Buffon i Chelsea

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 20:21

juz nawet 'klub ktorego nazwa niektorym przez gardlo nie przejdzie :D '
opanowal sie i mimo ponad 100 mln euro oferowanych przez Abramowicza za Raula, nie oddali swojego zawodnika, czemu niby wladze Juventusu mialyby robic inaczej, Buffon ma u nas status "bezcenny" :)

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
Villya

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 20:25

Abramowicz to naprawdę człowiek z poczuciem humoru ......takich bzdur to ja dawno nie słyszałam.....Juve go za pół składu Chelsea nie odda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: z drugiej strony to była tylko kwestia czasu aby Abramowicz zgłosił się po Buffona.....a ten mi się wydaje, że na razie nie ma zamiaru odchodzić z Juventusu... :wink: Gigi per sempre JUVE !!!!

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:12

jestem w 100% spokojny ze Gianluigi zostanie w Turynie jeszcze wiele lat
Abramowicz niech szuka gdzie indziej

azuriana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:15

Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......

TRANSFEROM BUFFONA MÓWIMY NIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:20

azuriana pisze:Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......

dokladnie kto przyjdzie po Buffona temu mowimy stanowczo wypad :!:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:21

azuriana pisze:Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......

STANOWCZE NIE :-D

Obrazek
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 21:48

swiergot pisze:
juve20 pisze:
swiergot pisze:BUAHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżeli Chelsea naprawdę chce Buffona, to jest to kawał roku :D :D :D W ogóle, jakikolwiek klub może sobie tylko pomarzyć o najlepszym bramkarzu świata :!: Trzeba być skończonym idiotą, żeby brać pod uwagę, że Juve go odda :!: :!: :!:
Nie byłbym tego tak pewny.Abramowisz to głupek i zachowuje sie jak małe dziecko.Gdy mu coś wpadnie w oko musi to mieć.Założe się że jeśli na serio będzie chcial Buffona to nie zawacha się wyłożyć grubych milionów,takich ktore złamią nawet juve.
Nie wątpię, że on może wyłożyć te kilkadziesiąt milionów, ale chyba nie sądzisz że Juve oddałoby Buffona?! Co innego gdyby to był gracz z pola, ale takich bramkarzy, ba, takiego bramkarza się nie pozbywa nigdy w życiu :!:
No własnie nie wiem.A co ty byś zrobił na miejcu szefów juve jakby Ci zaproponowali grube miliony .Mogliby go sprzedać ,zarobić na nim i mieć jeszcze na jakiegoś utalentowanego bramkarza.Mam nadzieję jednak że to pogłoski i GIGI zostanie u nas na jeszcze pare sezonów.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
ballack13

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:08

heh jasne a ja chce Del Piero w Polonii Bytom
co to ma ze soba wspólnego
oba transfery niedojdą nigdy do skutku
chelsea bedzie miała Buffona na bramce jak se na siatke swojej bramki wkeją jego plakat i nic więcej niedostaną

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:25

juve20 pisze:
swiergot pisze:
juve20 pisze:
Nie byłbym tego tak pewny.Abramowisz to głupek i zachowuje sie jak małe dziecko.Gdy mu coś wpadnie w oko musi to mieć.Założe się że jeśli na serio będzie chcial Buffona to nie zawacha się wyłożyć grubych milionów,takich ktore złamią nawet juve.
Nie wątpię, że on może wyłożyć te kilkadziesiąt milionów, ale chyba nie sądzisz że Juve oddałoby Buffona?! Co innego gdyby to był gracz z pola, ale takich bramkarzy, ba, takiego bramkarza się nie pozbywa nigdy w życiu :!:
No własnie nie wiem.A co ty byś zrobił na miejcu szefów juve jakby Ci zaproponowali grube miliony .Mogliby go sprzedać ,zarobić na nim i mieć jeszcze na jakiegoś utalentowanego bramkarza.Mam nadzieję jednak że to pogłoski i GIGI zostanie u nas na jeszcze pare sezonów.
Co bym zrobił? Trzymałbym Buffona. Jak już ktoś tu zauważył, geniusz bramkarski Gigiego jest bezcenny. Kasa, którą on może wywalczyć w pojedynkę, na pewno jest większa od tej, jaką zarobiłoby Juve na jego sprzedaży.

Obrazek
Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:30

HEHE ale jaja!!! Chociaz czuje ze to kolejna plotka!

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:46

swiergot pisze:

STANOWCZE NIE :-D
ZDECYDOWANE NIE!!!

Co se rusek nie myśli, że można wszystkich kupić? Ja bym się na jego miejscu zaczął zastanawiać nad poziomem tej zbieraniny bo mecz z 10 Besiktasu chwały im nie przyniósł (tylko kupę śmiechu całej Europy)
Ale myślę że to dziennikarska plota znowu bo dawno nic o transferach do Chelsea nie było.

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2003, 22:49

juve20 pisze:
swiergot pisze:BUAHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżeli Chelsea naprawdę chce Buffona, to jest to kawał roku :D :D :D W ogóle, jakikolwiek klub może sobie tylko pomarzyć o najlepszym bramkarzu świata :!: Trzeba być skończonym idiotą, żeby brać pod uwagę, że Juve go odda :!: :!: :!:
Coś ty, JUVE nie przełamie, przecież ten piłkarz jest bezcenny i wątpie czy on by chciałgrać w takim beznadziejnym klubie, zaczynam ich nienawidzić bardziej niż mu. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 08:59

BOFFON nie jest na sprzedaż najlepszy bramkarz na świecie powinien zostać w najlepszym klubie świata .

FORZA JUVE

PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 09:59

Juventinho pisze:To, że Chelsea chce to jeszcze nic nie oznacza. Z resztą, kogo ona z wielkich piłkarzy nie chce... Juventus nie jest klubem pazernym na pieniądze i napewno nie odda jednego ze swoich najmocniejszych punktów, nawet za ogromne pieniądze pana Abramowicza.

P.S. To nie sztuka kupić najlepszych piłkarzy i wygrywać... (odnośnie Realu i własnie Chelsea).
dokladnie zgadzam sie z toba !!!!!! Juve ma full kasy i napewno nie sprzeda Buffona !!!!!!! mozemy spac spokojnie !!!!

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 14:11

Tak juz widze jak Juve pozwala odejsc Buffonowi do chelsey. Bzdura i tyle. Rusek moze sobie chcic ale to nie wystarczy. Ja tez chce wiele rzeczy a ich nie mam. Podobnie Abramovic nie bedzie mial Buffona. Nie wyobrazam sobie Juve bez niego. Ale tez nie musze bo nie wierze w jego odejscie

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ