Ancona - Juventus (6 kolejka)
- Dionizos
- Juventino
Nieprzyjmuje do wiadomosci innego wyniku jak przynajmniej 3:0. Nie wazny jest styl, bo Juve jeszcze nie jest w formie, ale koniecznie musi to byc wysoka wygrana. Jezeli nie potrafimy wygrac z outsiderami to nie ma co marzyc o LM. Koniecznie przynajmniej 2 bramki Treza i czyste konto Buffona :!: :!: :!:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ancona jest bardzo słaba, a Juve bardzo silne, więc te słowa mówią za siebie kto wygra ten mecz.
Stawiam na 3:0 dla Juve
Stawiam na 3:0 dla Juve
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
A ja chciałbym po prostu wygranej. I to jeszcze najlepiej bez straty bramki bo te z ostatnich meczów były zupełnie niepotrzebne i tylko powodowały zbytnią nerwowość w naszych szeregach..
Takie 3:0 byłoby zupełnie satysfakcjonujące..ale jak strzelą tylko jedną (nie tracąc oczywiście żadnej) to też płakać z tego powodu nie będę
- Ironek
- Juventino
Musimy ich roznieść, tak że nie będą wiedzieli co się dzieje na boisku. Licze na gładkie zwycięstwo 3-0. I nie przyjmuje do wiadomości straty bramki bo to będzie porażka, nie możemy bawić się w real, że aby tylko strzelić więcej bramek, wygramy do zera, chociaż LIPPI pewnie da odpocząć najlepszym przed meczem z sociedad.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe jestem tak pewny tego zwycięstwa, wiem, że nigdy nie można być pewnym ale w tej sytuacji niema innego wyjścia! To są nasze pewne 3pkt. :twisted:
Z tego powodu wybieram się do zakładó bukmacherskich i stawiam na JUVE wszystkie moje piniądze jakie mam! :twisted:
Muszę sobie jex pomnożyć, bo brakuje mi na rękawice Buffona a tak jeszcze mi zostanie
Myslę, że to ,,pewniak'' jkaich mało. Nawet niedopuszczam do siebie złych mysli! :shock:
Z tego powodu wybieram się do zakładó bukmacherskich i stawiam na JUVE wszystkie moje piniądze jakie mam! :twisted:

Myslę, że to ,,pewniak'' jkaich mało. Nawet niedopuszczam do siebie złych mysli! :shock:

- BIANCONERI
- Juventino
Ancona to obecnie najsłabszy zespół SerieA.Juventus powinien wygrac gładko,mysle tez,że w tym meczu Lippi zdecyduje się na wystawienie kilku dublerów.Jestem prawie pewien,że Juventus wygra,ale pamiętam mecz z Como z poprzedniego sezonu kiedy to ledwo udało nam się zremisować,no ale teraz musi byc lepiej 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
Nie pozostaje nam nic innego jak ten mecz wygrać. Watro dać pograć rezerwowym. Nie możemy jednak zlekceważyć nawet tak słabego rywala. O stratę punktów nie trudno przy dekoncentracji i lekceważeniu. Gramy na wyjeździe, to chyba jedyny plus Ancony.
Następnie czeka nas mecz z Brescią i ... kolejny - po Romie szlagierowy mecz, tym razem z Milanem!
Następnie czeka nas mecz z Brescią i ... kolejny - po Romie szlagierowy mecz, tym razem z Milanem!