Serie A 24/25 (3): JUVENTUS FC 0-0 Roma
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ja sądzę, że dzisiaj Roma będzie pozamiatana. Sorry, ale oni dołują strasznie, a my mamy mocną, odnowioną linię pomocy w której każdy czuje oddech konkurenta na plecach. Każdy będzie gryzł trawę by się wykazać. Vlahović się przełamał i też już głowę (nogę?) będzie miał lżejszą przy wykończeniach. Przewiduję 2/3-0 po meczu pełnym dominacji.
Bardziej bym się obawiał Parmy, której wczoraj oglądałem trzeci mecz w tym sezonie i co prawda przegrali dosyć pechowo, ale jakość gry, gry na pamięć i wyjść mają na fantastycznym poziomie. Parma będzie w top 10 na koniec sezonu jak nic.
Bardziej bym się obawiał Parmy, której wczoraj oglądałem trzeci mecz w tym sezonie i co prawda przegrali dosyć pechowo, ale jakość gry, gry na pamięć i wyjść mają na fantastycznym poziomie. Parma będzie w top 10 na koniec sezonu jak nic.
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Liczę na mecz z Romą taki jaki mieliśmy za Antoniusza Conte. Czyli jakieś 3:0/4:0 i Rzymianie do domu.
Jak uda się wygrać tak wysoko to Motta potwierdzi, że walczymy w tym sezonie o coś więcej niż przebudowę i miejsce w TOP4.
Jak uda się wygrać tak wysoko to Motta potwierdzi, że walczymy w tym sezonie o coś więcej niż przebudowę i miejsce w TOP4.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 81 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Nie sądzisz, że trochę zbyt wcześnie na takie rozmyślania o Scudetto. Przypominam, iż w ubiegłym sezonie na półmetku sezonu mieliśmy niewielką (nie pamiętam czyt to był punkt czy dwa) stratę do lidera, a skończyło się tak, że prawie do końca drżeliśmy o to czy awansujemy do LM. Zdaję sobie sprawę z tego kto był wtedy naszym trenerem, ale podobne przeboje miewał w przeszłości np. Inter, gdy zostawali mistrzami jesieni, by potem spadać poza top 4. Dajmy czas trenerowi na wdrożenie jego pomysłów (zwłaszcza, że Gonzalez, Conceicao i Koop, czyli teoretycznie trójka starterów pierwszego składu dołączyła na samym końcu), zagrajmy kilka spotkań w Champions League oraz w Serie A chociażby z jakimś Milanem, Napoli czy Interem i wtedy będziemy mogli dokładniej wyrokować na co stać ten zespół.Sila Spokoju pisze: ↑01 września 2024, 18:58 Jak uda się wygrać tak wysoko to Motta potwierdzi, że walczymy w tym sezonie o coś więcej niż przebudowę i miejsce w TOP4.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
I to jeszcze taki młody
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 81 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Jeżeli będą się lepiej prezentować niż Conceicao czy Kalulu to dlaczego nie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- piterjuve
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Taki wyjściowy skład jest moim zdaniem uzasadniony kilkoma powodami:
Oby do przodu!
- w dwóch pierwszych meczach zawodnicy się sprawdzili,
- są w odpowiedniej dyspozycji,
- są najbardziej zgrani,
- trójka nowych dopiero co odbyła pierwsze sesje treningowe,
- dwaj Brazylijczycy nie dojechali z formą,
- kwestia zarządzania szatnią i szacunku wobec dotychczasowej "11".
Oby do przodu!
- Kamciu
- Interista
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kurde wszystko fajnie, ale jakoś mi ten skład wyjsciowy nie pasuje. Tak szczerze to oprócz Bremera i powiedzmy Vlaho, nazwiska kompletnie nie robią wrażenia. Wygląda to jak drużyna bijącą się o miejsca 12-15, a dwa pierwsze mecze weszły na entuzjazmie z maluczkimi. Roma mimo, że zagubiona to powinna być nieco bardziej wymagającym rywalem i intuicja podpowiada mi, że ten entuzjazm może już nie wystarczyć.
Pazza Inter
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Na razie (40 minuta) to gramy jak za wybitnego stratega.
Stoimy jak p i z d y w niskim pressingu i patrzymy ze swojej połowy jak Roma wprowadza piłkę. Brakuje tylko okrzyków calma calma i mamy c h u j n i e jak u schyłkowego betona.
Rozsądne słowa napisał wam kolega interista.
Zobaczymy jak Motta potrafi zareagować w szatni.
Stoimy jak p i z d y w niskim pressingu i patrzymy ze swojej połowy jak Roma wprowadza piłkę. Brakuje tylko okrzyków calma calma i mamy c h u j n i e jak u schyłkowego betona.
Rozsądne słowa napisał wam kolega interista.
Zobaczymy jak Motta potrafi zareagować w szatni.
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
No oglądam chyba Juventus wybitnego.
Wygra ta drużyna, która strzeli 1 bramkę i wcale Roma nie wygląda na słabszych. A ten typ z 10 to katastrofa
Skończy się 0:0 albo Soule coś wciśnie (albo Roma po prostu). Słabo.
Wygra ta drużyna, która strzeli 1 bramkę i wcale Roma nie wygląda na słabszych. A ten typ z 10 to katastrofa

Skończy się 0:0 albo Soule coś wciśnie (albo Roma po prostu). Słabo.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Pierwsza połowa słabo, ale nie ma się co dziwić skoro grają praktycznie sami młodzi.
Czas w II połowie wprowadzić Koopmeinersa i Douglasa Luiza i być może Gonzaleza za Mbangulę?
Nie ma co się spinać, poukładanie drużyny zajmie trochę czasu. Zdarzą się jeszcze mecze takie jak ten, a pewnie i głupie straty punktów również.
Czas w II połowie wprowadzić Koopmeinersa i Douglasa Luiza i być może Gonzaleza za Mbangulę?
Nie ma co się spinać, poukładanie drużyny zajmie trochę czasu. Zdarzą się jeszcze mecze takie jak ten, a pewnie i głupie straty punktów również.

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Marynarka już zdjęta, nie wiem jak z krawatem 
Kambjazo 4 podania prawą nogą w polu karnym Romy i wszystko zablokowane bądź niecelne. Jak tak to ma wyglądać, to lepiej niech przejdzie na lewo.
Kabal ledwo ogarnia lewą obronę, więc o wsparciu Mbalangi nie ma mowy. Raz Kenan się zlitował i zszedł do boku z czego była akcja zakończona celnym strzałem.
Mało entuzjazmu w grze, mało krótkich podań. Zachowawcza gra i brak pomysłu co wymusza nieprzygotowane, ryzykowne podania wykonywane na siłę. Dużo strat i niedokładności.
Sprawiedliwy remis do przerwy.
Kambjazo 4 podania prawą nogą w polu karnym Romy i wszystko zablokowane bądź niecelne. Jak tak to ma wyglądać, to lepiej niech przejdzie na lewo.
Kabal ledwo ogarnia lewą obronę, więc o wsparciu Mbalangi nie ma mowy. Raz Kenan się zlitował i zszedł do boku z czego była akcja zakończona celnym strzałem.
Mało entuzjazmu w grze, mało krótkich podań. Zachowawcza gra i brak pomysłu co wymusza nieprzygotowane, ryzykowne podania wykonywane na siłę. Dużo strat i niedokładności.
Sprawiedliwy remis do przerwy.
Ostatnio zmieniony 01 września 2024, 21:40 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!