Szanse Polaków!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
No właśnie te szanse są blislie zeru, około -10%Hybryd pisze:Ja wiem ale to jest smieszne bo oni kandyduja razem z UkrainaRadeKas pisze:No przeciez zartowalem :roll: :roll: :roll:. Ja jestem nawet pewien ze nie bedziemy gospodarzami. Ehh :roll:Hybryd pisze:co do tego jeszcze nie wiadomo czy bedziemy gospodaezami
Szanse na to sa bardzo bliskie ZERU :!: :!: :!:![]()
![]()
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dionizos
- Juventino
Szczerze mowiac, to nasi gwiazdorzy nie zasluzyli na awans. Chociaż musze przyznac, że Orły Janasa 8) :-D sa duza lepszym zespolem od madziarow. Pozostaje jeszcze sprawa meczu Szwecja Łotwa. Chlopaki z Rygi tanio skory nie sprzedadza a oni naprawde chca grac w ME. Jednak nasz awans bylby swietna kara dla naszych kochanych pismakow. Moze zamknalby usta kilku dziennikarzom?
- Łuki z Brzegu
- Juventino
A ja się boje mieć nadzieje bo jak ja mam nadzieje to nasi WSZYSTKO rąbią FORZA LA POLSKA
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- Wojtom
- Juventino
a to racja .... chociaz fajnie by bylo gdyby weszli, bo by byly mecze reprezentacji w telewizji !!swiergot pisze:Ale pierwszy raz na Mistrzostwach Europy by byli.wojtom11 pisze:musze powiedziec ze nawet jakby polacy przeszli przez baraże (co raczej jest nieprawdopodobne ) to i tak z grupy nie wyjdą !![]()
![]()
:?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Johnny777
- Juventino
Raczej marne szanse....Jak to powiedział redaktorek RMF-u po meczu Stuttgart - MU: "Proszę zauważyć że to węgierski napastnik strzelił jedną z bramek a przy drugiej też miał spory udział..."
Nie rzebym był czarnowidzem ale raczej realnie oceniam że nie wejdziemy do baraży.
Nie rzebym był czarnowidzem ale raczej realnie oceniam że nie wejdziemy do baraży.
- kouba
- Qualità Juventino
nie musza dostawać łomotu, w poprzednich latach było tak że były rozstawione druzyny i do nich sie dolosowywało innych, teraz nie ma drużyn rozstawionych :!: równie dobrze moze Holandia trafić na Hiszpanie :!:matiso pisze:Mam nadzije ze pokonaja wegrow ale sam niewim czy to dobrze bo w barazach dostaniemy raczej lomot ale mimo wszystko wierze w chlopakow.