Zambrotta:"Udałem faul"

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
laeti74

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 14:39

BIGGI podaj źródło tej wiadomości.

Mnie jakoś nie cieszy zdobycie w ten sposób 3 punktów :(

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 14:52

A ja tam nie mam nic przeciwko takiej zagrywka. Pilkarz musi byc sprytny. A oszukac tez trzeba umiec. Nie kazdy tak potrafi. Podjal takie samo ryzyko(mogl przeciez dostac kartke) jak choc by przy strzale. Uda sie albo nie. A bledy sedziego to integralna czesc meczu

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 14:59

Powiem, że nie popieram takiego zachowania i jest mi przykro, że Juve wygrywa jedna bramką w końcówce meczu po wymęczonym rzucie karnym. Zagrali stosując metode "cel uswięca środki" :? Muszę też przyznac, że nie da sie tak grać jak oni teraz na dłuższą metę. Faktycznie tracimy za dużo bramek, ale i strzelamy najwięcej. Zobaczymy co pokazą w meczach z Milanem, Interem, Lazio... Mam nadzieję, że będą to czyste mecze i nie zostawią żadnych niedomówień... 8)

K@A

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 15:16

RadeKas pisze:Eeeee. Mogl to zatrzymac dla siebie :P. No coz, 3 PUNKTY NASZE SA!!!!! :PPPPPPP

Też jestem tego jamego zdania co ty nie potrzebnie sie przyznał. A jeżeli chcial poowiedziec to mugł muwić ale tylko osobom w drużynie :-D :-D :-D :-D :-D :-D

JUVE KING :] !!! FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE
mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 15:18

Zawsze wymuszalo sie i bedzie sie wymuszac karne,ale zwby sie do tego przyznawac to czyste kretynstwo!Nie do

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 15:27

Zawsze wymuszalo sie i bedzie sie wymuszac karne,ale zwby sie do tego przyznawac to czyste kretynstwo!Nie dość że może dostac kare (nawet meczu) to ja gdybym byl sedzia nie bedąc pewnym czy byl faul wlepiam mu zółtko a nie pokazuje jedynastke.Dla mnie to nie szczerość tylko glupota! A Zambrotta stracil duzo w moich oczach. Jest super piłkarzem ale to nie znaczy że moze sobie ozwalać na takie wyskoki! Mam nadzieje że klub da mu kare i go to nauczy. :?

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 15:32

laeti74 pisze:BIGGI podaj źródło tej wiadomości.

Mnie jakoś nie cieszy zdobycie w ten sposób 3 punktów :(
Oczywiście JP

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 15:57

trzeba grać sprytnie na boisku, troche poudawać ,potrzymać za koszulke...

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 16:08

Również nie popieram jego wypowiedzi. Szczerość to BARDZO ważna i dobra cecha człowieka, ale nie zawsze jest na miejscu ją stosować.

To, że Juventus zdobył przez to 3 punkty zbytnio mnie nie martwi. Taki już jest futbol, Juventus tez nie jednokrotnie był krzywdzony przez złe decyzję sędziów. Ale takie wypowiedzi mogą tylko przywiązać do Juventusu jakiś stareotyp, podobny do tego dotyczącego kupowania meczy. A po co to komu? tym bardziej jak to kompletne bzdury!

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 16:20

a moze ten zawodnik z bologny, co był faulowany, też udawał :?: tylko nie miał odwagi sie przyznac :?: jeżeli tak to jest "po jeden" :D

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 16:43

To jest godne pochwały że jest taki szczery.
Według mnie Zambrotta mógł od razu strzelać bo miał dużo miejsca, ale on wybrał symulowanie, trochę głupio postąpił, ale mu wybaczam bo go bardzo lubię.
A tak na marginesie ten co niby faulował Zambrottę, gdy sędzia odgwizdał karnego upadł jakby stracił władzę w nogach, to bardzo śmiesznie wyglądało, choć nie wypada śmiać się z cudzego nieszczęścia.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 17:05

Nie każdego piłkarz stać na coś takiego :twisted: tylko prawdziwi gracze mają odwage się przyznać. Takim graczem Zambrotta :!: :!: :D :D

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 17:52

Nero pisze:A widzieliście jego fryzurę? Ściął włosy i wygląda marnie.
I tak sto razy lepiej niż Inzaghi :lol:

Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 18:01

Wygrane ktore mnie najmniej ciesza to wygrane fartowne..albo takie przez aktorstwo..mam wrazenie ze znizamy sie wtedy do poziomu ManU ze wygrywamy fartem...nienawidze tego..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 18:08

Sam nie wiem co o tym myslec. Mowienie ze to nie dobrze ze symuluje sie faule to gadanie glupot bo trzeba wiedziec jak sie zachowac w odpowiedniej sytuacji zeby jak najlepiej wyszla na tym ruzyna. I czy to bedzie podtrzymywanie za koszulka, czydotykanie pilki reka gdy sedzia nie widzi, czy wymuszanie fauli zaby przeciwnik dostal zolta kartke, czy seymulacja faulu, ktory moze dac rzut karny - to wszystko sa elementy futbolu stosowane nie tylko przez zambrotte i taka gra to tez umiejestnosc. Chocby taki real madryt ktory co 2 minuty lezy na boisku. A co do jego wypowiedzi... moze chcial tym podkreslic to ze wygrali szczesliwie. Zauwazcie ze zdanei moglo byc wyrwane z kontekstu wypowiedzi i dlatego nei ma sie co sugerowac - najlepiej zawsze przytoczyc pelnawypowiedz pilkarza bo watpie zeby to byla calosc - ze podszedl do dziennikarza i powiedzial : "HEJ ! SYMULOWALEM FAUL HEHE !!" to zapewne byl caly wywiad i nalezaloby sie zapoznac z cala jego trescia a nie z jednym wyrwanym z kontekstu zdaniem i po nim oceniac czlowieka.

ODPOWIEDZ