Kibice Romy
- 3d_man
- Juventino
przyznaje bez bicia ze to o mnie chodzi - ale na swoja obrone powiem zebys spojrzal na date tego wpisu - wtedy przejrzalem tylko jeden temat i zareagowalem troche zbyt pochopnieBIGGI pisze:To moze ja odnoście kibiców Lazio..a konkretnie jednego który bywa równiez na naszym forum.......
to o nas......więc po jasną chole** tu włazisz ??????????? :evil [/b]

teraz juz tak nie mysle i pragne szczerze wszystkich forumowiczow przeprosic

ps
mozecie mnie teraz ukarac :

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- ToMeK
- Juventino
Z tego wynika ze Juve ma najlepszych kibicow w PolsceBIGGI pisze:To moze ja odnoście kibiców Lazio..a konkretnie jednego który bywa równiez na naszym forum.......
cytuje jego słowa z forum Lazio
ja bym powiedzial inaczej - 90% ludzi co tam pisza to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znajacy sie na pilce. siedze tam tylko przez Medi
to o nas......więc po jasną chole** tu włazisz ??????????? :evil [/b]
ps. a co do kiboli Romy....wszedłem na ich forum, czytam ze jakiś kibic Lazio napisał że " Lazio ma więcej kibiców od Romy" na to jeden z kibiców Romy (jeden z najaktywniejszych) taki tekst...
pisz na swoim smierdzocym forum... pozatym mnie to nie wzrusza ze wienisakow w tym kraju jest wiecej niz normalnych ludzi.. i na waszym pedalkism forum moze byc i 10 000 tys ludzi i tak to niec nie zmienia ze jkestescie geja i wasz klub wali obornikem
Ci kibice Romy tez nie są święci.....

- juve21
- Juventino
Nie możemy szufladkować ludzi tylko dlatego że jeden pajac się tak wyraża. To już było mówione ,są normalni kibice i kibole.Nie ma sensu się przejmować takimi przypadkami bo człowiek tylko niepotrzenie się denerwuje:) Ja sam wejdę na forum Romy aby zaprzyjaźnić się z jej kibicami ,ale Romie nie będe NIGDY kibicował.BIGGI pisze:
Ci kibice Romy tez nie są święci.....
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Hmm no faktycznie, nie patrzyłem na date wpisu...ale nic dziwnego ze sie wkurzyłem....3d_man pisze:przyznaje bez bicia ze to o mnie chodzi - ale na swoja obrone powiem zebys spojrzal na date tego wpisu - wtedy przejrzalem tylko jeden temat i zareagowalem troche zbyt pochopnieBIGGI pisze:To moze ja odnoście kibiców Lazio..a konkretnie jednego który bywa równiez na naszym forum.......
to o nas......więc po jasną chole** tu włazisz ??????????? :evil [/b](temat byl o Stamie).
teraz juz tak nie mysle i pragne szczerze wszystkich forumowiczow przeprosic
ps
mozecie mnie teraz ukarac :
ps. dobra, juz nie pamiętam
No tak, dlatego pisze ze NIE WSZYSCY są święci....ale wiem ze są tez spoko, bo sam takich oblukałem.juve 20 pisze:Nie możemy szufladkować ludzi tylko dlatego że jeden pajac się tak wyraża. To już było mówione ,są normalni kibice i kibole.Nie ma sensu się przejmować takimi przypadkami bo człowiek tylko niepotrzenie się denerwuje:) Ja sam wejdę na forum Romy aby zaprzyjaźnić się z jej kibicami ,ale Romie nie będe NIGDY kibicował.
- ToMeK
- Juventino
Faktycznie ... naprawde dziecinne...szkoda gadac ... :oRadeKas pisze:Spoko 3d_man, ja tam ci wybaczam bez bicia. Choc po tym co jeden z nas tam zrobil to tez bym sie nie dziwil jakby cie nerwy poniosly :evil:
- 3d_man
- Juventino
dziekuje za wyrozumialosc ...
zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorka
to myslalem ze bedzie mozna poczytac jej dosyc ciekawe posty (ktore pisala na forum kadry) - hehh nic bardziej mylnego - teraz juz wiem ze sie totalnie obija - ogranicza sie do zamykania tematow i jedno/dwu zdaniowych komentarzy...
pozdro i jeszcze raz sorki jesli Was urazilem

zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorka

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
- Medi
- Qualità Juventino
ahhhh....tak mnie rozbawił tekst Rybeqa, że niedolazłam do końca i nie przeczytałam tego posta...3d_man pisze:dziekuje za wyrozumialosc ...![]()
zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorkato myslalem ze bedzie mozna poczytac jej dosyc ciekawe posty (ktore pisala na forum kadry) - hehh nic bardziej mylnego - teraz juz wiem ze sie totalnie obija - ogranicza sie do zamykania tematow i jedno/dwu zdaniowych komentarzy...
Drogi 3d_man.....napisałam ponad 1000 postów...wejdź w profil i będziesz miał czytania w cholere i ciut ciut... :twisted:
Ps. No ale troche racji masz...ostatnio mam niebotycznego lenia

- kouba
- Qualità Juventino
nie zgadzam siez Tobą, Medi nie pisze żadnych krótkich pierduł, a postów ma w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, ponad tysiąc :!:3d_man pisze:dziekuje za wyrozumialosc ...![]()
zapomnialem jeszcze napisac odnosnie Medi - jak tu wtedy wszedlem i zauwazylem ze jest ona moderatorkato myslalem ze bedzie mozna poczytac jej dosyc ciekawe posty (ktore pisala na forum kadry) - hehh nic bardziej mylnego - teraz juz wiem ze sie totalnie obija - ogranicza sie do zamykania tematow i jedno/dwu zdaniowych komentarzy...

- Totnik
- Juventino
BIGGI moja wypoeidz wyrwales troche z kontekstu.. racja ze rzucam bluchami okrutnimi na kiboli Lazio ale oni zaczeli wlazic i nas bluchac to mozna sie wkurzyc.. wiem ze to sa jakies pojedyncze <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nie mozna generalizowac wszytkich kibicow Lazio bo napewno jest wsrod nich duzo spoko ludzi.. mimo ze sa za Lazio 

Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!
- Łukasz.juventihno
- Juventino
oczywiscie powitamy go z sympatia ale jak sie zacznieto holligans juve bedzie dzialac
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami