Juventus - Roma
- 3d_man
- Juventino
co Wam jest ?? jakie skromne zwyciestwo ??
musi byc DUZO do malo a najlepiej do zera :!: :!: :!: :!:
musi byc DUZO do malo a najlepiej do zera :!: :!: :!: :!:
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Roma.....................no teoretycznie silny przeciwnik ale co my se nie poradzimy?? Juve pany

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- kouba
- Qualità Juventino
to jest silny przeciwnik :!: :!: :!: :!: i musimy sie z tym liczyć, ja sam jestem za wygrana juve , ale nie bądzmy zaskoczeni po meczu, choć wieże że tak nie będzie :!: :-D w tym sezonie Roma jest znacznie silniejsza , chociaż juve tez jest silniejszeMaggie Del Piero pisze:Roma.....................no teoretycznie silny przeciwnik ale co my se nie poradzimy?? Juve pany![]()
![]()

- Rasi
- Qualità Juventino
Mam nadzieje, że poprzednie mecze wygraliśmy tak skromnie ponieważ wkładali w gre minimum wysiłku oszczędzając go na Rome. Zresztą nikogo nie trzeba chyba specjalnie motywować na ten mecz. Ale o zycięstwo łatwo nie będzie !!! Licze na 1:0 może 2:0
- juve21
- Juventino
Boję się tego meczu. Roma za wsze była niewygodnym rywalem i ciężko się z nią grało. W dodatku ostatnio imponuje formą. Licze że juve podtrzyma jednak zwycięski pochód i zanotuje kolejne zwycięstwo.Obstawiam 2:0 dla juve.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- DeeJay
- Juventino
Myśle, że będzie to baaardzo ciężki mecz! Można powiedzieć, że walka o lidera, pierwszy poważny mecz pomiędzy drużynami ze ścisłej czołówki. Mówiło się, o trzech ciężkich meczach Juventusu - Chevio, Galata i Roma. Myślałem, że jeśli z tych meczy Juventus zdobędzie 7 pkt to będzie naprawę dobry wynik. 6 już mamy. Najważniejsze, żeby z Romą nie przegrać. A zwarzając na atut boiska musimy powalczyć o 3 pkt. Myśle że wygramy 2-1. W najgorszym wypadku bedzie 2-2.
- BIANCONERI
- Juventino
Do Romy przed sezonem doszli tacy piłkarze jak Carew czy Chivu,po kontuzji do wysokiej formy dochodzi Totti,więc na pewno będzie cięzko.Mysle jednak,że Juventus podtrzyma dobra passe i wygra kolejny mecz.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- DeeJay
- Juventino
Lippi będzie musiał troche zmienić ustawienie. Ze składu wypadł Tacchi, najprawdopodobniej zastąpi go Davids. Nie wiadomo nadal czy zagra Lagro. No i Miccoli tez chyba jeszcze nie będzie w stanie do gry.
W tym meczu drużyny walczą o wielki prestiż. Całą sytuację podkręca konflikt Moggiego z Sensim oraz chęć pozyskania przez Romę Davidsa.
W tym meczu drużyny walczą o wielki prestiż. Całą sytuację podkręca konflikt Moggiego z Sensim oraz chęć pozyskania przez Romę Davidsa.
- DeeJay
- Juventino