Juventus - Bologna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niema co ukrywać, bardzo trudny mecz. Bologna to solidny i niewygodny rywal. W tamtym sezonie nieudało nam się ich pokonać na Delle Alpi 1-1 a na wyjeździe 2-2 uratowane w 95 min
Grazie Camor
Myślę, że teraz niepiwinniśmy mieć problemów z pokonanien Bologny, niebędzie to jakiś wilekli wynik ale myslę, że 2-0 wygramy, choć mecz jak wspomniałem do łatwych należeć niebedzie :? Szczerze sobie powiedzmy, że nasza gra będzie zależala w dużej mierze od dyspozycji Nedveda.

- Hybryd
- Juventino
Z penoscia wygramy ten mecz ale raczej nie bedzie on taki latwy jak mozna bylo by sie spodziewac
wlasnie taka jest pilka ze jak zespol gra zle to w koncu przyjdzie dobry mecz
oby to nie byl ten
FORZA JUVE!!!!!!!!!!
wlasnie taka jest pilka ze jak zespol gra zle to w koncu przyjdzie dobry mecz
oby to nie byl ten
FORZA JUVE!!!!!!!!!!
- Juverulez!
- Juventino
- ToMeK
- Juventino
Szanuje Twoje zdanie ale moim zdaniem bedzie 4:1 ... tak jak napisal KwiAtek - optymizmHybryd pisze:mecz bedzie dla nas ale 4:1 to chyba przesada!!!ToMeK pisze:Mysle ze mecz bedzie zakonczony na korzysc Juve i zgarniemy kolejne 3 pkt. ... stawiam 4:1 dla nas
takie jest przynajmniej moje zdanie

- Dionizos
- Juventino
Bologna to swietny team. Maja co prawda chlopaki nie malego pecha co roku. Ale mnie interesuje tylko wysoki wynik do zera. Po tym co pokazalo Juve z Olimpiakosem, jestem mocno wkurzony. Bardzo licze na wystep Maresci i Miccoliego oraz jakas brameczke Treza, bo juz nudne staje sie oczekiwanie na powrot wielkiej formy Francuza. 

- BIANCONERI
- Juventino
Bologna to solidny zespół,a Juventus zagra bez kilku podstawowych graczy,ale mimo to mysle,że będzie dobrze i wygramy..2-0.W ataku wystapic maja Miccoli i Di Vaio,natomiast w pomocy zagra Maresca.Mysle,że bramki zdobędą Miccoli i Maresca.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
Bologna nie gra w tym sezonie zbyt dobrze. Nie są napewno tak mocną drużyną jak dwa czy trzy sezony temu. Myśle, że z choćby z racji gry u Siebie nie pozostawimy Bologny złudzeń na odebranie na punktów. Nie możemy ich oczywiście zlekceważyć!! Mam nadzieje, że dobrze spisze sie nasza obrona i nie stracimy żadnej bramki, strzelając przy tym kilka.
- DeeJay
- Juventino
Tutaj przygotowałem kilka informacji o tym meczu:
|| || || || || || ||
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
http://www.bianconeri.republika.pl/juve-bolo.html
|| || || || || || ||
\/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
http://www.bianconeri.republika.pl/juve-bolo.html