Liga Mistrzów 25/26 (6) JUVENTUS FC - Pafos
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Niczym się nie muszę kłaść, ot stwierdzam oczywiste fakty.Garreat pisze: ↑09 grudnia 2025, 21:13No niestety, skoro stary człowiek woli czekać to czekamy. Też uważam to za stratę czasu, ostatnia seria 3 zwycięstw zaciemniła obraz, w Neapolu brutalny powrót na ziemię.
@AdiJuve jak dla mnie możesz położyć się krzyżem i czekać na powrót Conte, który kiedyś nastąpi lub nie. Niezależnie od ostatniego meczu Koopmeiners u Spala odbił się od dna, a w CI wypadł co najmniej dobrze na środku. Coś tam Spal bąkał o jego powrocie do pomocy - nie chce mi się tego teraz szukać. Zresztą kwestia numer 1 to żeby grał Miretti, który w przeciwieństwie do Loca i Thurama wykazuje jakąkolwiek kreatywność.
Co do Koopa to wyjątkowo naiwne jest opieranie się na meczu z rezerwami Udinesse, który swoją drogą nie był w jego wykonaniu czymś lepszym niż to co pokazywał zawsze. Chyba, ze liczymy na cud
Co do Mirettiego on powinien grać wyżej a nie stricte w środku i na pewno nie w dwójce pomocników.
Co do samego meczu to akurat czas by spróbować czegoś bardziej ofensywengo. Ale do tego trzeba skończyć z 3 obrońców.
4-2-3-1 aż się prosi by tak spróbować.
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 57 razy
Dziś aż sobie kawę zrobiłem po pracy. Przed Napoli usnąłem, nie wiem jak bym przeżył stratę drugiego, pierwszorzędnego spektaklu woli walki, hartu ducha i pokazu nieprzeciętnych umiejętności piłkarzy Juventusu 
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 136 razy
Przecież to się prosi o 1-4-3-3:
Di Gregorio
Kelly-Koop-Kalulu-Cambiaso
Burger-Loca-Miretti
Yildiz-David-Zhegrova
Boże czy ty to widzisz?
- Mateys
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Przecież Cambiaso w obronie to taki sam lamer jak Kelly. Nie mamy bocznych obrońców do czwórki z tyłu, niestety. Może gdyby wszyscy byli zdrowi, można by było spróbować. I gdyby trenerzy jednak zdecydowali się stawiać na Joao Mario.Distant Dreamer pisze: ↑10 grudnia 2025, 20:03Przecież to się prosi o 1-4-3-3:
Di Gregorio
Burger-Loca-Miretti
Yildiz-David-Zhegrova
Boże czy ty to widzisz?
Ale tak się nie stanie, więc chyba czas przestać lamentować nad zmianą ustawienia i pogodzić się z tym, że do następnego okienka nic z tego nie będzie.
- Distant Dreamer
- Juventino

Ja tam wychodzę z założenia że może se być słaby w obronie, przed Pafos nie powinni się bronić (chyba?)Mateys pisze: ↑10 grudnia 2025, 20:33Przecież Cambiaso w obronie to taki sam lamer jak Kelly. Nie mamy bocznych obrońców do czwórki z tyłu, niestety. Może gdyby wszyscy byli zdrowi, można by było spróbować. I gdyby trenerzy jednak zdecydowali się stawiać na Joao Mario.Distant Dreamer pisze: ↑10 grudnia 2025, 20:03Przecież to się prosi o 1-4-3-3:
Di Gregorio
Burger-Loca-Miretti
Yildiz-David-Zhegrova
Boże czy ty to widzisz?
Ale tak się nie stanie, więc chyba czas przestać lamentować nad zmianą ustawienia i pogodzić się z tym, że do następnego okienka nic z tego nie będzie.
Zresztą i tak jest Loca do zabezpieczenia tyłów, tylko do tego się nadaje...
- Volto
- Juventino

Zawsze to boczny obrońca może bardziej się skupić na obronie, wahadłowy odpowiada również w znacznym stopniu, za atak. Kalulu jak najbardziej pasuje na PO, Kambjazo na LO mniej, ależ cóż, jak się nie ma co się lubi... No i zobaczcie na resztę SA, kto tam ma jakichś wirtuozów? No właśnie...
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 216 razy
Komedia, Cambiaso i Miretti geniusze na tle takich pyr 
Ale pastuchy jadą z nami, wieśniakami. 4 bardzo dobre okazję, my żadnej ale liczę na to, że top Loczek weźmie sprawy w swoje ręce
Ale pastuchy jadą z nami, wieśniakami. 4 bardzo dobre okazję, my żadnej ale liczę na to, że top Loczek weźmie sprawy w swoje ręce

- Tony Montana
- Juventino

- Podziekował: 11 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Nieźle z nami jadą, stan na 36 minutę jest taki, że mieli lepsze sytuacje od nas.
A u nas piłka sobie krąży z prawej strony na lewą, a później z lewej na prawą i tak sobie podają tą piłkę jak w jakiejś koszykówce - nie dziwne, że w innych meczach Conceicao co chwila wchodzi w drybling i przynajmniej stara się coś zrobić.
Nie wiedzą co zrobić z tą piłką, nawet pojawiła się kilka razy frustracja, że nikt się nie pokazuje do gry.
Dramat, może i to wygramy na farcie ale źle to wygląda.
Edit. No bravo, David nawet z 3 metrów nie potrafi wepchnąć piłki do siatki
A u nas piłka sobie krąży z prawej strony na lewą, a później z lewej na prawą i tak sobie podają tą piłkę jak w jakiejś koszykówce - nie dziwne, że w innych meczach Conceicao co chwila wchodzi w drybling i przynajmniej stara się coś zrobić.
Nie wiedzą co zrobić z tą piłką, nawet pojawiła się kilka razy frustracja, że nikt się nie pokazuje do gry.
Dramat, może i to wygramy na farcie ale źle to wygląda.
Edit. No bravo, David nawet z 3 metrów nie potrafi wepchnąć piłki do siatki
- Marcin890124
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
Sprawiedliwie byłoby wpuścić Opende w przerwie. Obaj tak samo słabi, obaj po połowie.
- Distant Dreamer
- Juventino

Nie przegrywamy z faworytem więc konsekwentnie realizujemy plan, jest dobrze!
Proponuję nie zmieniać ani taktyki ani formacji ani wyborów personalnych, wszystko działa świetnie. Jestem dumny
Proponuję nie zmieniać ani taktyki ani formacji ani wyborów personalnych, wszystko działa świetnie. Jestem dumny
- Volto
- Juventino

taktyka "ja do ciebie ty do mnie" łamane przez "do Yildiza, niech coś wymyśli" łamane przez "wrzutka na 'dwumetrowego' Davida" nie działa, ciekawe czemu, niemożliwe...
Na poważnie, to jest coś, czego się spodziewałem. Każdy wynik możliwy. Mam nadzieje, że ławką - Konsensjo, Openda - może to przepchniemy...
Na poważnie, to jest coś, czego się spodziewałem. Każdy wynik możliwy. Mam nadzieje, że ławką - Konsensjo, Openda - może to przepchniemy...