Milan-Juve 1. listopada, w 106. rocznicę powstania Juventusu

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:38

Piekna data na taki mecz. Wierze calym sercem w powtorke wyniku 1-6. Juve napewno bedzie podwojnie zmobilizowane. Szzcerze mowiac nawet tego nie zauwazylem. Ale przeciez sa inni fani na forum :D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:52

argggg chyba niema lepszedo prezentu

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 15:57

muszą wygrać. Muszą pokazać w tak ważnym dniu na co ich stać. A stać na baaaaardzo wiele. Chłopaki sie sprężą i pokażą milanowi że w LM to był czysty przypadek ( zresztą udowodnili to już 3 razy:):)) , ale 4 nie zaszkodzi:):).

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 16:41

Ja już tę datę zobaczyłem jak tylko ukazał się terminarz. Pomyslałem, ze założę temat o tym meczu :) kolega trochę wybiegł w przyszlośc i był pierwszy i chwala mu za to :wink:
To kolejna motywacja na ten mecz. Lecz nas nietrzeba motywować na żaden mecz jeszcze z Milanem :twisted:
Musimy to wygrać! Mam też nadzieję, że chociaż na 10 min. pojawi się Del Piero. Moze uda mu się wyleczyć kontuzję ten tydzień wczęsniej.

Obrazek
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 18:33

nookie pisze:
FORZA MILAN pisze:Ja tez sie ciesze nie ma to jak rozwalic Juve w jego święto.Dobrze ze na to wpadliscie bo te zwyciestwo bedzie mialo podwójny smak

ka proponuje temu panu bana walnac..a co do meczu to oczywistym jest ze JUVE dojedzie Milan w doopsko... czyż nie?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Bana?? za co?? za to ze Milan rozgromi Juve?? to by bylo nie fair

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 18:36

KwiAtek pisze:
nookie pisze:
FORZA MILAN pisze:Ja tez sie ciesze nie ma to jak rozwalic Juve w jego święto.Dobrze ze na to wpadliscie bo te zwyciestwo bedzie mialo podwójny smak

ka proponuje temu panu bana walnac..a co do meczu to oczywistym jest ze JUVE dojedzie Milan w doopsko... czyż nie?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
czemu od razu bana :?: niech ma zludzenia, przynajmniej do 1 listopada :twisted:
Kto ma złudzenia ten ma!!! Tak naprawde trzesiecie sie ze strachu na sama mysl ze gracie z Milanem!!! Mimo tego zycze wam powodzenia

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 18:38

kouba pisze:
nookie pisze:

ja też bym mu dał bana, zobaczcie sobie jego mądrzenie sie Milanem w "za słaba obrona" :!: juz mnie wkurza to :!: :evil:
To co z tego ze sie wymadrzam jak mowie konkretnie zgodnie z prawda?? Chyba ze masz mi cos do zarzucenia wiec slucham?? Odezwal sie ten co sie nie wymadrza che che

Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 18:55

FORZA MILAN pisze:
KwiAtek pisze:
nookie pisze:
czemu od razu bana :?: niech ma zludzenia, przynajmniej do 1 listopada :twisted:
Kto ma złudzenia ten ma!!! Tak naprawde trzesiecie sie ze strachu na sama mysl ze gracie z Milanem!!! Mimo tego zycze wam powodzenia
hehe.......
Jakoś się nie trzęse.......
A wygrana z Milanem tylko bardziej poprawi mi humor w tym dniu :D
Widze FORZA MILAN że jesteśmy z tego samego miasta :D

non mollare mai
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 19:16

FORZA MILAN lepiej sie uspokój i nic nie gadaj sam sie przeknasz kto będzie lepszy i juz lepej idz z tego forum, tyko zamieszanie robisz, niechcemy mieć tu takich jak Ty :!: :evil: kto też tak uważą niech mnie poprze :!: inni z innych klubów umią sie jakoś zachować, np. 3d_man, TomekW, Tottigol, BVB, lepiej zamknij dziób :!: :evil:
Ostatnio zmieniony 13 października 2003, 19:30 przez kouba, łącznie zmieniany 2 razy.

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 19:22

Mam nadzieje ze rocznica zostanie uczczona pieknym zwyciestwem i wieloma bramkami naszych graczy.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 20:04

RadeKas pisze:Oh, to by bylo naprawde cudowne wygrac w rocznice z milanem na ich stadionie.

Trzeba tak zrobic. To bedzie fantastyczny prezent. Ale oczywiscie milan latow nam tego prezentu nie sprawi. Mimo wszystko w taki dzien nasi powinni dac z siebie 300%. Na dodatek jest to tez dzien umarlych, a nasi nie dawno zmarli czlonkowie klubu :cry: na pewno ucieszyliby sie w niebie :cry: :cry:. Musimy to dla nich zrobic :!:

zgadzam sie z tobą kolego.......Juve powinno wtgrać z milanem w tą rocznice.... AVE JUVENTUS !!! :D

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 20:42

juve20 pisze:Jaka tam rocznica ?? Rozumiem jak by to były pełne lata .np 100 ,125 ,ale 106 ? takie rocznice mamy co roku i jakoś nikt się nimi nie przejmuje ,a teraz nagle każdy sobie o niej przypomniał :wink: Mecz jak mecz i nawet bez rocznicy chłopaki maja motywacje aby uporać się z milanistami :)
Podzielam zdanie kolegi. To tak jak z rocznicami ślubu. Są co roku, ale najbardziej huczne i ważne są te okragłe liczby - 25-lecie, 50- lecie itp.
A 106 rocznica, to takie... małe urodzinki :wink:
Będzie to niesamowicie ciężki mecz. Dawno nie pokonaliśmy tak trudnego przeciwnika na wyjeździe...

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 23:28

chyba nie mogliby sprawic sobie i kibicom lepszego prezentu na rocznice niz wygrać na wyjezdzie z Milanem

TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 02:03

Mam nadzieje, ze Milan stanie na wysokosci zadania i zepsuje ten jubileusz :D Zdaje sobie sprawe, ze w takim meczu kazdy wynik jest mozliwy. Smiesza mnie natomiast posty typu: "juz 3 razy im udowodnilismy ze final LM byl tylko wypadkiem przy pracy". No ale coz... Jak ktos lubi sie podniecac wynikami sparingow to nic nie poradze :)
Wracajac do tego jubileuszu, to pogrzebalem w swoich archiwach i okazalo sie, ze zdarzylo sie raz, ze Juventus gral 1. listopada z Milanem w Mediolanie. Rossoneri popsuli wowczas swietowanie 16. rocznicy powstania Juve wygrywajac 3:1 i nie mialbym nic przeciwko temu, aby powtorzyli to przy okazji 106. rocznicy :)
BTW: Bylbym wdzieczny gdyby ktos byl w stanie uzupelnic dane tegoz mecz :)

PS: Forumowiczu FORZA MILAN, opanujze sie chlopie. Rozumiem, ze kochasz Milan, ale bez przesady. Przypominasz mi pewnego kibica Interu, ktory przez meczem derbowym zapowiadal, ze Inter zmiazdzy Milan... Po derby napisal natomiast, ze Inter specjalnie sie podlozyl, zeby nie dolowac Milanu i ze gdyby chcial wygrac to by wygral 10:0. Hehe. Prosze wiec abys nie osmieszal spolecznosci polskich milanistow.
Jeszcze slowko do tych delikwentow, ktorzy apelowali o bana dla FORZA MILAN: Wydawalo mi sie, ze aby dostac bana, trzeba zlamac regulamin. Tymczasem Wy chcieliscie aby zbanowano uzytkownika, ktory jedynie wyrazil swoje zdanie - zdanie skrajnie rozne od Waszych. Rozumiem, ze mozecie nie lubic Milanu, ze moze Was razic forma w jakiej swoje posty pisze wyzej wymieniony forumowicz... Rozumiem nawet to, ze chcielibyscie pewnie, aby cale forum zgodnie wypisywalo posty pochwalne na czesc Juventusu.... Ale obudzcie sie. Kibicowanie innym zespolom i pragnienie by zwyciezaly nie jest przestepstwem.

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 07:38

Juventinho pisze:
juve20 pisze:Jaka tam rocznica ?? Rozumiem jak by to były pełne lata .np 100 ,125 ,ale 106 ? takie rocznice mamy co roku i jakoś nikt się nimi nie przejmuje ,a teraz nagle każdy sobie o niej przypomniał :wink: Mecz jak mecz i nawet bez rocznicy chłopaki maja motywacje aby uporać się z milanistami :)
Podzielam zdanie kolegi. To tak jak z rocznicami ślubu. Są co roku, ale najbardziej huczne i ważne są te okragłe liczby - 25-lecie, 50- lecie itp.
A 106 rocznica, to takie... małe urodzinki :wink:
Będzie to niesamowicie ciężki mecz. Dawno nie pokonaliśmy tak trudnego przeciwnika na wyjeździe...
No niby sa to takie "małe urodzinki, ale jednak urodzinki...ja do każdych swoich (i nie tylko) urodzin podchodze tak samo (no, moze poza 18 urodzinami :wink: ) i z reguly nie ma znaczenia czy śa to 13, czy 20 czy 50 urodziny...

Zablokowany