Kibice Romy

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Jaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 22:24

Brawa dla polskich kibiców Romy!!!!!

Kibice Lazio-bez komentarza.

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 02:47

BIGGI pisze:To moze ja odnoście kibiców Lazio..a konkretnie jednego który bywa równiez na naszym forum.......

to o nas......więc po jasną chole** tu włazisz ??????????? :evil [/b]
przyznaje bez bicia ze to o mnie chodzi - ale na swoja obrone powiem zebys spojrzal na date tego wpisu - wtedy przejrzalem tylko jeden temat i zareagowalem troche zbyt pochopnie Obrazek (temat byl o Stamie).

teraz juz tak nie mysle i pragne szczerze wszystkich forumowiczow przeprosicObrazekObrazek

ps
mozecie mnie teraz ukarac : Obrazek

Obrazek

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 06:27

BIGGI pisze:To moze ja odnoście kibiców Lazio..a konkretnie jednego który bywa równiez na naszym forum.......

cytuje jego słowa z forum Lazio

ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi

ps. a co do kiboli Romy....wszedłem na ich forum, czytam ze jakiś kibic Lazio napisał że " Lazio ma więcej kibiców od Romy" na to jeden z kibiców Romy (jeden z najaktywniejszych) taki tekst...

pisz na swoim smierdzocym forum... pozatym mnie to nie wzrusza ze wienisakow w tym kraju jest wiecej niz normalnych ludzi.. i na waszym pedalkism forum moze byc i 10 000 tys ludzi i tak to niec nie zmienia ze jkestescie geja i wasz klub wali obornikem

Ci kibice Romy tez nie są święci.....
Z tego wynika ze Juve ma najlepszych kibicow w Polsce :D :lol:

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 07:37

BIGGI pisze:
Ci kibice Romy tez nie są święci.....
Nie możemy szufladkować ludzi tylko dlatego że jeden pajac się tak wyraża. To już było mówione ,są normalni kibice i kibole.Nie ma sensu się przejmować takimi przypadkami bo człowiek tylko niepotrzenie się denerwuje:) Ja sam wejdę na forum Romy aby zaprzyjaźnić się z jej kibicami ,ale Romie nie będe NIGDY kibicował.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 08:14

3d_man pisze: mozecie mnie teraz ukarac : Obrazek

Obrazek
Idź do kąta :D

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:00

3d_man pisze:

przyznaje bez bicia ze to o mnie chodzi - ale na swoja obrone powiem zebys spojrzal na date tego wpisu - wtedy przejrzalem tylko jeden temat i zareagowalem troche zbyt pochopnie Obrazek (temat byl o Stamie).

teraz juz tak nie mysle i pragne szczerze wszystkich forumowiczow przeprosicObrazekObrazek

ps
mozecie mnie teraz ukarac : Obrazek

Obrazek
Hmm no faktycznie, nie patrzyłem na date wpisu...ale nic dziwnego ze sie wkurzyłem....

ps. dobra, juz nie pamiętam :wink:

juve 20 pisze:Nie możemy szufladkować ludzi tylko dlatego że jeden pajac się tak wyraża. To już było mówione ,są normalni kibice i kibole.Nie ma sensu się przejmować takimi przypadkami bo człowiek tylko niepotrzenie się denerwuje:) Ja sam wejdę na forum Romy aby zaprzyjaźnić się z jej kibicami ,ale Romie nie będe NIGDY kibicował.
No tak, dlatego pisze ze NIE WSZYSCY są święci....ale wiem ze są tez spoko, bo sam takich oblukałem.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 11:32

3d_man pisze:mozecie mnie teraz ukarac : Obrazek

Obrazek
...i na jutro napiszesz 100 razy: "Forumowicze na Juve Poland nie są <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!" :D

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 13:36

Spoko 3d_man, ja tam ci wybaczam bez bicia :wink:. Choc po tym co jeden z nas tam zrobil to tez bym sie nie dziwil jakby cie nerwy poniosly :evil:

srali muszki będzie wiosna
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 14:46

RadeKas pisze:Spoko 3d_man, ja tam ci wybaczam bez bicia :wink:. Choc po tym co jeden z nas tam zrobil to tez bym sie nie dziwil jakby cie nerwy poniosly :evil:
Faktycznie ... naprawde dziecinne...szkoda gadac ... :o

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 00:42

dziekuje za wyrozumialosc ... :P

zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorka :P to myslalem ze bedzie mozna poczytac jej dosyc ciekawe posty (ktore pisala na forum kadry) - hehh nic bardziej mylnego - teraz juz wiem ze sie totalnie obija - ogranicza sie do zamykania tematow i jedno/dwu zdaniowych komentarzy...

pozdro i jeszcze raz sorki jesli Was urazilem

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 01:38

Rybeq pisze:
3d_man pisze: mozecie mnie teraz ukarac : Obrazek

Obrazek
Idź do kąta :D
:lol: ....klęczeć trzy dni na grochu :D

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 01:44

3d_man pisze:dziekuje za wyrozumialosc ... :P

zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorka :P to myslalem ze bedzie mozna poczytac jej dosyc ciekawe posty (ktore pisala na forum kadry) - hehh nic bardziej mylnego - teraz juz wiem ze sie totalnie obija - ogranicza sie do zamykania tematow i jedno/dwu zdaniowych komentarzy...

ahhhh....tak mnie rozbawił tekst Rybeqa, że niedolazłam do końca i nie przeczytałam tego posta...

Drogi 3d_man.....napisałam ponad 1000 postów...wejdź w profil i będziesz miał czytania w cholere i ciut ciut... :twisted:

Ps. No ale troche racji masz...ostatnio mam niebotycznego lenia :D

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 16:22

3d_man pisze:dziekuje za wyrozumialosc ... :P

nie zgadzam siez Tobą, Medi nie pisze żadnych krótkich pierduł, a postów ma w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ponad tysiąc :!: :D ale i tak nie posty sie liczą :D

Totnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 października 2003, 22:44

BIGGI moja wypoeidz wyrwales troche z kontekstu.. racja ze rzucam bluchami okrutnimi na kiboli Lazio ale oni zaczeli wlazic i nas bluchac to mozna sie wkurzyc.. wiem ze to sa jakies pojedyncze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nie mozna generalizowac wszytkich kibicow Lazio bo napewno jest wsrod nich duzo spoko ludzi.. mimo ze sa za Lazio :D

Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!
Łukasz.juventihno

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2003, 19:52

oczywiscie powitamy go z sympatia ale jak sie zacznieto holligans juve bedzie dzialac

forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
ODPOWIEDZ