Luciano Spalletti

Dyskutuj na temat aktualnych piłkarzy Starej Damy. Oceń formę zawodnika, jego rolę w drużynie, podziel się ciekawostkami.
ODPOWIEDZ
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

30 października 2025, 20:20

Cieszę z tego wyboru. Szkoda kurcze że nie wzięli go od lipca. Miałby już drużynę poukładaną i po okresie przygotowawczym.
Lepiej późno niż w cale.

To jest piłka oczywiście wszystko może się wydarzyć, ale życzę sukcesów. :juveflag:

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

30 października 2025, 20:44

Serio jesteśmy w dupie, że wśród kibiców panuje entuzjazm co do łysego :prochno:

Czyli do średnich, przepłaconych piłkarzy bez sukcesów dołączył średni, przepłacony trener również bez sukcesów :allegri:

Domino Jachaś miał rację mówiąc jak mało Wam trzeba - jeden średni łysy trener z Włoch. Jeszcze kilka lat temu wiedzieliście, że piłka jest okrągła i jedyny łysy, który pasuje do Juventusu to Zidane lub Guardiola :D

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 130 razy

30 października 2025, 21:41

Tak ma wyglądać sztab Spala:
2 Trener: Domenichini
Trenerzy techniczni: Martusciello, Baldini, Russo
Przygotowanie fizyczne: Sinatti, Ferrini
Trener bramkarzy: ?
Analitycy: Scirea
Dietetyk: Mancin
Dodatkowo Spalletti podobno chce ściągnąć do klubu Bonucciego albo Barzagliego.

Btw
Szkoda klawiatury na sektę bajeranta, ale chyba należałoby zachować trochę pokory po nabraniu się na 'hype' 3 pierwszych meczów, ale co ja tam wiem, tylko to zostawię :whistle:
Ein pisze: 28 września 2025, 19:05 I tak mam nadzieję, że zobaczymy, iż będę miał rację i jakimś cudem to Scudetto wygramy. Bo to że nie gadam z kibicem Juventusu jest pewne ... piemonte calcio, sarkazm najwyższych lotów. Z ciekawości co Ty robisz na tym forum?

Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 18 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

30 października 2025, 21:42

Wszystko wk... dookoła, egzystować dalej trzeba
Nie wołam o pomstę do nieba - tutaj nie ma przebacz
Podejdź do nas, weź zobacz to Juventusu szkoła...

I nie zmienia się nic - dalej trzeba żyć
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę
I nie zmienia się nic - dalej trzeba żyć
I nie zmienia się nic, nic

:hello: :whiteflag:

Obrazek
Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

30 października 2025, 22:10

Ein pisze: 30 października 2025, 20:44 Serio jesteśmy w dupie, że wśród kibiców panuje entuzjazm co do łysego :prochno:

Czyli do średnich, przepłaconych piłkarzy bez sukcesów dołączył średni, przepłacony trener również bez sukcesów :allegri:
Przyszedł do 7 Interu, zrobił dwa czwarte miejsca i skończył ich banter erę. Przyszedł do piątego Napoli, zrobił podium i majstra. Ja rozumiem że można mieć wątpliwości (sam mam), ale nie wiem jak można o nim mówić że to trener bez sukcesów.

Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

31 października 2025, 12:42

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 31 razy

31 października 2025, 13:14

Distant Dreamer pisze: 30 października 2025, 14:02 Obecne zarobki: 3 mln + możliwe bonusy (wg doniesień)
Myślę, że należy to sprostować - to jest 3mln do końca sezonu, czyli na 8 miesięcy, licząc kontrakt roczny byłoby to więc 4.5mln i w takich kategoriach należy to porównywać z innymi trenerami.

Ciekawe jest też to ile będzie na kontrakcie za rok jak spełniony będzie warunek o LM... znając historię Vlahovica trzeba mu mieć oczy szeroko otwarte.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 47 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

31 października 2025, 13:19

Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

31 października 2025, 16:02

Maly pisze: 31 października 2025, 13:14
Distant Dreamer pisze: 30 października 2025, 14:02 Obecne zarobki: 3 mln + możliwe bonusy (wg doniesień)
Myślę, że należy to sprostować - to jest 3mln do końca sezonu, czyli na 8 miesięcy, licząc kontrakt roczny byłoby to więc 4.5mln i w takich kategoriach należy to porównywać z innymi trenerami.

Ciekawe jest też to ile będzie na kontrakcie za rok jak spełniony będzie warunek o LM... znając historię Vlahovica trzeba mu mieć oczy szeroko otwarte.
Czyli gościu dostaje tyle co Motta i Allegri oraz będzie w topce zarabiających trenerów we Włoszech :O
Paya pisze: 30 października 2025, 22:10Przyszedł do 7 Interu, zrobił dwa czwarte miejsca i skończył ich banter erę. Przyszedł do piątego Napoli, zrobił podium i majstra. Ja rozumiem że można mieć wątpliwości (sam mam), ale nie wiem jak można o nim mówić że to trener bez sukcesów.
No ale my raczej szukamy trenera który nam zapewni Scudetto. Trenerów, którzy ustawiali nas na podium przecież mieliśmy i byli zwalniani.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 49 razy
Otrzymał podziękowanie: 51 razy

31 października 2025, 17:14

@Ein
Chyba Cię przyjacielu Bóg opuścił jak myślisz, że szukamy trenera po skutero z tym składem gówna i łajna.
Klubowi zależy tylko na top4.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

31 października 2025, 17:31

Poprostu pisze: 31 października 2025, 17:14 @Ein
Chyba Cię przyjacielu Bóg opuścił jak myślisz, że szukamy trenera po skutero z tym składem gówna i łajna.
Klubowi zależy tylko na top4.
Przyjacielu, wierzę głęboko że tak. W sensie pamiętam, że ktoś z zarządu mówił o 2 letnim planie (?) aby wrócić po Scudetto.

No i przez to że Juventus jest jednak notowany na giełdzie także mam nadzieję, że tam ktoś kompetentny - Chiellini patrzę na Ciebie - siedzi i jednak mniej więcej planuje na te dwa lata do przodu. I też to co @Maly wrzucił. Pensję płacimy po królewsku więc rozumiem, że ten brak zaufania do Tudora i taka pensja ma podkreślić, że Łysy ma pełne zaufanie zarządu ergo idziemy po majstra.

btw. co tu się właśnie wydarzyło z tym czyszczeniem postów? :punish:
Ostatnio zmieniony 31 października 2025, 17:46 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 75 razy

31 października 2025, 17:46

Ein pisze: 31 października 2025, 17:31 W sensie pamiętam, że ktoś z zarządu mówił o 2 letnim planie (?) aby wrócić po Scudetto.
To chyba w tym zarządzie, co go już nie ma w Piemonte :prochno:

Największy potencjał na stabilizację też już minął, więc przed Spalem pozostaje kwalifikacja do LM
Alexinhio-10 pisze: 31 października 2025, 13:19 Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.
Na czacie było, że obowiązek.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Distant Dreamer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

31 października 2025, 18:20

jackop pisze: 31 października 2025, 17:46
Alexinhio-10 pisze: 31 października 2025, 13:19 Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.
Na czacie było, że obowiązek.
Jest opcja, nie obligo

woe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

31 października 2025, 18:34

Zgadnijcie, kto będzie nowym ulubieńcem trenera :D
Luciano Spaletti pisze: Dobrze znam Koopa, bo w przeszłości śledziłem go w innych klubach. Wtedy kosztował fortunę i nie mogliśmy go zakontraktować. […] Próbowałem go przekonać, nawet jeśli nasze środki były niższe od wymagań [Atalanty]. Nadal jestem tego samego zdania. Myślę, że jest defensywnym pomocnikiem (holding midfielder) lub pomocnikiem typu „box-to-box”. Czasami gra też jako środkowy obrońca. I tu znów należy pogratulować trenerowi, Gaspowi, który dobrze go prowadził i wydobył z niego to, co najlepsze, ustawiając go na innej pozycji. Naciska na przeciwników i ma nogi, które, kopiąc w kierunku bramki, wiedzą, gdzie wyląduje piłka.

Obrazek
ODPOWIEDZ