Liga Mistrzów 25/26 (1/16) Galatasaray - JUVENTUS FC
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Nikt nie prosił, każdy potrzebował.
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
O Jezu, jak zgniłem. Po Jugolu w obronie, burger w ataku to najlepszy plot twist w historii rozwoju graczy w Juve
I pomimo, że mecz się nie skończył to Weston już jest wielki, bo lepiej rozgrywa w ataku niż reszta naszych nominalnych napastników razem wzięta.
Przy okazji te gwizdy na stadionie i marny komentarz na Canal+ sprawiają, że vibe jak w lidze półamatorskiej a nie LM
I pomimo, że mecz się nie skończył to Weston już jest wielki, bo lepiej rozgrywa w ataku niż reszta naszych nominalnych napastników razem wzięta.
Przy okazji te gwizdy na stadionie i marny komentarz na Canal+ sprawiają, że vibe jak w lidze półamatorskiej a nie LM
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 246 razy
Koop dziś pierwszy naprawdę bardzo dobry mecz w koszulce Juve
Oczywiście nie powoduje to, że należy zapomnieć mu 1,5 roku kopania się po czole, ale może coś się z tego urodzi....
Słabo dziś Yildiz, Conceicao i Loca, dwóch pierwszych bym zdjął w przerwie, za trzeciego nie ma niestety zmiennika...
Słabo dziś Yildiz, Conceicao i Loca, dwóch pierwszych bym zdjął w przerwie, za trzeciego nie ma niestety zmiennika...

- pitrek
- Juventino

- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ten klub to jest parodia..jak można do przerwy wygrywać 1-2 i mieć mecz pod kontrolą i dopuścić do takiego czegoś?
" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 
- Marcin890124
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
Spaletti wiedział co może być bo żółty Cambiaso to tykajaca bomba w obronie. Niestety popełnił błąd dając za niego Cabala zamiast Kosticia. Cambiaso w obronie nie dojeżdża ale sporo daje w ataku a taki Cabal nie daje zupełnie nic. Kolejny problem to Di Gregorio. Czas poważnie postawić na Perina. Bez Bremera obrona nie istnieje.
- Szwamb
- Juventino

- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Nasi byli wypompowani po niesłusznym graniu w 10 v Interowi
Tutaj sił faktycznie starczyło na 45 minut i było spoko, na drugą połowę wyszli by bronić, a by się bronic trzeba mieć ogólnie więcej jakości w składzie niż mamy teraz (szczególnie po stracie Bremera)
Kolejne niesłuszne czerwo tylko dobiło sprawę
Ja to już wyłączyłem, co mi się zdarzyło może 5x w ciagu 25 lat
Źle się ogląda ten brak jakości w obronie
Źle się ogląda te czerwa z dpy co mecz
Źle się ogląda potencjalne odpadnięcie z klubem lvl Benfica/Galata etc właśnie
@Marcin
Spaletti wiedział co może być bo żółty Cambiaso to tykajaca bomba w obronie. Niestety popełnił błąd dając za niego Cabala zamiast Kosticia. Cambiaso w obronie nie dojeżdża ale sporo daje w ataku a taki Cabal nie daje zupełnie nic. Kolejny problem to Di Gregorio. Czas poważnie postawić na Perina. Bez Bremera obrona nie istnieje.
Gdyby Cambiaso nie był takim objeżdżanym kasztanem to też inna sprawa (wówczas Cabal by nie wszedł), ale nikt z trójki Cambiaso/Cabal/Kostic nie daje elementarnej jakości w obronie. Już nawet Grygera/Mellberg swego czasu wiecej dawali.
Tutaj trzeba było chyba zostać przy tym 352 lub grać jako LO Kellym.
Tutaj sił faktycznie starczyło na 45 minut i było spoko, na drugą połowę wyszli by bronić, a by się bronic trzeba mieć ogólnie więcej jakości w składzie niż mamy teraz (szczególnie po stracie Bremera)
Kolejne niesłuszne czerwo tylko dobiło sprawę
Ja to już wyłączyłem, co mi się zdarzyło może 5x w ciagu 25 lat
Źle się ogląda ten brak jakości w obronie
Źle się ogląda te czerwa z dpy co mecz
Źle się ogląda potencjalne odpadnięcie z klubem lvl Benfica/Galata etc właśnie
@Marcin
Gdyby Cambiaso nie był takim objeżdżanym kasztanem to też inna sprawa (wówczas Cabal by nie wszedł), ale nikt z trójki Cambiaso/Cabal/Kostic nie daje elementarnej jakości w obronie. Już nawet Grygera/Mellberg swego czasu wiecej dawali.
Tutaj trzeba było chyba zostać przy tym 352 lub grać jako LO Kellym.
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2026, 20:36 przez Szwamb, łącznie zmieniany 1 raz.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czy tu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie może być jakiś normalnych piłkarzy na poziomie. Tylko jakieś pokraki, ja <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Panie Turek, kończ Pan ten mecz. He, he.
W obecnej sytuacji każdy pracownik spółki Juventus (nie mylić z Juwentus) powinien być na liście do "zwolnienia" od sprzątających po sam zarząd.
Już nie chce mi się tych samych memów wrzucać co każdy mecz.
W obecnej sytuacji każdy pracownik spółki Juventus (nie mylić z Juwentus) powinien być na liście do "zwolnienia" od sprzątających po sam zarząd.
Już nie chce mi się tych samych memów wrzucać co każdy mecz.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Cóż, do czerwa mecz był dobry, wynik też, bo ja to się dziwię, że ten Juventus w ogóle awansował do drabinki. A po czerwie pffff... w rewanżu nie ma szans, bo nie ma tu nikogo pokroju CRonaldo.
A Koop powinien tak grać od pierwszych dni po transferze. Ale to Juventus. Nawet gdyby przyszedł tu teraz Yamal, Mbappe, Haaland, Salah - graliby tą samą padakę.
Z "czarodziejem" Spallem, jak to czytałem zachwyty nad gościem po paru wygranych. To co? Będzie kontrakt na 2-3 lata? Pffff
W Turynie bez zmian.
I nie zmienia się nic - dalej trzeba żyć
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę
I nie zmienia się nic, nic
A Koop powinien tak grać od pierwszych dni po transferze. Ale to Juventus. Nawet gdyby przyszedł tu teraz Yamal, Mbappe, Haaland, Salah - graliby tą samą padakę.
Z "czarodziejem" Spallem, jak to czytałem zachwyty nad gościem po paru wygranych. To co? Będzie kontrakt na 2-3 lata? Pffff
W Turynie bez zmian.
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę
I nie zmienia się nic, nic

- Pluto
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Historyczny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, historycznie gówniana defensywa i historyczna zbieranina patalachow na kierowniczych stanowiskach.
Wyobrażacie sobie ze oni całe zimowe okienko SZUKALI ZMIENNIKA DLA YILDIZA ?!

Wyobrażacie sobie ze oni całe zimowe okienko SZUKALI ZMIENNIKA DLA YILDIZA ?!
calma calma
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Czy ten zarząd nie może być <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?