Król strzelców LM
- kouba
- Qualità Juventino
czemuHybryd pisze:chcialbym zeby to byl Treze ale raczej królem strzelców zostanie Raul lub Nistelrooy

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgodzę isę z kolegą. Bramki JUVE rzeczywiście są rozłozone na cały zespół poprostu mam tak zgraną ekipę, że tak jestkouba pisze:trudno powiedzieć, w juve strzela dużo zawodników z drużyny i te bramki sa "rozłożone" na całą drużyne.

Dla mnie niewazne kto ma stzrelać gole, niecgh strzela, Maresca, Treze, Iuliano, BUFFON

- Johnny777
- Juventino
Mi nie zależy na tym aby ktoś z Juve miał króla strzelców. Wiem że to prestiżowe dla klubu ale wolałbym aby cały zespół strzelał po kilka bramek każdy (no...Buffon też
). Wtedy nie groziłoby nam to że jak czołowy strzelec (odpukać) byłby kontuzjowany to cały team nie strzeli żadnej bramy... :?

- FORZA MILAN
- Milanista
Philby pisze:kROLEM STRZELCOW ZOSTANIE:
1. Nistelrooy
2. Del Piero/Nedved
3. Raul/Ronaldo
innych mozliwosci nie ma....
Chyba zapomniales o Szewczence lub Inzaghim!!!
- Slim
- Juventino
A prawda... zapomnialem.... ale tylko o Szewczence bo ten ciolek (inzaghi) raczej krolem strzelcow nie zostanie i nie ma prawa nim zostac!FORZA MILAN pisze:Philby pisze:kROLEM STRZELCOW ZOSTANIE:
1. Nistelrooy
2. Del Piero/Nedved
3. Raul/Ronaldo
Jakby zostal Sheva to bym sie nie obrazil ;]
wiec zmieniam tabelke

1. Del Piero/Nedved 8) :-D
2. Sheva/Nistelrooy
3. Raul/Ronaldo :evil:
- kouba
- Qualità Juventino
szewczenko raczej nie zdobędzie tytółu :!:FORZA MILAN pisze:Philby pisze:kROLEM STRZELCOW ZOSTANIE:
1. Nistelrooy
2. Del Piero/Nedved
3. Raul/Ronaldo
i tak wogóle to witamy Cie na forum juve, Milanisto :!:

teraz jeszcze musisze dostać od Martina unikatową range "milanista"

- FORZA MILAN
- Milanista
Kouba dzieki za przywitanie.Dlaczego sadzisz ze Sheva nie zdobedzie tytułu? Ma lepsza forme niz ta z sezonu 99/2000 w barwach Dynama.Czemu ma nie powtórzyc tego wyczynu??
- kouba
- Qualità Juventino
takie jest moje zdanie, każdy ma inne zdanie, ja szanuje Twoją wypowiedzi ją rozumie idziesz za Milanem to uważasz że tytuł zdobędzie ktoś z tego klubu, a "My" idziemy za juve i uważamy że ktoś z juve zdobędzie ten tytuł, ja poprostu nie mam przekonania ,ani do inzaghiego ani do szewczenki, chociaż jak grał w Dynamie to był to mój ulubiony napastnik :!:FORZA MILAN pisze:Kouba dzieki za przywitanie.Dlaczego sadzisz ze Sheva nie zdobedzie tytułu? Ma lepsza forme niz ta z sezonu 99/2000 w barwach Dynama.Czemu ma nie powtórzyc tego wyczynu??

- Juverulez!
- Juventino
Z Juve będzie to pewnie Nedved i Alex, z poza groźny będzie Sheva, Ruud i Raul, chociaz bardzo ich nie lubię!! Nie zapominajmy o bardzo groźnym Makaay-u, chociaz on ne ma szans bo Bayern nie dojdzie za daleko
. BTW: TO MÓJ 222 POST
, więc pewien jubileusz
Chociaz wazniejsze jest kto co mówi, a nie ile :!:

- DeeJay
- Juventino
A wg. mnie to własnie jedni z najpoważniejszych kandydatów. Trzeba przyznać. Van Nistelrooy jest ciągle w szczytowej formie, strzela na zawołanie. Raul jest w szczytowej formie, jak zawsze zresztą i na niego Real zawsze może liczyć.kouba pisze:czemuHybryd pisze:chcialbym zeby to byl Treze ale raczej królem strzelców zostanie Raul lub Nistelrooyto że zdobył go w zeszłym sezonie to nie oznacza ze i teraz go zdobedzie, ja uważam że nawet na 100% on go nie zdobędzie, nic 2x sie nie zdarza
- Juventinha
- Qualità Juventina
niestety musze zgodzic sie z ogolem wiekszosci, ze nikt z juve nie zdobedzie krola strzelcow lm:) a ciekawe jak to bedzie w serie a?:) zreszta jak wszyscy doskonale wiemy wielu zawodnikow w juve strzela bramki
czyli wynika z tego ze jesli treze albo alax nie beda w szczytowej formie to pozostaje nam tylko najhwieksza liczba goli w serie w sumie:) a zreszta to jest mniej wazne niz trofeum. zyczmy sobie wiec pucharu lm a nie krola strzelcow <chociaz jesli by byl to super> bo najwazniejsze jak gra zespol:) a tak na marginesie to milo by bylo gdyby zdobyl go raul bo to naprawde klasa swiatowa:)