Serie A 25/26 (12): Fiorentina 1-1 JUVENTUS FC
- Volto
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 56 razy
Tu już nie ma co jechać po zawodnikach. Nic nie działa, nic się nie zmienia. Znów entuzjazm po zmianie trenera i znów powrót do marazmu.
Jakbym nie wiedział, że zmieniliśmy trenera, można by się pomylić. Takie samo ustawienie, taka sama gra, takie same późne, nic niedające zmiany.
Jak my nie dajmy rady z ostatnią drużyną w tabeli to nie mam pytań.
Jakbym nie wiedział, że zmieniliśmy trenera, można by się pomylić. Takie samo ustawienie, taka sama gra, takie same późne, nic niedające zmiany.
Jak my nie dajmy rady z ostatnią drużyną w tabeli to nie mam pytań.
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Nie da się tego na trzeźwo oglądać,
- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Czy nie jest fantastyczne, że gola dla Violi strzela gość z JEDNYM oficjalnym występem dla seniorskiego Juve, po asyście młodego, zdolnego (ale chyba nie aż tak), sprzedanego z Juve?
I nie zmienia się nic
Dalej trzeba żyć
I nie zmienia się nic
I nie zmienia się nic
Dalej trzeba żyć
I nie zmienia się nic

- MRN
- Juventino

- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 215 razy
Nie oglądałem tego gówna i dobrze. Mamy kolejnego trenerskiego dzbana, który gra to samo co poprzednicy i myśli, że wyniki będą inne. Ten klub jest tak kuurwa bezjajeczny, że nawet zjawisko nowej miotły nie występuje. Tudor grał to samo co Motta a Spal gra to samo co dwa jełopy poprzednio i liczył, że jego nazwisko coś zdziała. Ten sam skład, ustawienie a do zestawu Cambiaso, Locatelli i burger, powodzenia więc, nic nie zrobi bo teraz ta dwutygodniowa przerwa to był czas aby coś nowego wdrożyć ale on nawet n ie próbuje. Popracuje do czerwca, kasy zarobi do i tak już słodkiej emerytury i chooj. Ja rozumiem, że skład jest składem opału ale tutaj potencjał jest nieco większy. Miernoty z Napoli, przetrzepane kontuzjami pokazują jak wiozą Atalantę...ale oni mają dobrego motywatora, nie geniusza ale motywatora, który ponownie wygra tę ligę.

- mateelv
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ktoś napisał wyżej bardzo mądre zdanie: oni są psychicznie chorzy.
Jest coś, co mnie wybitnie wk… loca, thuram czy inny ćwiek ma piłkę na środku i parę metrów miejsca przed sobą. I on rozpoczyna kontrę. No i? Tylko szuka jak rozrzucić do boku, oczywiście w żółwim tempie. Nie wiem, oni autentycznie obrzydzają mi ten sport. Oni szukają tylko możliwość jak nie wziąć odpowiedzialności za coś bardziej skomplikowanego.
Druga sprawa - przeraża mnie spal. Zawsze był dla mnie średnim trenerem i to się nie zmienia. Proszę zwrócić uwagę na jego pytanie do Perina z 1 meczu: jak gra Adzic?
Rozumiecie? Gość przychodzi tu za MILIONY euro i zadaje w trakcie meczu pytanie jak gra Adzic. Dla mnie to jest niepojęte i ukazuje na jaki poziom zlecieliśmy. Niestety, ale tutaj tylko pasjonat, gorąca głowa na rozruszanie tego (Conte) + że dwie sztuki playmakera ze środka pola.
Di Gregorio nie powinien nigdy w tym klubie bronić.
Jest coś, co mnie wybitnie wk… loca, thuram czy inny ćwiek ma piłkę na środku i parę metrów miejsca przed sobą. I on rozpoczyna kontrę. No i? Tylko szuka jak rozrzucić do boku, oczywiście w żółwim tempie. Nie wiem, oni autentycznie obrzydzają mi ten sport. Oni szukają tylko możliwość jak nie wziąć odpowiedzialności za coś bardziej skomplikowanego.
Druga sprawa - przeraża mnie spal. Zawsze był dla mnie średnim trenerem i to się nie zmienia. Proszę zwrócić uwagę na jego pytanie do Perina z 1 meczu: jak gra Adzic?
Rozumiecie? Gość przychodzi tu za MILIONY euro i zadaje w trakcie meczu pytanie jak gra Adzic. Dla mnie to jest niepojęte i ukazuje na jaki poziom zlecieliśmy. Niestety, ale tutaj tylko pasjonat, gorąca głowa na rozruszanie tego (Conte) + że dwie sztuki playmakera ze środka pola.
Di Gregorio nie powinien nigdy w tym klubie bronić.
- Maplu90
- Juventino

- Podziekował: 155 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Mecz do zapomnienia, klub do zaorania.... żenujący "spektakl". Spaletti ktory charakteryzuje sie graniem 4 obrońcami wystawia dzisiaj 3 w obronie. W wyjściowym składzie wychodzi ledwo doprowadzony do sprawności Vlaho a zmienia go dopiero w 88minucie David. Sygnowany w wyjściowym przez wielu Openda tez wchodzi w 88 minucie. Same zmiany nie trafione. W takim meczu potrzebujesz odwagi, pójścia do przodu na zabój a wprowadzasz Cabala po kontuzji i Mirettiego. Czy Joao Mario dostanie w koncu jakas poważna szanse? Czy Zeghrova bedzie grzał ławkę na wieczność? Przeciez obecny sklad, mental i cała reszta nie zmienia sie ... Od zeszłego sezonu od Motty. Dzisiaj nie bylo widac w ogóle ktora druzyna jest 6 a ktora ostatnia.
Więcej sprowadzenia jakichs grajków z 4 liter... niech Comolli zapyta sie swojego asystenta AI jak wielkim dzbanem jest. Wielki klub ktory zatracił tożsamość i popadł w przecietnosc. Upadek do cna..
Więcej sprowadzenia jakichs grajków z 4 liter... niech Comolli zapyta sie swojego asystenta AI jak wielkim dzbanem jest. Wielki klub ktory zatracił tożsamość i popadł w przecietnosc. Upadek do cna..
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 35 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy
Miałem dobre przeczucia do Spallettiego, ale właśnie sie on skończyły. Jak można grać to samo guwno, tymi samymi piłkarzami i tym samym schematem i oczekiwać innych wyników.
Czy ich zatrudniając na trenera mówią w od razu co mają grać?
Czy ktoś postawił sobie ambitny cel zniszczyć Juve i oczy kibiców Juventusu?
Przecież ilość głupot jakie są robione w Juventusie to jakiś nieśmieszny żart i totalna patologia...
Czy ich zatrudniając na trenera mówią w od razu co mają grać?
Czy ktoś postawił sobie ambitny cel zniszczyć Juve i oczy kibiców Juventusu?
Przecież ilość głupot jakie są robione w Juventusie to jakiś nieśmieszny żart i totalna patologia...

- marcinek
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Panie i Panowie jeszcze do 2 tygodni wstecz większość była za tym żeby zatrzymać trenera bez względu na wyniki w tym sezonie, widzę już po 2 tygodniach zmieniają się nastroje.
Ten sezon zapowiada się przejściowy i trzeba to przyjąć na klatę, jeżeli chce się zrobić krok do przodu.
Ten sezon zapowiada się przejściowy i trzeba to przyjąć na klatę, jeżeli chce się zrobić krok do przodu.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- dimebag11
- Juventino

- Podziekował: 97 razy
- Otrzymał podziękowanie: 27 razy
Który to już sezon przejściowy? Piąty czy szósty, bo ja już zaczynam tracić rachubę? Moim zdaniem Spalletti nie będzie żadnym wybawicielem Juve i po zakończeniu obecnego sezonu powinniśmy się z nim pożegnać. Chłop mimo ogromnego doświadczenia jak widać nie potrafi trafnie zdiagnozować naszych bolączek, a co gorsza popełnia te same błędy co jego poprzednicy i zamiast przejść na grę czwórką w obronie, to dalej kaleczy nasze oczy jakimś dziwnym ustawieniem. O żenadzie z robieniem zmian to już nawet nie wspominam. Mam nadzieję, że nasze wyniki się jakoś poprawią i zamiast tych remisów będziemy chociaż regularnie punktować z dołem tabeli i doczłapiemy jakoś do LM (chociaż jeśli dobrze pamiętam oznaczałoby to automatyczne przedłużenie umowy ze Spalem, a to raczej nie jest dobry pomysł)...marcinek pisze: ↑23 listopada 2025, 08:39 Panie i Panowie jeszcze do 2 tygodni wstecz większość była za tym żeby zatrzymać trenera bez względu na wyniki w tym sezonie, widzę już po 2 tygodniach zmieniają się nastroje.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Maplu90
- Juventino

- Podziekował: 155 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Tak jak ktos juz wyzej wspomnial. Jesli mamy 3go trenera w ciągu 12 miesiecy i kazdy obiecuje gruszki na wierzbie a koniec końców gramy tym samym ustawieniem, tym samym składem i trener robi zmiany na pałe to cos tu nie gra i mamy prawo to komentować. I dopóki naszym klubem beda rządzić takie ciolki jak Elkan ktory trzepie sobie kapucyna widząc Hamiltona w diamentowym kasku w Vegas to będziemy ciahle klubem przeciętniaków. Spojrzmy na nasze super letnie mercato.marcinek pisze: ↑23 listopada 2025, 08:39 Panie i Panowie jeszcze do 2 tygodni wstecz większość była za tym żeby zatrzymać trenera bez względu na wyniki w tym sezonie, widzę już po 2 tygodniach zmieniają się nastroje.
Zeghrova - przed meczem mowi ze jest gotowy tyrać 90min, nawet murawy nie powąchał.
Joao Mario - zagral jakies ogony na początku sezonu i zjazd do bazy (Savona i Costa pytają w piłeczkę)
Openda - przymierzamy jeszcze w sobote rano do wyjściowej 11tki, zagral 6minut
David - wielka nadzieja, golleador z liściem klonowym na dupie
Taką to ma Comolli <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sztuczna inteligencję ze mu podpowiada wybitnych zawodnikow...
"Sono un ultrà bianconero,