Serie A 19/20 (1): Parma Calcio 1913 0-1 JUVENTUS F.C
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie oczekuje fajerwerków, ale miło byłoby zobaczyć jakieś śmiało kiełkujące zalążki ręki Sarriego, a nie nasze klasyczne męczenie buły. Ale nie powiem, nie mogę się doczekać. 

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- wagner
- Juventino
Juz nie mogłem się doczekać tych kolejnych jęków na styl. A tu cyk zaraz powrócą
szybko zleciało

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 44 razy
- Otrzymał podziękowanie: 46 razy
Juve oficjalnie potwierdziło brak Sarriego w meczu z Parmą i Napoli. Stan zdrowia trenera się bardzo poprawił ale woli aby się w pełni wyleczył.
IMO do Napoli nie pojedzie bardziej przez tą dzicz co tam będzie niż przez problemy zdrowotne.
Edyta @planet
No to dałem teraz.
IMO do Napoli nie pojedzie bardziej przez tą dzicz co tam będzie niż przez problemy zdrowotne.
Edyta @planet
No to dałem teraz.

Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2019, 18:55 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Tylko, że z Napoli gramy u siebie.Poprostu pisze:Juve oficjalnie potwierdziło brak Sarriego w meczu z Parmą i Napoli. Stan zdrowia trenera się bardzo poprawił ale woli aby się w pełni wyleczył.
- notquitemytempo
- Juventino
Jutro na konferencji nie wypowie się zastępca Sarriego, Martusciello, a... Nedved. Nie podoba mi się to wszystko. Pojawiały się jakieś ploty, że problemy zdrowotne Sarriego są dość poważne i możemy być zmuszeni do poszukiwania innego trenera (Allegri wróć). Nawet przebieg okienka - Matuidi, Khedira, Mandzukic - mógłby na to wskazywać. 

- Poprostu
- Juventino
Tak ciężko chory, że dzisiaj nadzorował trening?notquitemytempo pisze:Jutro na konferencji nie wypowie się zastępca Sarriego, Martusciello, a... Nedved. Nie podoba mi się to wszystko. Pojawiały się jakieś ploty, że problemy zdrowotne Sarriego są dość poważne i możemy być zmuszeni do poszukiwania innego trenera (Allegri wróć). Nawet przebieg okienka - Matuidi, Khedira, Mandzukic - mógłby na to wskazywać.
Skąd info o Nedvedzie? Na oficjalnej stronie jest podane, że na ławce będzie siedział Martusciello to raczej i on powinien prowadzić konfe.
Edyta: Oficjalny komunikat Juve.
La decisione è stata presa per permettere al tecnico, che anche oggi si è recato al JTC per coordinare il lavoro del suo staff, di riprendere al più presto la regolare attività.
Do tego wcześniej wrzucałem filmik z przyjazdu Sarriego.
E2: Juve na twitterze też potwierdziło info, że Nedved poprowadzi konferencję.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2019, 19:54 przez Poprostu, łącznie zmieniany 5 razy.
- notquitemytempo
- Juventino
Naprawdę, był na treningu? Umknęło mi to, na twitterze nastroje raczej minorowe.Poprostu pisze:Tak ciężko chory, że dzisiaj nadzorował trening?notquitemytempo pisze:Jutro na konferencji nie wypowie się zastępca Sarriego, Martusciello, a... Nedved. Nie podoba mi się to wszystko. Pojawiały się jakieś ploty, że problemy zdrowotne Sarriego są dość poważne i możemy być zmuszeni do poszukiwania innego trenera (Allegri wróć). Nawet przebieg okienka - Matuidi, Khedira, Mandzukic - mógłby na to wskazywać.
Info o konferencji
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki za czujność Wojtku. Dobrze wiemy jakie jest logo Serie A, zlecenie zostało wysłane do zrobienia. Są jednak rzeczy priorytetowe. Jak już Ci tak dobrze idzie, może zrobisz ,,kulkę'' z tym logo?Wojtek pisze:Stare logo Serie A w temacie![]()
Proszę.

- Ehem
- Juventino
czasy Maxa się skończyły. Mam nadzieję, że nie zobaczymy DL w grudniu.Osgiliath pisze:Pierwszy test dla przydatności Dybali od razu w najmocniejszej trójce, jeśli chodzi o atak.
Z tyłu być może chcą DL powoli wprowadzić, nie mniej powinien imo zagrać kosztem Leo w parze z Kielonem.
.
Dawać ten mecz. Przeraża mnie Kebab ::/:
- Gandalf8
- Juventino
Zaczynamy nowy sezon. W nadziei na lepszą grę niż przez ostatnie lata właśnie dziś zamontowałem Cyfrowy Polsat HD z kanałami Eleven - liczę, że będę miał radość nie tylko z wyniku, ale i z oglądania dobrej gry w naszym wykonaniu.
Co do samego meczu z Parmą - cel to dobre wejście w nowy sezon, 3 punkty i chociaż zalążki ładnej gry.
Co do samego meczu z Parmą - cel to dobre wejście w nowy sezon, 3 punkty i chociaż zalążki ładnej gry.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Poprostu
- Juventino
Ramsey dopiero z tydzień trenuje to raczej nie powinno dziwić.Osgiliath pisze:Na mecz ma nie być powołany Rugani (myślę, że jednak papatki) i Ramsey
Powołani : https://www.juventus.com/it/news/news/2 ... cc851d17f9