez razy lezał sam na podłodze ( 0 razy :D ). Ilez razy ścisłkałem go. Teraz jak ma org. nowa koszulke to tez na mecz zakłądam :d . Wiec wszystko pasuje. Teraz czekam na mecz z Anconą. Zapomniałbym jesczze sklanka zawsze jak pije cool podczas meczu. Cały czas lata po pokoju raz przypadkiem zadazyło mi się podczas finału lm. No przyznam się rzuciłem nia w gtelewizor i obudowa pekła i musiałem za kieszonkowe naprawiac :( . Więc stawiam na szalik i koszulkę :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 16:12

Ja baaaaaaaaardzo lubię mój szalik prawie cały czarny (mój ukochany kolor :D ) Z napisem Juventus i Bianconeri o ile dobrze pamiętam i moja koszulka którą ubieram od wielkiego dzwonu dostałam ją na 18 urodziny od siory i szwagra i na metce ma made in Italy :D :D
i zeberka z Nici :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 00:04

Ulubiony gadżet?????

Kciuki :D :D :D :D :D :D :D

buffi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2003, 18:31

Moim ulubionym gadżetem JUVE są szale(2) i koszulki(4). Dzisiaj na meczu siedze w koszulce Nedveda z dwoma szalami przywiązanymi do obu rąk. Pamiętajcie kochamy JUVENTUS TURYN :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
ODPOWIEDZ