Reklama z Buffonem i nie tylko
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Widziałem tę reklamę, jest extra
poprostu mnie rozwaliła
A te laseczki to calkiem calkiem, ta jedna jest lepsza ale niepamiętam , która
Spoko relama, następna do kolekcji bu już kilka mam z oficjalnej strony Gigiego, zresztą każdy pewnie ma te filmiki

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Reklama fajna a pozatym Gigi nie mógł jej wpóścić bo już mam dziewczynę, a jak on by to zobaczyła to by się dopiero porobiło 
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
czaderska ta reklama
Nie ma jak Gigi powaga ale szkoda mi laski :twisted:

Nie ma jak Gigi powaga ale szkoda mi laski :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- azuriana
- Juventino
- azuriana
- Juventino
Kurcze a obie cał ze nikomu nie powie dlaczego nie wziął tej panienki ze sobą.... :twisted:laeti74 pisze:Reklama jest suuuper, a Gigi nie wpuszcza innych dziewczyn do samochodu, bo Azuriana by mu żyć nie dała

Ostatnio zmieniony 08 października 2003, 11:09 przez azuriana, łącznie zmieniany 1 raz.
- PABLO
- Juventino
dzieki za link !!juveluck pisze:Wcale z Della Alpi nie wychodzi tylko po prostu z jakiegos boiskaJuverulez! pisze:Ostatnio oglądalem se wieczorkiem Eurosport i patrze, a tam reklama z Buffonem! Strzeszcze ją wam bo jestem wspaniałomyślny. Buffon wychodzi z Delle Alpi i podchodzą do niego dzieciaki i proszą o autografy. Kiedy nasz Gigi już je daje, to wskakuje do swej wypaśnej furki
(apropos jakiś Cabrio chyba). Nagle najazd na jakąs kamienice a razcej ulicę przed nią gdzie stoją dwie laseczki
Chwile coś tam gadają, potem jedna podchodzi do Buffona, mówi do niego Hi, coś coś tam
A ten sie spojrzał na nią, powiedział jej też hi, zapiął swoje buty w pasy(!!!) i odjechał. Nagle najazd na zawiedzioną twarz dziewczyny, chwilkę optem widzimy napis My PUMAS
A widzieliście tą reklamę z Kahnem i Beckhamem i Zizou?? Fajna, w szczególności to "zapadam w pamięć" i "ostatnią szansą", mimo tego ze nie lubie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i Bayernu. :twisted: :twisted:
A wspaniali i dobro duszny juveluck poda wszytskim zainteresowanym link skad mozna sciagnac ta reklamowke http://consoles.123-freestuff.com/files/fan.mpg prosze bardzo
A swoja droga niezla ta panienka co do Gigiego podchodzi
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Azuriana musiał się jakoś wytłumaczyć przed kumplami no i lepiej że powiedzał prawdę a nie cyganił nie??

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....