Juventus oskarżony o osłabianie Serie A.
- Shadow_Alex
- Juventino
Gorszej glupoty dawno juz nie slyszalem!!!
Slabbiac Serie A... JEZU co za frajerstwo :lol: :lol: :lol: :lol:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jelopie!!
Slabbiac Serie A... JEZU co za frajerstwo :lol: :lol: :lol: :lol:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Jelopie!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Tak masz rację tak wzmacniamy zagraniczne kluby że aż w półfinałach ligi mistrzów były trzy kluby z Włoch, a w finał był już sprawą Włochów(hajdix pisze:Ja sadze ze troszke w tym racji jest bo kupujemy cały czas od zespołów z SerieA a tych bardzo znanych i dobrych sprzedajemy za granice tak ze wzmacniamy inne ligi ale przynajmniej dajemy zarobić naszym ligowym klubom:-D
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- TomekW
- Juventino
Widze, ze forumowicz Wazup nie jest wystarczajaco rozwiniety umyslowo aby zrozumiec moj niezbyt skomplikowany zart. Ale czyz mozna tego wymagac od niego, skoro wiekszosc forumowiczow (ta komentujaca tu slowa Gallianiego) prezentuje podobny poziom intelektu. Zamiast sie zastanowic nad tym, co powiedzial, wola oni od razu zaatakowac bezmyslnie dzialacza rywali. Bo czyz Galliani nie powiedzial prawdy? Czy Juventus nie wykupuje graczy z wloskich druzyn? Czyz nie wyprzedaje najlepszych za granice? Ale coz poradzic, kiedy wiekszosc z Was na samo nazwisko wiceprezydenta Milanu rzuca sie do ataku, niezaleznie od tego czy ma racje czy nie ma. Poziom wypowiedzi zalosny, zero argumentow. Nic dziwnego, ze pewien kibic Juve podsumowal to forum mowiac, ze musi sie tu uzerac z banda polglowkowWazup pisze:A wiesz jak kibic Milanu tłumaczył ten błąd ?? Że te dwie gwiazdki są za mistrzostwa (jedna) i za puchar europy (druga) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:El_chico_a_Coruna pisze:moja odpowiedz jest dla tego pana taka - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie od Juve <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ile zaplaciliscie EA Sports za ten pozornie niewielki blad?

PS: Moj zart o drugiej gwiazdce nie wzial sie z niczego. Kiedys UEFA planowala uhonorowac najwybitniejsze kluby w historii Pucharu Europy gwiazdka. Ostatecznie zdecydowano sie na niebieska plakietke przedstawiajaca trofeum i liczbe wywalczonych pucharow. Dumnie nosza ja teraz pilkarze Realu, Milanu, Bayernu i Ajaxu. Plakietka LM jest europejskim odpowiednikiem wloskiej stelli. No ale wiekszosc kibicow Juve (ktory nie ma wiekszych szans na taka plakietke

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- ballack13
- Juventino
fest dział dowcipy nie ta strona
ten gość to chyba sędziuje w krokiecie podwodnym
albo niech lepiej przejdzie na punktowanie w walkach świn
sam moze też spróbowac ale baty ma pewne
ten gość to chyba sędziuje w krokiecie podwodnym
albo niech lepiej przejdzie na punktowanie w walkach świn
sam moze też spróbowac ale baty ma pewne
- RadeKas
- Juventino
Forumowiczu TomekW. Moze gdybys sam nie byl zamkniety w swoim swiecie Milanu, to zauwazylbys ze wypowiedz pana Gallianiego nie jest ot takim stwierdzeniem faktu, ale jak pisze w temacie jest oskarzeniem. "Inne kluby, a wszczegolnosci Milan, wzmacniaja Serie A, tylko Juve ja oslabia". Tak to mozna zrozumiec. Poza tym jestem w stu procentach przekonany ze gdyby na forum Milanu wyszla taka sama wiadomosc tylko ze ze strony Juve atakujaca Milan, to reakcje byly by identyczne. Ale rozumiem ze latwo jest zobaczyc cudze wady, za to swoich juz nie za bardzo :roll:. Poza tym nie rozumiem dlaczego caly czas tu jestes skoro jak stwierdziles na tym forum wypowiada sie "banda polglowkow". Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal. A wyzywaniem innych (lagodnym ale jednak) tez niewiele zdzialasz. Zawsze masz swoje idealne forum, idealnych i obiektywnych kibicow Milanu. Amen.
srali muszki będzie wiosna
- DelPiero10
- Juventino
hehehe, ciekawe czemu dopiero teraz poruszył ten temat 2 lata po spzedaniu Zidana. I co on ma do tego kogo Juve kupuje a kogo sprzedaje. Klub kupuje i sprzedaje tych piłkarzy których chce i nikt nie może tego mu zabronić!!! Przecierz specjalnie dla niego zarząd klubu nie bedzie szukał piłakrzy po takich ligach jak Angielska czy Hiszpanska. Juventus ma taką a nie inną ideologie i kropka!!!
Zapraszam wszystkich fanów i fanki JUVE na GG!!! 3078500
Zwycięży JUVENTUS!!! zwycięży Turyński klub!!! Bo Stara Dama jest, najleprza na świecie!!!
Zwycięży JUVENTUS!!! zwycięży Turyński klub!!! Bo Stara Dama jest, najleprza na świecie!!!
- TomekW
- Juventino
Tak.... Tylko, ze trzeba umiec przyjac krytyke. A tu pol forum wyjezdza z glupimi tekstamiRadeKas pisze:Forumowiczu TomekW. Moze gdybys sam nie byl zamkniety w swoim swiecie Milanu, to zauwazylbys ze wypowiedz pana Gallianiego nie jest ot takim stwierdzeniem faktu, ale jak pisze w temacie jest oskarzeniem. "Inne kluby, a wszczegolnosci Milan, wzmacniaja Serie A, tylko Juve ja oslabia". Tak to mozna zrozumiec.

To nie ja stwierdzilemRadeKas pisze:Poza tym nie rozumiem dlaczego caly czas tu jestes skoro jak stwierdziles na tym forum wypowiada sie "banda polglowkow".

Wiem, wiem. Na pewno wiekszosc by sie cieszyla. Mogliby nadal pisac posty bezkrytycznie wychwalajace Juve i gnojace inne kluby i nikt by im nie marudzil. Ale ze z natury jestem zlosliwy to zostane tu zeby Was dreczycRadeKas pisze:Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal.

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
- kouba
- Qualità Juventino
siedzi tu bo na tym ich forum milanu jest taki syf że nikt by nie chciał siedzieć, idź sobie lepiej na to wasze forum :!: to forum jest tak kopnięte jak lato z radiem :!:RadeKas pisze:Poza tym nie rozumiem dlaczego caly czas tu jestes skoro jak stwierdziles na tym forum wypowiada sie "banda polglowkow". Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal.
- Wazup
- Juventino
No tak...typowe dla kibica Milanu....od razu wrzuty...no ale normalka.TomekW pisze:Widze, ze forumowicz Wazup nie jest wystarczajaco rozwiniety umyslowo aby zrozumiec moj niezbyt skomplikowany zart. Ale czyz mozna tego wymagac od niego, skoro wiekszosc forumowiczow (ta komentujaca tu slowa Gallianiego) prezentuje podobny poziom intelektu.Wazup pisze:A wiesz jak kibic Milanu tłumaczył ten błąd ?? Że te dwie gwiazdki są za mistrzostwa (jedna) i za puchar europy (druga) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:El_chico_a_Coruna pisze:moja odpowiedz jest dla tego pana taka - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie od Juve <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ile zaplaciliscie EA Sports za ten pozornie niewielki blad?
Kolego, dobrze wiem ze nie jesteś aż tak głupi żeby pisać powarznie ze gwiazde dostaje sie za puchar europy. Ale dlaczego miałem tego nie wykorzystać na naszym forum ?? Hę ?? I lepiej zajmij sie swoim milańskim rozumem. A od gimnazjum to sie odwal....
ps. do twojej wiadomosci...studiuje na 4 roku, co i tak nie ma znaczenia, ale myśl człowieku co piszesz odnośnie gimnazjum.
Święte słowa....i świeczka na droge ['] :lol: :lol:Poza tym nie rozumiem dlaczego caly czas tu jestes skoro jak stwierdziles na tym forum wypowiada sie "banda polglowkow". Naprawde nikt cie tu nie trzyma, ani nie bedzie za toba plakal. A wyzywaniem innych (lagodnym ale jednak) tez niewiele zdzialasz. Zawsze masz swoje idealne forum, idealnych i obiektywnych kibicow Milanu. Amen.
Ostatnio zmieniony 15 października 2003, 22:45 przez Wazup, łącznie zmieniany 2 razy.