Re: Serie A 24/25 (7): JUVENTUS FC 1-1 Cagliari
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 68 razy
Po romantyzowaniu wygranej z Lipskiem piłkarze i kołcz postanowili sprowadzić nas na ligową ziemię 
FLAKOVIĆ REAKTYWACJA !!!!!!11111oneoneone

FLAKOVIĆ REAKTYWACJA !!!!!!11111oneoneone
Ostatnio zmieniony 06 października 2024, 14:35 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Douglas Luiz to ciało obce, nie czuje gry za grosz, gdy ma przyspieszyć - stoi, gdy ma podać - kręci kółeczka. Do tego ten karny - to nie jest poziom gry defensywnej Juventusu, ani nawet średniaka Serie A. Módlmy się by się mu odmieniło.
Vlaho top, wiadomo, i niedziela też top.
Vlaho top, wiadomo, i niedziela też top.

- Distant Dreamer
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 79 razy
Mecz zremisowany a tak naprawdę przegrany, mieliśmy sytuacje a nie zamknęliśmy , już nie mówiąc o istnym TOPie czyli Vlaho, oczywiście Luiz utrzymuje formę czyli jest najgorszy w każdym meczu w jakim wychodzi.
Nie wiem kto niby ma grać teraz na prawej (Cambiaso?) jak nawet już Kąsejso wyleciał , a odnośnie czerwonej to można się spierać czy to było na żółtą czy nie, moim zdaniem symulka ewidentna i zasłużona druga kartka.
Tak naprawdę to tylko nasza wina że dziś tracimy punkty i nikogo innego.
Nie wiem kto niby ma grać teraz na prawej (Cambiaso?) jak nawet już Kąsejso wyleciał , a odnośnie czerwonej to można się spierać czy to było na żółtą czy nie, moim zdaniem symulka ewidentna i zasłużona druga kartka.
Tak naprawdę to tylko nasza wina że dziś tracimy punkty i nikogo innego.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 45 razy
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
Tak, ale zależy jakie jest nazwisko trenera.Marcin890124 pisze: ↑06 października 2024, 14:39To wina trenera że napastnik za 80mln nie potrafi na pustą bramkę trafić?

- ArlitoV
- Juventino
- Podziekował: 35 razy
Co za wtopa.
Przewidywałem, że będzie dosyć spokojna wygrana 2:0, ale nie ma szans na wygraną jak się tak marnuje okazje, a nawet nie zasługuje się na wygraną. Ta sytuacja Vlahovicia gdzie nie trafił na pustą bramkę jest niewytłumaczalna, niewybaczalna. A to, jak pokazali się panowie-nabytki ze słynnego już Mercatto 9/10 to szkoda gadać. Oby coś im zatrybiło, niech wstaną pewnego dnia tak żeby coś im przeskoczyło w głowie, cytując klasyka z repry. Szczególnie Koopmeiner.
A po przerwie reprezentacyjnej od razu Laczki, Stuttgart i inter. Będzie ciekawie.
Przewidywałem, że będzie dosyć spokojna wygrana 2:0, ale nie ma szans na wygraną jak się tak marnuje okazje, a nawet nie zasługuje się na wygraną. Ta sytuacja Vlahovicia gdzie nie trafił na pustą bramkę jest niewytłumaczalna, niewybaczalna. A to, jak pokazali się panowie-nabytki ze słynnego już Mercatto 9/10 to szkoda gadać. Oby coś im zatrybiło, niech wstaną pewnego dnia tak żeby coś im przeskoczyło w głowie, cytując klasyka z repry. Szczególnie Koopmeiner.
A po przerwie reprezentacyjnej od razu Laczki, Stuttgart i inter. Będzie ciekawie.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Chciałam na chłodno, ale nie wytrzymałem
Niech Vlahovic strzeli z te 20 bramek, żeby ktokolwiek go kupił. Nie da się na niego patrzeć. Koop i Luiz następni. Tyle kasy kosztowali, a jak narazie w przypadku holendra słabo, a Brazylijczyka dramatycznie. Ja wiem ze Koop nie przepracował okresu przygotowawczego, a brazol może mieć problemy z aklimatyzacja, ale na boga ! Luiz wygląda jakby miał wyj... na wszystko, żeby chociaż walczył i widać, że mu się chce, a zachowuje się nonszalancko, jak gwiazdor.
Im bliżej pola karnego przeciwnika, tym gorzej.
Po meczu z Lipskiem wydawało się, że to będzie, to coś, a teraz taka lipa. Niezła sinusoida.
Uff trochę mi ulżyło
Im bliżej pola karnego przeciwnika, tym gorzej.
Po meczu z Lipskiem wydawało się, że to będzie, to coś, a teraz taka lipa. Niezła sinusoida.
Uff trochę mi ulżyło

Ostatnio zmieniony 06 października 2024, 14:53 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 1 raz.
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 103 razy
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Trener odpowiada za skład, zmiany i grę. Zawiódl i nie ma co zwalać na Vlaho czy innych.Marcin890124 pisze: ↑06 października 2024, 14:39To wina trenera że napastnik za 80mln nie potrafi na pustą bramkę trafić?
- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Beznadziejny mecz. Tym razem, mimo stykowego wyniku, nie czuło się, że wszystko jest pod kontrolą. Ciągle i ciągle panuje w drużynie masa niedokładności. Motta widzę każe zawodnikom podawać mocno po ziemi i:
1) niewielu sobie z tym dobrze radzi (piłka odskakuje)
2) utrudnia to granie na jeden kontakt
Do tego doszła najgorsza godzina w jakiej można grać mecz, fatalna dyspozycja kilku zawodników i wynik jest jaki jest. Vlahovic wrócił do swojej standardowej dyspozycji i skuteczności (za akcję z dobitką, każdy inny gracz usiadłby na ławie na następnych 10 spotkań), Yildiz wygląda spoko dopóki nie trzeba zrobić czegoś konkretnego (asystować lub strzelić), Koopmeiners ciągle zostawił nogę w Atalancie, Locatelli bez porównania słabszy od Fagiolego z ostatniego meczu, itd. itp.
A Luiz.. no cóż, jestem za daniem zawodnikom czasu, ale im więcej będzie miał takich sytuacji jak ta z Lipska i ta tutaj, tym mniejsza będzie szansa, że się w Juve odnajdzie. Angielski komentator użył w jego przypadku dobrego określenia - "clumsy". Na ten moment to taki właśnie boiskowy ciapa.
1) niewielu sobie z tym dobrze radzi (piłka odskakuje)
2) utrudnia to granie na jeden kontakt
Do tego doszła najgorsza godzina w jakiej można grać mecz, fatalna dyspozycja kilku zawodników i wynik jest jaki jest. Vlahovic wrócił do swojej standardowej dyspozycji i skuteczności (za akcję z dobitką, każdy inny gracz usiadłby na ławie na następnych 10 spotkań), Yildiz wygląda spoko dopóki nie trzeba zrobić czegoś konkretnego (asystować lub strzelić), Koopmeiners ciągle zostawił nogę w Atalancie, Locatelli bez porównania słabszy od Fagiolego z ostatniego meczu, itd. itp.
A Luiz.. no cóż, jestem za daniem zawodnikom czasu, ale im więcej będzie miał takich sytuacji jak ta z Lipska i ta tutaj, tym mniejsza będzie szansa, że się w Juve odnajdzie. Angielski komentator użył w jego przypadku dobrego określenia - "clumsy". Na ten moment to taki właśnie boiskowy ciapa.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Jak można się po tym meczu czepiać Luzia? Koop i Dusan mieli piłki na zamknięcie meczu, które potem się zemściły. Taka jest cena za brak skuteczności i to w tym elemencie odejdziemy z walki o scudetto.
Najważniejsze że jesteśmy na dobrej drodze i po golu w samej końcówce oraz czerwonej kartce dalej szukamy zwycięstwa a nie ustawiamy dziewięciu chłopa w polu karnym jak jeszcze niedawno.
Sytuacja z kartką komiczna.
Na całym świecie sędziowie od razu albo przy pomocy VARU orzekają, że to nie był kontakt na rzut karny i tyle. Z wyjątkiem Hiszpanii gdzie daj rzut karny Realowi i Włoch gdzie karzą gracza Juventusu.
Najważniejsze że jesteśmy na dobrej drodze i po golu w samej końcówce oraz czerwonej kartce dalej szukamy zwycięstwa a nie ustawiamy dziewięciu chłopa w polu karnym jak jeszcze niedawno.
Sytuacja z kartką komiczna.
Na całym świecie sędziowie od razu albo przy pomocy VARU orzekają, że to nie był kontakt na rzut karny i tyle. Z wyjątkiem Hiszpanii gdzie daj rzut karny Realowi i Włoch gdzie karzą gracza Juventusu.

calma calma