Król strzelców LM

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 21:13

Hybryd pisze:chcialbym zeby to byl Treze ale raczej królem strzelców zostanie Raul lub Nistelrooy
czemu :?: to że zdobył go w zeszłym sezonie to nie oznacza ze i teraz go zdobedzie, ja uważam że nawet na 100% on go nie zdobędzie, nic 2x sie nie zdarza :D

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 21:29

kouba pisze:trudno powiedzieć, w juve strzela dużo zawodników z drużyny i te bramki sa "rozłożone" na całą drużyne.
Zgodzę isę z kolegą. Bramki JUVE rzeczywiście są rozłozone na cały zespół poprostu mam tak zgraną ekipę, że tak jest :) Myślę, że di Vaio nie, wróci Alex di Vaio bedzie na ławce. Del Piero hm...kontuzja mimo to opuści tylko 2 mecze może....Treze raz strzela 2 gole na mecz, raz jest w słabej dyspozycji co przyznał po meczu z Bologną.
Dla mnie niewazne kto ma stzrelać gole, niecgh strzela, Maresca, Treze, Iuliano, BUFFON :D ,Alex, Nedved, Zala czy inni ważne by zawsze strzelać więcej goli od rywala , wtedy osiągniemy nasz upragniony cel, LM! :twisted:

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 23:03

Mi nie zależy na tym aby ktoś z Juve miał króla strzelców. Wiem że to prestiżowe dla klubu ale wolałbym aby cały zespół strzelał po kilka bramek każdy (no...Buffon też :D ). Wtedy nie groziłoby nam to że jak czołowy strzelec (odpukać) byłby kontuzjowany to cały team nie strzeli żadnej bramy... :?

Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 11:33

Może Treze może Alex a może Nedved.A i jeszcze Di Vaio.

Ale najważniejszy jest Puchar LM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 15:56

Mysle ze o krola od nas moze powalczyc Treze i Di Vaio sadze jednak ze ta korone zdobedzie Van Nisterlooy albo ktos inny.Ale trzyma oczywiscie kciuki za naszych snajperow :-D

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 16:21

kROLEM STRZELCOW ZOSTANIE:

1. Nistelrooy
2. Del Piero :D/Nedved :D
3. Raul/Ronaldo

innych mozliwosci nie ma....

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 17:30

Napewno najwieksze szanse na tytul krola stzrelcow ma Ruud. Ja mam wielka nadzieje, że Di Vaio i Trez pokaza klase i kotrys z nich powalczy o ten tytul.

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 21:09

Philby pisze:kROLEM STRZELCOW ZOSTANIE:

1. Nistelrooy
3. Raul/Ronaldo

Chyba zapomniales o Szewczence lub Inzaghim!!!

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 21:24

FORZA MILAN pisze:

1. Nistelrooy
3. Raul/Ronaldo

A prawda... zapomnialem.... ale tylko o Szewczence bo ten ciolek (inzaghi) raczej krolem strzelcow nie zostanie i nie ma prawa nim zostac!

Jakby zostal Sheva to bym sie nie obrazil ;]

wiec zmieniam tabelke ;)

1. Del Piero/Nedved 8) :-D
2. Sheva/Nistelrooy :wink:
3. Raul/Ronaldo :evil: :cry: :evil:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 21:50

FORZA MILAN pisze:

1. Nistelrooy
3. Raul/Ronaldo

szewczenko raczej nie zdobędzie tytółu :!:
i tak wogóle to witamy Cie na forum juve, Milanisto :!: :D
teraz jeszcze musisze dostać od Martina unikatową range "milanista" :D

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 22:17

Kouba dzieki za przywitanie.Dlaczego sadzisz ze Sheva nie zdobedzie tytułu? Ma lepsza forme niz ta z sezonu 99/2000 w barwach Dynama.Czemu ma nie powtórzyc tego wyczynu??

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 22:27

FORZA MILAN pisze:Kouba dzieki za przywitanie.Dlaczego sadzisz ze Sheva nie zdobedzie tytułu? Ma lepsza forme niz ta z sezonu 99/2000 w barwach Dynama.Czemu ma nie powtórzyc tego wyczynu??
takie jest moje zdanie, każdy ma inne zdanie, ja szanuje Twoją wypowiedzi ją rozumie idziesz za Milanem to uważasz że tytuł zdobędzie ktoś z tego klubu, a "My" idziemy za juve i uważamy że ktoś z juve zdobędzie ten tytuł, ja poprostu nie mam przekonania ,ani do inzaghiego ani do szewczenki, chociaż jak grał w Dynamie to był to mój ulubiony napastnik :!: :D

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2003, 22:43

Z Juve będzie to pewnie Nedved i Alex, z poza groźny będzie Sheva, Ruud i Raul, chociaz bardzo ich nie lubię!! Nie zapominajmy o bardzo groźnym Makaay-u, chociaz on ne ma szans bo Bayern nie dojdzie za daleko :P. BTW: TO MÓJ 222 POST :P, więc pewien jubileusz :P Chociaz wazniejsze jest kto co mówi, a nie ile :!:

Obrazek
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 października 2003, 12:49

kouba pisze:
Hybryd pisze:chcialbym zeby to byl Treze ale raczej królem strzelców zostanie Raul lub Nistelrooy
czemu :?: to że zdobył go w zeszłym sezonie to nie oznacza ze i teraz go zdobedzie, ja uważam że nawet na 100% on go nie zdobędzie, nic 2x sie nie zdarza :D
A wg. mnie to własnie jedni z najpoważniejszych kandydatów. Trzeba przyznać. Van Nistelrooy jest ciągle w szczytowej formie, strzela na zawołanie. Raul jest w szczytowej formie, jak zawsze zresztą i na niego Real zawsze może liczyć.

Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 08:40

niestety musze zgodzic sie z ogolem wiekszosci, ze nikt z juve nie zdobedzie krola strzelcow lm:) a ciekawe jak to bedzie w serie a?:) zreszta jak wszyscy doskonale wiemy wielu zawodnikow w juve strzela bramki :) czyli wynika z tego ze jesli treze albo alax nie beda w szczytowej formie to pozostaje nam tylko najhwieksza liczba goli w serie w sumie:) a zreszta to jest mniej wazne niz trofeum. zyczmy sobie wiec pucharu lm a nie krola strzelcow <chociaz jesli by byl to super> bo najwazniejsze jak gra zespol:) a tak na marginesie to milo by bylo gdyby zdobyl go raul bo to naprawde klasa swiatowa:)

ODPOWIEDZ