Nominacje na Złoty Jubileusz UEFA
- Ironek
 - Juventino

wejdź na www.uefa.com i sobie zobacz, ani GIGGIEGO ani PAVLA nie ma wcale :evil:Peja48 pisze:NO bo Gigi jest pewnie jako zawodnik Parmy a Nedved jako Lazio tak mi sie wydaje ale też jest Zajejejejjeebicha
- K@A
 - Juventino

Powiem to któtko JUVE,JUVE,JUVE majlepsze na świecie jest  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

JUVE KING :] !!!                                          FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
						- BianconeriFan
 - Juventino

Juve ma najwięcej zawodników zgłoszonych do tej listy... moje typy na zwycięzcę to Michel Platini, Alex Del Piero albo Zinedine Zidane

- Johnny777
 - Juventino

Oni nie są zgłaszani klubami tylko dekadami. Nedveda i Buffona nie ma ale można ich zgłosić jako "joker player". Teraz wiem dlaczego tam jest Henry...bo zgłosili go nie jako gracza Juve tylko Arsenalu - tam się wybił nieco...Peja48 pisze:NO bo Gigi jest pewnie jako zawodnik Parmy a Nedved jako Lazio tak mi sie wydaje ale też jest Zajejejejjeebicha