Luciano Spalletti
- marcinek
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cieszę z tego wyboru. Szkoda kurcze że nie wzięli go od lipca. Miałby już drużynę poukładaną i po okresie przygotowawczym.
Lepiej późno niż w cale.
To jest piłka oczywiście wszystko może się wydarzyć, ale życzę sukcesów.
Lepiej późno niż w cale.
To jest piłka oczywiście wszystko może się wydarzyć, ale życzę sukcesów.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Ein
- Juventino

- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Serio jesteśmy w dupie, że wśród kibiców panuje entuzjazm co do łysego
Czyli do średnich, przepłaconych piłkarzy bez sukcesów dołączył średni, przepłacony trener również bez sukcesów
Domino Jachaś miał rację mówiąc jak mało Wam trzeba - jeden średni łysy trener z Włoch. Jeszcze kilka lat temu wiedzieliście, że piłka jest okrągła i jedyny łysy, który pasuje do Juventusu to Zidane lub Guardiola
Czyli do średnich, przepłaconych piłkarzy bez sukcesów dołączył średni, przepłacony trener również bez sukcesów
Domino Jachaś miał rację mówiąc jak mało Wam trzeba - jeden średni łysy trener z Włoch. Jeszcze kilka lat temu wiedzieliście, że piłka jest okrągła i jedyny łysy, który pasuje do Juventusu to Zidane lub Guardiola
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 130 razy
Tak ma wyglądać sztab Spala:
2 Trener: Domenichini
Trenerzy techniczni: Martusciello, Baldini, Russo
Przygotowanie fizyczne: Sinatti, Ferrini
Trener bramkarzy: ?
Analitycy: Scirea
Dietetyk: Mancin
Dodatkowo Spalletti podobno chce ściągnąć do klubu Bonucciego albo Barzagliego.
Btw
Szkoda klawiatury na sektę bajeranta, ale chyba należałoby zachować trochę pokory po nabraniu się na 'hype' 3 pierwszych meczów, ale co ja tam wiem, tylko to zostawię
2 Trener: Domenichini
Trenerzy techniczni: Martusciello, Baldini, Russo
Przygotowanie fizyczne: Sinatti, Ferrini
Trener bramkarzy: ?
Analitycy: Scirea
Dietetyk: Mancin
Dodatkowo Spalletti podobno chce ściągnąć do klubu Bonucciego albo Barzagliego.
Btw
Szkoda klawiatury na sektę bajeranta, ale chyba należałoby zachować trochę pokory po nabraniu się na 'hype' 3 pierwszych meczów, ale co ja tam wiem, tylko to zostawię
- Bart985
- Juventino

- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Wszystko wk... dookoła, egzystować dalej trzeba
Nie wołam o pomstę do nieba - tutaj nie ma przebacz
Podejdź do nas, weź zobacz to Juventusu szkoła...
I nie zmienia się nic - dalej trzeba żyć
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę
I nie zmienia się nic, nic

Nie wołam o pomstę do nieba - tutaj nie ma przebacz
Podejdź do nas, weź zobacz to Juventusu szkoła...
Ja tak to właśnie widzę, może ty widzisz różnicę
I nie zmienia się nic, nic

- Paya
- Juventino

- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Przyszedł do 7 Interu, zrobił dwa czwarte miejsca i skończył ich banter erę. Przyszedł do piątego Napoli, zrobił podium i majstra. Ja rozumiem że można mieć wątpliwości (sam mam), ale nie wiem jak można o nim mówić że to trener bez sukcesów.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Maly
- Juventino

- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 31 razy
Myślę, że należy to sprostować - to jest 3mln do końca sezonu, czyli na 8 miesięcy, licząc kontrakt roczny byłoby to więc 4.5mln i w takich kategoriach należy to porównywać z innymi trenerami.Distant Dreamer pisze: ↑30 października 2025, 14:02 Obecne zarobki: 3 mln + możliwe bonusy (wg doniesień)
Ciekawe jest też to ile będzie na kontrakcie za rok jak spełniony będzie warunek o LM... znając historię Vlahovica trzeba mu mieć oczy szeroko otwarte.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 47 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.
- Ein
- Juventino

Czyli gościu dostaje tyle co Motta i Allegri oraz będzie w topce zarabiających trenerów we WłoszechMaly pisze: ↑31 października 2025, 13:14Myślę, że należy to sprostować - to jest 3mln do końca sezonu, czyli na 8 miesięcy, licząc kontrakt roczny byłoby to więc 4.5mln i w takich kategoriach należy to porównywać z innymi trenerami.Distant Dreamer pisze: ↑30 października 2025, 14:02 Obecne zarobki: 3 mln + możliwe bonusy (wg doniesień)
Ciekawe jest też to ile będzie na kontrakcie za rok jak spełniony będzie warunek o LM... znając historię Vlahovica trzeba mu mieć oczy szeroko otwarte.
No ale my raczej szukamy trenera który nam zapewni Scudetto. Trenerów, którzy ustawiali nas na podium przecież mieliśmy i byli zwalniani.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Ein
- Juventino

Przyjacielu, wierzę głęboko że tak. W sensie pamiętam, że ktoś z zarządu mówił o 2 letnim planie (?) aby wrócić po Scudetto.
No i przez to że Juventus jest jednak notowany na giełdzie także mam nadzieję, że tam ktoś kompetentny - Chiellini patrzę na Ciebie - siedzi i jednak mniej więcej planuje na te dwa lata do przodu. I też to co @Maly wrzucił. Pensję płacimy po królewsku więc rozumiem, że ten brak zaufania do Tudora i taka pensja ma podkreślić, że Łysy ma pełne zaufanie zarządu ergo idziemy po majstra.
btw. co tu się właśnie wydarzyło z tym czyszczeniem postów?

Ostatnio zmieniony 31 października 2025, 17:46 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 75 razy
To chyba w tym zarządzie, co go już nie ma w Piemonte
Największy potencjał na stabilizację też już minął, więc przed Spalem pozostaje kwalifikacja do LM
Na czacie było, że obowiązek.Alexinhio-10 pisze: ↑31 października 2025, 13:19 Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Distant Dreamer
- Juventino

Jest opcja, nie obligojackop pisze: ↑31 października 2025, 17:46Na czacie było, że obowiązek.Alexinhio-10 pisze: ↑31 października 2025, 13:19 Według sky jest opcja przedłużenia po awansie, nie auto.
- woe
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Zgadnijcie, kto będzie nowym ulubieńcem trenera 
Luciano Spaletti pisze: Dobrze znam Koopa, bo w przeszłości śledziłem go w innych klubach. Wtedy kosztował fortunę i nie mogliśmy go zakontraktować. […] Próbowałem go przekonać, nawet jeśli nasze środki były niższe od wymagań [Atalanty]. Nadal jestem tego samego zdania. Myślę, że jest defensywnym pomocnikiem (holding midfielder) lub pomocnikiem typu „box-to-box”. Czasami gra też jako środkowy obrońca. I tu znów należy pogratulować trenerowi, Gaspowi, który dobrze go prowadził i wydobył z niego to, co najlepsze, ustawiając go na innej pozycji. Naciska na przeciwników i ma nogi, które, kopiąc w kierunku bramki, wiedzą, gdzie wyląduje piłka.