Polska- Szwecja 0-2

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 10:10

Niop,znowu bylo duzo gadania przed z meczem i znow gów...nic z tego nie znalazlo potwierdzenia na boisku.Mozna tlumaczyc ze wczesnie stracona bramka nas podciela,ale przeciez ona nie powidna sie wydarzyc!!!Spac od samego poczatku meczu???Gratuluje obronie :lol:
Co do gry polskiego teamu...to moze sie zdziwicie ale uwazam ze byl to jeden z lepszych meczy naszej reprezenatcji od czasow el.MŚ.Niektore akcje naprawde byly ciekawe,pilka nie latala jush tak przypadkowo po boisku jak np. w meczach z Szwecja w Sztokholmie czy chocby z Estonia.Widac bylo jakis koncept.Szwedzi po 45min.absolutnie nie zaslugiwali na dwubramkowe prowadzenie!Co do drugiej polowy to mieli oni klarowne sytuacje ale to dlatego ze my musielismy zagrac odwaznie i czesciowo sie odkryc.Brawa dla Dudka,obrona grala w drugiej odslonie strasznie niepewnie.Co do kartki,to uwazam ze za ten faul sie nie nalezala.
I jeszcze jedna sprawa.Grajac w dziesieciu potrafilismy stworzyc zagrozenie pod bramka przeciwnik,a po tym poznaje sie wlasnie zespoly z charakterem.Jednym zdaniem:cos sie ruszylo w naszej reprezentacji teraz trzeba to wykorzystac w nastepnych meczch.
Kilka slow o Janasie.Nie rozumiem kolesia.Zmiany:beznadziejne(moze z wyjatkiem Kosy),dlaczego nie mozna do cholery postawic na pomocy i Krzynowka i Kosy?Niech jeden gra w srodku albo na prawej stronie!Wywalic Janasa,rozpiprzyc caly PZPN,powolac kogos doswiadczonego albo przeprosic Engela.I moze cos z tego bedzie bo potencjal mamy.
Aha,gwiazdorzy out!!!

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 11:36

Polacy nie grali tak żle ale co z tego przegrali moze jeszcze wejdą w co bardzo wieże 8)
Krzynówek to geniusz :!: :!: :!:

Zawsze Wierni ! ! !
Andy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 12:52

Ogólny wniosek to - całkiem przyzwoity mecz ze strony naszej reprezentacji .
Cóż z tego , gdy podstawowe ( dziecinne ) błędy obrony pozbawiły nas szansy na uzyskanie dobrego wyniku . Fatalna gra środkowych obrońców z "moim ulubieńcem" Hajtą na czele powodowała , że Szwedzi pod naszą bramką robili co chcieli . Hajto błysną w jedyny sposób jaki umie - czyli zobaczył czerwień i w ten chamski sposób zaznaczył swoją obecność na boisku . Obecnych napewno było dwóch zawodników , Krzynówek i Dudek i im należą się pochwały za ten występ . Widoczny również był brak rozgrywającego z prawdziwego zdażenia , a szkoda bo prostopadłe piłki sprawiały dużo kłopotów Szwedom lecz tempo ich podawania powodowało, że były spalone .
Wnioski.
Delikatny optymizm przed meczem z Węgrami . prawdopodobnie zagra Głowacki , może Oli to plusy , no i napewno nie zagra Hajto , a to już bardzo duży plus .

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 13:34

Yari pisze:tiaaa racja. Blamaż totalny. Szanowny pan Tomaszewski miał racje mówiąc przed meczem że będzie grał Dudek i 10 piłkarzy. Powinno być rzeczywiście 5-0. Obrona grała naprawde fatalnie. W pomocy wielka nadzieja czyli Szymkowiak zawiódł. Krzynówek próbował ale był praktycznie sam. A atak? Saganowski tylko biagał ZA szwedami. Żurawski podawał w ,,otchłań". Kompromitacja:(:(. Ale mimo przegranej mamy szanse na awans :-D :-D .
ŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚwięta racja! nie łudźmy się - ta reprezentacja to grupka kopaczy. Żal mi Dudka, bo dostaje siaty po błędach defensywy, i żal mi kibiców którzy ogladali to widowisko na żywo. Uderzmy się w pierś i powiedzmy, że nie mamy lepszych piłakrzy, bo i lige mamy słabą. A jeżeli nawet grają za granicą, to albo grzeją ławę, albo grają w II lidze. Potrzebnych nam jest 10 Olisadebe w pełni sprawnych to moze coś zdziałamy! I jeszcze raz powtarzam - nie łudźmy się bo oni nigdzie nie awansują - nie marzcie o barażach!

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
lukas24

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 14:04

Dla mnie gra naszych była znośna. Nie powalili mnie oczywiście na kolana, ale jak na ich możliwości to był to całkiem niezły mecz. Nie chce ich usprawiedliwać, ale wedłóg mnie w innych meczach grali o wiele gorzej. Jednak porażka pozostaje porażką. Zostało nam tylko kibicować Polsce w meczu z Węgrami, a Szwedom z Łotyszmi. Mosze uda nam się awansować do mistrzostw europy, chociaż mam co do tego wątpliwości. Ale może jednak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :-D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 14:13

Hehe niezły kabaret wczoraj oglądałem. W 2 min. zaczął się śmiać bo co zrobić jak oni niepotrafili wykopać piłki z własnego pola karnego. graz żenująca, no ale cóż można się było spodziewać? 2 bramka też, Bąk 2 głowy wyższy i dopuścił do oddania strzału...jeszcze czerwona dla Hajty. wynik jak najbardziej zasłużony, gdyby nie Dudek przegrali by 4-0. pozostawmy to bez komenatarza 8)

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 14:19

Szwecja byla dla Polakow poprostu za mocna. Miomo ze bialo-czerwoni potrafili grac nawet nizle. To mieli ogromne problemy z wykonczeniem akcji. Z tym klopotow nie nie mial zaden Szwecki pilkarz. Sadze ze z Wegrami tez przegraja i nie bedzie pierwszego awansu do ME.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 14:45

Ja uwazam ze niema co bluzgac na reprezentacje bo wkoncu niegrala az tak zle, moze nie natyle dobrze zeby wygrac ze Szwecja ale kilka ladnych akcji przeprowadzila no i grala o niebo lepiej niz w Sztokholmie.Pilkarze sie starali no ale braklo im umiejetnosci.

Juve jest miłością mojego życia !!
KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 15:13

RAT pisze:Ja uwazam ze niema co bluzgac na reprezentacje bo wkoncu niegrala az tak zle, moze nie natyle dobrze zeby wygrac ze Szwecja ale kilka ladnych akcji przeprowadzila no i grala o niebo lepiej niz w Sztokholmie.

ze zagrali o niebo lepiej niz w Sztokholmie - z tym sie zgadzam, ale czesc z nich nie potrafi nawet przyjac pilki ( o szybkiej grze z klepki juz nie wspominajac ), sugeruje naszym reprezentantom popracowanie nad technika i pocwiczenie DOKLADNYCH podan, bo przy takich Szwedach wygladaja po prostu zalosnie, u nich pilka chodzila od nozki do nozki, widac bylo, ze gra im sie klei, a nasi :?: wrzutki do przodu na pale i zero pomyslu :x z calej tej zbieraniny, chyba najkorzystniej wypadl Krzynowek

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
fanka-juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 15:14

no coż...znowu nie zagramy w ME 2004 bo po przegranym meczu przynajmniej dla mnie EME 2004 juz sie skonczyly nawet jesli Polacy awansuja do barazy to tam zagraja z przeciwnikiem chocby porownywalny a moze i lepszy klasa z Szewecja no bo tak mozna powiedziec np. o Holadni ktora zagra w barazach czy o Włochach lob Walijczykach oraz moze Hiszpanach...no ale coz trzeba sie pogodzic z tym ze Polakom jeszcze duzo brakuje do klasy druzyn europejskich...

co do meczu to polacy moze nie zagrali jakos fatalnie ale to co zaprezentowali nie wystarczylo na Szwedow na Łotwe tak ale nie na Swecje... Polacy zagrali dosc dobrze ale Szwedzi po prostu lepiej...

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 17:49

Nasi zagrali: a) lepiej niż na Rasundzie... b) gorzej niż z Łotyszami c) tragicznie w obronie d) w innych formacjach nieco lepiej...
Nasi zagrali nie najgorzej, ale... Szwedzi pokazali nasze braki bardzo dobrze... Oprócz Dudka, Krzynówka, Hajty i Saganowskiego reszta piłkarzy nie pokazała NICZEGO... nie rozumiem, jak w podstawowej jedneastce znaleźli się Żewłakow (istna tragedia...) oraz Lewandowski (nieco tylko lepiej od Żewłakowa)... Jeżeli nie mamy innych zawodników na tych formacjach, to grajmy bez skrzydłowych :!: :!: :!: I jeszcze jedno - jak to możliwe, by Kosa zamienił się pozycjami z Krzynówkiem :?: :?: :?: to jakaś zmyła miała być, panie Janas :!: :?: :?: :!: Potem sami piłkarze już nic nie wiedzieli i się tylko dublowali...
To moje uwagi... chyba jednak w EURO 2004 nie powinno być naszej reprezentacji...

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2003, 21:46

<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ja nie wiem co mysleć czy Polska Reprezentacja jest taka daremna czy mamy daremnego trenera ??
Wg mnie to drugie.. Engel rulezz

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2003, 01:28

Zmiana trenera nic nie da a na pewno nie teraz...A wynik według mnie gorszy niż gra...gdyby nie ta bramka w 3 minucie...to kto wie..ale to tylko gdybanie po meczu... :(

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2003, 16:23

Nie ma co mówić że zagrali gozej niż z Łotwą bo to był wogle inny przeciwnik i kompletnie inne umiejętności Napewno zagrali zdecydowanie lepiej niż w pierwszym meczu ze Szwedami zabrakowało troche szczęścia i jeszcze paru mankamentów Szans nie straciliśmy myśle że będzie dobrze

Zawsze Wierni ! ! !
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2003, 18:44

Mecz przez w pierwszej połowie wygladał slbiutko.Moze oprocz atakow Krzynówka i Kłosa. Przegralismy " zasłużenie" :shock: . Niestety taka prawda.Ale widać, zę i tak jest lepjej niż było. Hjato aut i tyle. Musi odejsć. Kapitan Dudek, nie ma innej opcji. Gdyby nie on to byśmy przegrali z 7:0. Ale nie ma co psioczyć.Mamy jeszcze szanse- nigdy takjej nie mieliśmy ( mimo że gramy chyba najsłabsze elm. ME jak dotąd :shock: ) . Dziwne ,a le wszystko sie może jeszcze zdazyć.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ