Trapattoni: Totti najlepszy w Europie
- mariokit
- Juventino
Totti to świetny piłkarz i ma cholerny wpływ na gre Romy.Gdy on gra i jest w formie to i Roma radzi sobie całkiem nieżle. Ale on nic nie zdobył i nie powinien dostac żadnej nagrody. Nedved jest lepszy i cały czas w rewelacyjnej formie a poza tym ma wpływ na to że Juve grało(w tamtym sezonie) i gra najlepszy futbol na świecie.Jeśli Pavel nie dostanie złotej piłki to bedzie to chamstwo i żenada.
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No nie!!!!!!
Totti najlepszy??....... wżyciu to niedorzeczne przeciez on w przeciągu kilkunastu miesiecy zrobił sie bardzo słaby!!!!
ale jak kto widzi tak pisze nie????....... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Totti najlepszy??....... wżyciu to niedorzeczne przeciez on w przeciągu kilkunastu miesiecy zrobił sie bardzo słaby!!!!
ale jak kto widzi tak pisze nie????....... :-D :-D :-D :-D :-D :-D
- juveluck
- Juventino
Jak nie chcesz tego komentowac to tu nie zagladaj a tym bardziej sie nie wypowiadajazzurra pisze:Nie zakładajcie nawet takich tematów, szkoda czasu na komentowanie takich bzdur.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- azzurra
- Qualità Juventina
Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, a może zrozumiesz, co chciałam przez to przekazać. Słyszałeś kiedyś o ironii?juveluck pisze:Jak nie chcesz tego komentowac to tu nie zagladaj a tym bardziej sie nie wypowiadajazzurra pisze:Nie zakładajcie nawet takich tematów, szkoda czasu na komentowanie takich bzdur.
- juveluck
- Juventino
Wiesz ironie wyczuwac mozna w glosie mowicego. A jako ze tu sie pisze, takie wypowiedzi mozna skwitowac jakims emotnikiem. Jak sama nazwa mowi one sa od wyrazana emocji. wiec nastapnym razem dodaj jakas buzke czy co tam jest, moze zakapuje. Jak nie to trudno 8)azzurra pisze:Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, a może zrozumiesz, co chciałam przez to przekazać. Słyszałeś kiedyś o ironii?juveluck pisze:Jak nie chcesz tego komentowac to tu nie zagladaj a tym bardziej sie nie wypowiadajazzurra pisze:Nie zakładajcie nawet takich tematów, szkoda czasu na komentowanie takich bzdur.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!