Buffon i Chelsea
- KwiAtek
- Juventino
juz nawet 'klub ktorego nazwa niektorym przez gardlo nie przejdzie
'
opanowal sie i mimo ponad 100 mln euro oferowanych przez Abramowicza za Raula, nie oddali swojego zawodnika, czemu niby wladze Juventusu mialyby robic inaczej, Buffon ma u nas status "bezcenny"

opanowal sie i mimo ponad 100 mln euro oferowanych przez Abramowicza za Raula, nie oddali swojego zawodnika, czemu niby wladze Juventusu mialyby robic inaczej, Buffon ma u nas status "bezcenny"

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Villya
- Juventino
Abramowicz to naprawdę człowiek z poczuciem humoru ......takich bzdur to ja dawno nie słyszałam.....Juve go za pół składu Chelsea nie odda :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: z drugiej strony to była tylko kwestia czasu aby Abramowicz zgłosił się po Buffona.....a ten mi się wydaje, że na razie nie ma zamiaru odchodzić z Juventusu...
Gigi per sempre JUVE !!!!
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Hybryd
- Juventino
azuriana pisze:Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......
TRANSFEROM BUFFONA MÓWIMY NIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dokladnie kto przyjdzie po Buffona temu mowimy stanowczo wypad :!:
- swiergot
- Juventino
STANOWCZE NIE :-Dazuriana pisze:Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......

- juve21
- Juventino
No własnie nie wiem.A co ty byś zrobił na miejcu szefów juve jakby Ci zaproponowali grube miliony .Mogliby go sprzedać ,zarobić na nim i mieć jeszcze na jakiegoś utalentowanego bramkarza.Mam nadzieję jednak że to pogłoski i GIGI zostanie u nas na jeszcze pare sezonów.swiergot pisze:Nie wątpię, że on może wyłożyć te kilkadziesiąt milionów, ale chyba nie sądzisz że Juve oddałoby Buffona?! Co innego gdyby to był gracz z pola, ale takich bramkarzy, ba, takiego bramkarza się nie pozbywa nigdy w życiu :!:juve20 pisze:Nie byłbym tego tak pewny.Abramowisz to głupek i zachowuje sie jak małe dziecko.Gdy mu coś wpadnie w oko musi to mieć.Założe się że jeśli na serio będzie chcial Buffona to nie zawacha się wyłożyć grubych milionów,takich ktore złamią nawet juve.swiergot pisze:BUAHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżeli Chelsea naprawdę chce Buffona, to jest to kawał roku![]()
![]()
W ogóle, jakikolwiek klub może sobie tylko pomarzyć o najlepszym bramkarzu świata :!: Trzeba być skończonym idiotą, żeby brać pod uwagę, że Juve go odda :!: :!: :!:
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ballack13
- Juventino
heh jasne a ja chce Del Piero w Polonii Bytom
co to ma ze soba wspólnego
oba transfery niedojdą nigdy do skutku
chelsea bedzie miała Buffona na bramce jak se na siatke swojej bramki wkeją jego plakat i nic więcej niedostaną
co to ma ze soba wspólnego
oba transfery niedojdą nigdy do skutku
chelsea bedzie miała Buffona na bramce jak se na siatke swojej bramki wkeją jego plakat i nic więcej niedostaną
- swiergot
- Juventino
Co bym zrobił? Trzymałbym Buffona. Jak już ktoś tu zauważył, geniusz bramkarski Gigiego jest bezcenny. Kasa, którą on może wywalczyć w pojedynkę, na pewno jest większa od tej, jaką zarobiłoby Juve na jego sprzedaży.juve20 pisze:No własnie nie wiem.A co ty byś zrobił na miejcu szefów juve jakby Ci zaproponowali grube miliony .Mogliby go sprzedać ,zarobić na nim i mieć jeszcze na jakiegoś utalentowanego bramkarza.Mam nadzieję jednak że to pogłoski i GIGI zostanie u nas na jeszcze pare sezonów.swiergot pisze:Nie wątpię, że on może wyłożyć te kilkadziesiąt milionów, ale chyba nie sądzisz że Juve oddałoby Buffona?! Co innego gdyby to był gracz z pola, ale takich bramkarzy, ba, takiego bramkarza się nie pozbywa nigdy w życiu :!:juve20 pisze:
Nie byłbym tego tak pewny.Abramowisz to głupek i zachowuje sie jak małe dziecko.Gdy mu coś wpadnie w oko musi to mieć.Założe się że jeśli na serio będzie chcial Buffona to nie zawacha się wyłożyć grubych milionów,takich ktore złamią nawet juve.

- Shadow_Alex
- Juventino
HEHE ale jaja!!! Chociaz czuje ze to kolejna plotka!
- Johnny777
- Juventino
ZDECYDOWANE NIE!!!swiergot pisze:STANOWCZE NIE :-Dazuriana pisze:Ten facet ma za duże aspiracje chciał już sciągnąć do Chelsea Del Piercia,Vieriego ......no ale z Buffonkiem przesadził......
Co se rusek nie myśli, że można wszystkich kupić? Ja bym się na jego miejscu zaczął zastanawiać nad poziomem tej zbieraniny bo mecz z 10 Besiktasu chwały im nie przyniósł (tylko kupę śmiechu całej Europy)
Ale myślę że to dziennikarska plota znowu bo dawno nic o transferach do Chelsea nie było.
- Ironek
- Juventino
Coś ty, JUVE nie przełamie, przecież ten piłkarz jest bezcenny i wątpie czy on by chciałgrać w takim beznadziejnym klubie, zaczynam ich nienawidzić bardziej niż mu. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:juve20 pisze:Nie byłbym tego tak pewny.Abramowisz to głupek i zachowuje sie jak małe dziecko.Gdy mu coś wpadnie w oko musi to mieć.Założe się że jeśli na serio będzie chcial Buffona to nie zawacha się wyłożyć grubych milionów,takich ktore złamią nawet juve.swiergot pisze:BUAHAHAHAHAH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jeżeli Chelsea naprawdę chce Buffona, to jest to kawał roku![]()
![]()
W ogóle, jakikolwiek klub może sobie tylko pomarzyć o najlepszym bramkarzu świata :!: Trzeba być skończonym idiotą, żeby brać pod uwagę, że Juve go odda :!: :!: :!:
- PABLO
- Juventino
dokladnie zgadzam sie z toba !!!!!! Juve ma full kasy i napewno nie sprzeda Buffona !!!!!!! mozemy spac spokojnie !!!!Juventinho pisze:To, że Chelsea chce to jeszcze nic nie oznacza. Z resztą, kogo ona z wielkich piłkarzy nie chce... Juventus nie jest klubem pazernym na pieniądze i napewno nie odda jednego ze swoich najmocniejszych punktów, nawet za ogromne pieniądze pana Abramowicza.
P.S. To nie sztuka kupić najlepszych piłkarzy i wygrywać... (odnośnie Realu i własnie Chelsea).
- juveluck
- Juventino
Tak juz widze jak Juve pozwala odejsc Buffonowi do chelsey. Bzdura i tyle. Rusek moze sobie chcic ale to nie wystarczy. Ja tez chce wiele rzeczy a ich nie mam. Podobnie Abramovic nie bedzie mial Buffona. Nie wyobrazam sobie Juve bez niego. Ale tez nie musze bo nie wierze w jego odejscie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!