Liga Mistrzów 2025/26
Czy wiecie kiedy będzie dokładny terminarz + czy może zmienić się kolejność spotkań?
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Losowanie trzeba przyznać, że jest naprawdę OK i potwierdzam, że łatwiejszy zestaw niż rok temu. Mamy dwóch debiutantów, w dodatku z 1 koszyka mamy chyba najłatwiejszego rywala i jeszcze mecz u siebie, gorzej np jakby Real był w Turynie, a BVB wyjazd, wtedy mogłoby być 0 pkt, a tak szansa na 3 pkt z pierwszy koszykiem jest. 2 i 3 koszyk trafiliśmy tak w połowie trudności, bo mógł się trafić Arsenal, Bayer czy Atletico.
z kolei dla kibiców w Turynie i dla klubu średnie losowanie pod kątem finansowym, bo nie przyjedzie żadna duża firma, żeby sporo na biletach zarobić (Borussia Dortmund, Benfica, Sporting CP oraz Pafos)
z kolei dla kibiców w Turynie i dla klubu średnie losowanie pod kątem finansowym, bo nie przyjedzie żadna duża firma, żeby sporo na biletach zarobić (Borussia Dortmund, Benfica, Sporting CP oraz Pafos)
- pelbel
- Juventino
Przecież wszystkie mecze są w tv. Chyba tylko jest problem w ostatniej kolejce. Ale C+ pokazuje to online czyli trzeba podłączyć dekoder do internetu i wtedy są dodatkowe kanały Extra dostępne.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 26 razy
Jeszcze w kwestii LM to w tym roku TVP nie pokaże żadnego meczu
Zjazd kanału niesamowity, od 1 meczu poprzez drugi wybór aż do braku meczu w ogóle. Ale "ziobro" zdziwienia patrząc na to kto tam zarządza.
https://transfery.info/aktualnosci/ligi ... one/251534

Zjazd kanału niesamowity, od 1 meczu poprzez drugi wybór aż do braku meczu w ogóle. Ale "ziobro" zdziwienia patrząc na to kto tam zarządza.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
3 miliardy złotychAdiJuve pisze: ↑29 sierpnia 2025, 10:10 Jeszcze w kwestii LM to w tym roku TVP nie pokaże żadnego meczu![]()

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 30 razy
- Otrzymał podziękowanie: 104 razy
Przecież ludzie chcą oglądać Drag queen show w państwowej telewizji albo słuchać czystej wody od pani Schnepfowej zamiast oglądać LM.Poprostu pisze: ↑29 sierpnia 2025, 10:143 miliardy złotychAdiJuve pisze: ↑29 sierpnia 2025, 10:10 Jeszcze w kwestii LM to w tym roku TVP nie pokaże żadnego meczu![]()
https://transfery.info/aktualnosci/ligi ... one/251534![]()
Czego nie rozumiecie?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
Ważne, że pokazali ME kobiet 
Nie było LM 2 lata temu to i może nie być teraz. Ew jak się C+ połapie, że lepiej sprzedać taniej niż w ogóle to może coś pokażą... Nawet wtedy mogłoby wpaść Real-Juve bo ten mecz nie było meczem dnia w zestawieniu jaki widziałem na C+.

Nie było LM 2 lata temu to i może nie być teraz. Ew jak się C+ połapie, że lepiej sprzedać taniej niż w ogóle to może coś pokażą... Nawet wtedy mogłoby wpaść Real-Juve bo ten mecz nie było meczem dnia w zestawieniu jaki widziałem na C+.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
Czy jak już skończycie temat TVP możemy wrocic do tematu i czy te mecze będą w takiej kolejnosci czy może przy dokładnym terminarzu dokłądnie sie zmienic?
btw. czy tutaj są jeszcze jacys moderatorzy?
btw. czy tutaj są jeszcze jacys moderatorzy?
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
Muszą najpierw rozlosować LE i LKE potem dopiero to będą składać, żeby mecze się nie nakładały w danym mieście, m.in. względy bezpieczeństwa. Wg wikipedii jutro ma być znany pełny terminarz.
The fixture list will be announced on 30 August 2025, two days after the draw. This is to ensure no calendar clashes with teams in the Europa League and Conference League playing in the same cities.
- Bart985
- Juventino
- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Kiedyś były dwa mecze, wtorkowy i środowy. I już wtedy TVP przepłacało w stosunku do oglądalności. Nie pamiętam, który były dyrektor sportu z Woronicza o tym mówił. Czasami ratowała ich "polska Borussia" czy machanie biało-czerwoną flagą, ale w takim razie dobrze się stało, bo ile można oglądać wiecznie te same drużyny, bo "polskie"?AdiJuve pisze: ↑29 sierpnia 2025, 10:10 Jeszcze w kwestii LM to w tym roku TVP nie pokaże żadnego meczu![]()
Może ktoś poszedł po rozum do głowy i przestał trwonić i tak przesadzone miliardy z budżetu. Nie jestem zwolennikiem dzikiej prywatyzacji wszystkiego co "państwowe" ale cała TVP powinna iść pod młotek. IIIRP spokojnie mogłaby sobie zostawić kanał jakiś informacyjno-pogodowy, dla ew. ważnych komunikatów, orędzia i innych takich. Zresztą po kaczystowskiej propagandzie już nic mnie nie zdziwi.
Co do losowania to pffff niczego się nie spodziewam po tym zespole, nie mam żadnych oczekiwań, więc czy wyjdą, czy odpadną, w jaki sposób - jest mi to obojętne. Są inne cele, znaczy byłyby gdyby ktoś ogarniał ten klub - stabilne jakościowo manager, uporządkowanie składu, mistrzostwo kraju z dobrą grą. LM to w tej chwili taki sam bajer dla Juve jak te KMŚ w USA.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Podziękuj swoim idolom: Głupolemu i nieMottcieBart985 pisze: ↑30 sierpnia 2025, 06:28 Co do losowania to pffff niczego się nie spodziewam po tym zespole, nie mam żadnych oczekiwań, więc czy wyjdą, czy odpadną, w jaki sposób - jest mi to obojętne. Są inne cele, znaczy byłyby gdyby ktoś ogarniał ten klub - stabilne jakościowo manager, uporządkowanie składu, mistrzostwo kraju z dobrą grą.

Witam po przerwie

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!