Powrót Inzaghiego do Juve
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zdecydowanie NIE! Inzaghi zrobił dla nas naprawdę bardzo dużo, mówił, że gra w JUVE to jego największe marzenie. Jest skutecznym zawodnikiem, który naprawdę świetnie grał w JUVE, lecz teraz niechciałbym jego powrotu, odszedł niech niewraca. Zrobił dla nas co do niego należało i niech na tym się skończy. Jakbo byłego zawodnika JUVE niegdy go niezapomnę.
Naszczęście jego powrót jest niemożliwy bo ostanio przedłużył kontrakt z Milanem i powiedział, że właśnie w Milanie chce zakończyć karierę.
Naszczęście jego powrót jest niemożliwy bo ostanio przedłużył kontrakt z Milanem i powiedział, że właśnie w Milanie chce zakończyć karierę.

- marcinjuve
- Juventino
ale kity walicie oczywiscie on nie wruci ale tacy zawodnicy jak on nigdy nie sa słabi w piłce chodzi o szczelanie bramek i on to robi nikt nie ocenia potem jak szczelano licza sie wyniki a niech nikt nie mowi kazdy fan juve go kochał jak szczelał bramki dla juve i za to mu sie nalezy szcunek jak zidanowi i innym którzy odeszli tak zawsze jest ktoś przychodzi i odchodzi ale on tworzył najlepszy w okresiew ostatnich 10 lat atak juve i nie mozna temu zaprzeczyć choc zrdradził jednak nalezy go doceniac
juve na wieki przez wieki niepokonane
- Reggie
- Juventino
Fatlny pomysł :!:
Co prawda przydałby się prawy pomocnik (zmiennik Treze), ale na pewno nie on. Co prawda kiedyś strzelał dużo bramek, ale to już nie to samo Juve. Może już niektórzy znają moją opinię na jego temat, ale powtarzam, że Nedved pokazał, że aby padł gol trzeba na niego zapracować, a taki Inzaghi tylko wybiega na pole karne w odpowiednim (nie zawsze) momencie.
A jak już ktoś powiedział kolejny "nowy" 30-latek nam nie potrzebny.
A także wątpie w jego odejście z milanu, a zwłaszcza do Juve. :!:
Co prawda przydałby się prawy pomocnik (zmiennik Treze), ale na pewno nie on. Co prawda kiedyś strzelał dużo bramek, ale to już nie to samo Juve. Może już niektórzy znają moją opinię na jego temat, ale powtarzam, że Nedved pokazał, że aby padł gol trzeba na niego zapracować, a taki Inzaghi tylko wybiega na pole karne w odpowiednim (nie zawsze) momencie.
A jak już ktoś powiedział kolejny "nowy" 30-latek nam nie potrzebny.
A także wątpie w jego odejście z milanu, a zwłaszcza do Juve. :!:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Logan
- Juventino
NIE NIE NIE i jeszcze 100000000000 razy NIE !!!!!!! stracilem do niego szacunek jak zaczal bluzgac na Juve a ostatnimi slowami na temat Alexa to wogole mnie wqrzyl :evil: a ostanio sobie ogladalem bramki juve to wszystkie co mam jego to wlasnie alex mu wypracowal
a jak Del Piero strzelil to on zawsze pierwszy z gratulacjami przybiegal.Glupi sprzedawczyk !!!

Forza Juve
- BianconeriFan
- Juventino
NIE. W Juve nie ma miejsca dla kogoś takiego jak Filippo Inzaghi... Ten ###Zawodnik### wybił się właśnie w Juve, a teraz (po przejściu do AC Milanu) wychwala ten klub, uwielbia go w Juve... pozatym, o ile dobrze pamiętam, to obrażał piłkarzy "Starej Damy"... Należy dodać, że nie jest on już na tyle dobry, by grać w Juve... teraz mamy Miccoliego czy Di Vaio... więc Inzaghi OUT
- livinglegend
- Juventino
Tak, ja 100% za, bo pamietam co zrobil dla Juve, pamietam jak zaladowal hat-tricka Dynamo w Kijowie i wiele innych rzeczy i ze zawsze w nim byla wola walki i zaangazowanie, a ze co niektorzy sa na nie, bo odszedl, to... brak mi slow na takie podejscie - byl to go wszyscy kochali, odszedl to stal sie najwiekszym wrogiem... naet bluzg na takie nastawienie nie znam
- RAT
- Juventino
Wedlug mnie Inzaghi niejest dobrym pilkarzem gole strzela tylko dlatego ze inni pilkarze czy to w reprezentacji czy w milanie wypracowuja mu czyste sytuacje kturych nawet zawodnicy z polskiej ligi by strzelili 

Juve jest miłością mojego życia !!
- pajzano
- Juventino
Ja go nigdy specjalnie nie ceniłem, za dużo marnował sytuacji, zwlaszcza w Lidze Mistrzów (finał LM w 1998 - strzał z paru metrów prosto w Ilgnera :evil: ). Strzelił kilka ważnych dla Juve goli, ale Trezeguet lepszy jest.
You may know the name, but the game has changed. - Police Story (1985)
- Johnny777
- Juventino
No ubawiłem się tym topicemArtur pisze:DAVID ALEX SUPER PARA CAŁĄ LIGE ROZPINDALA :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Pomysł beznadziejny, a nie wiem czy pamiętacie ale Inzaghi pod koniec bytności w Juve grzał ławę... :twisted: Więc po co nam następny ławogrzejnik

O przepraszam ja go nie lubiłem nawet jak grał u nas :evil: A strzelone bramki w meczu z Dynamo czy innych to po prostu jego psi obowiązek! Nie ma się co nad kolesiem rozczulać :evil: A te jego gadki na temat Juve i Alexa....no coments... :?Tak, ja 100% za, bo pamietam co zrobil dla Juve, pamietam jak zaladowal hat-tricka Dynamo w Kijowie i wiele innych rzeczy i ze zawsze w nim byla wola walki i zaangazowanie, a ze co niektorzy sa na nie, bo odszedl, to... brak mi slow na takie podejscie - byl to go wszyscy kochali, odszedl to stal sie najwiekszym wrogiem... naet bluzg na takie nastawienie nie znam
- Łukasz
- Juventino
- Seiru
- Juventino
NIE NIE NIE!!!!!!Nigdy, Treze i Di Vaio są o wiele wiele lepsi!!!!
Inzaghi niech se zostanie w Milanie i niech se tam kończy kariere, a poza tym on nie lubi Alexa.
Jeszcze jedno, Pippo jest do Juve troche za stary :?
Pippo
jak to fajnie brzmi 
Inzaghi niech se zostanie w Milanie i niech se tam kończy kariere, a poza tym on nie lubi Alexa.
Jeszcze jedno, Pippo jest do Juve troche za stary :?
Pippo

non mollare mai
- Slim
- Juventino
Chyba se zartujecie panie i panowie!! Inzaghi to zdrajca podobnie jak Zidane... tylko ze do Zidane'a to jeszcze jakis sentyment mam... Ale kto raz odszedl z Juve nigdy do niego nie wraca... skoro zostal sprzedany to znaczy ze byl niepotrzebny i sa lepsi od niego... Sprzedalismy Inzaghiego i Zidane a w ich miejsce mamy Trezegueta i Nedveda oboje sa lepsi od nich!! Inzaghi nie moze wrocic do Juve!! Kiedys oswiadczy lze do konca kariery tu zostanie, zlozyl to na pismie dla kibicow, mowil ze kocha Juve... i co? i gofno!! zdradzil Juve i teraz KOCHA Milan... tak samo Zidane... kocham Juve itd jedno kiwniecie palcem jego zony i Ciao Ciao Italia witaj Hiszpania! i teraz mowi takie rzeczy o Juve jak gra w Realu ze szkoda gadac! NIE! NIE NIE!! Nigdy wiecej Inzaghiego i Zidane'a w Juve!!