LM 17/18 (gr. D) [4]: Sporting Lizbona 1-1 JUVENTUS F.C
- jakku1
- Juventino
Ostatnie doniesienia sa takie, ze zagramy jednak 4231: Buffon - Sturaro, Barzagli, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Cuadrado, Dybala, Higuain.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Szwarou
- Juventino
Takim składem to można wyjść na Serie C w PW a nie w LM. Nie ma możliwości żeby Max takiego potworka wypuścił na mecz.
Nie licząc bramkarza 3-4 defensywnych graczy (Rugani, Chiellini, Matuidi, Pjanic(?)) i reszta mega ofensywna w tym 3 nominalnych napastników (dwóch przekwalifikowanych na pomocników) dwóch ofensywnych bocznych pomocników/skrzydłowych i turboofensywny boczny obrońca
Podejżewam że wątpię

- LukaszG / DLuGi
- Juventino
Na prawdę w TV będą transmitować Celtic z Bayernem, a nie nas? Bo Lewy? Heh..
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ponoć Bukol wysłał imienne zaproszenie na JuvePoland gościowi, który rozpisał Mandzukicia na b2b. :rotfl:
4231 ze Sturaro, najbardziej prawdopodobna opcja. W takich meczach nie ma miejsca na eksperymenty.
4231 ze Sturaro, najbardziej prawdopodobna opcja. W takich meczach nie ma miejsca na eksperymenty.
calma calma
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cóż zdążyłem się przyzwyczaić, że u nas w kraju mimo, że graliśmy w ciągu ostatnich trzech edycji dwa razy w finale, to jednak dalej "moda" dużo większa na Bayerny, Reale, Barcelony i ManU, nieważne za bardzo z kim grają. Nasze mecze lecą wtedy tylko, gdy gramy z bardzo mocnym rywalem. Niestety taka rzeczywistość, pewnie się to jeszcze długo nie zmieni. Jedną z przyczyn może być rzeczywiście nasza niezbyt atrakcyjna gra dla bezstronnego kibica o czym pisali już niektórzy tu na forum. Na pocieszenie przynajmniej mecz rewanżowy z Barceloną będzie w telewizji. Sytuacja może zmieni się trochę w przyszłym roku, jeśli rzeczywiście Wojtek będzie pierwszym bramkarzem.LukaszG / DLuGi pisze:Na prawdę w TV będą transmitować Celtic z Bayernem, a nie nas? Bo Lewy? Heh..

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- Bukol87
- Juventino
HAHA jakie śmieszne. Ubawiłem się do łez. Pluto Ty to masz niesamowite poczucie humoru! Nie mogę. Leżę!!!!Pluto pisze:Ponoć Bukol wysłał imienne zaproszenie na JuvePoland gościowi, który rozpisał Mandzukicia na b2b. :rotfl:

A abstrahując od forumowych dzieci to uważa, że ten skład wydaje się optymalny.
- panlider
- Juventino
Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Już chyba wolałbym Cuadrado na prawej obronie, zamiast Sturaro... Zresztą Kolumbijczyka w ataku to też niespecjalnie chcę oglądać. :roll:jakku1 pisze:Ostatnie doniesienia sa takie, ze zagramy jednak 4231: Buffon - Sturaro, Barzagli, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Cuadrado, Dybala, Higuain.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Jest prawdopodobieństwo tego, że Sporting będzie atakować i szybkość Kolumbijczyka przyda się przy kontratakach... oh, wait, zapomniałem, że obecny Juventus nie ma w ogóle opanowanego wyprowadzania kontr. :roll:panlider pisze:Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Już chyba wolałbym Cuadrado na prawej obronie, zamiast Sturaro... Zresztą Kolumbijczyka w ataku to też niespecjalnie chcę oglądać. :roll:jakku1 pisze:Ostatnie doniesienia sa takie, ze zagramy jednak 4231: Buffon - Sturaro, Barzagli, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Cuadrado, Dybala, Higuain.
- panlider
- Juventino
Co po szybkości Cuadrado, jak on nawet nie potrafi wybiec do podania w tempo, a do tego przewraca się przy najmniejszych cyrkulacjach powietrza spowodowanych bliską obecnością zawodnika drużyny przeciwnej. Wolałbym zobaczyć na prawym skrzydle Berne albo Costę, który też jest szybki.vitoo pisze:Jest prawdopodobieństwo tego, że Sporting będzie atakować i szybkość Kolumbijczyka przyda się przy kontratakach... oh, wait, zapomniałem, że obecny Juventus nie ma w ogóle opanowanego wyprowadzania kontr. :roll:panlider pisze:Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Już chyba wolałbym Cuadrado na prawej obronie, zamiast Sturaro... Zresztą Kolumbijczyka w ataku to też niespecjalnie chcę oglądać. :roll:jakku1 pisze:Ostatnie doniesienia sa takie, ze zagramy jednak 4231: Buffon - Sturaro, Barzagli, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira - Mandzukic, Cuadrado, Dybala, Higuain.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Przyjacielu, mi o wadach Cuadrado mówić nie musisz bo też nie jestem jego fanem.panlider pisze:Co po szybkości Cuadrado, jak on nawet nie potrafi wybiec do podania w tempo, a do tego przewraca się przy najmniejszych cyrkulacjach powietrza spowodowanych bliską obecnością zawodnika drużyny przeciwnej. Wolałbym zobaczyć na prawym skrzydle Berne albo Costę, który też jest szybki.vitoo pisze:Jest prawdopodobieństwo tego, że Sporting będzie atakować i szybkość Kolumbijczyka przyda się przy kontratakach... oh, wait, zapomniałem, że obecny Juventus nie ma w ogóle opanowanego wyprowadzania kontr. :roll:panlider pisze:
Mam nadzieję, że to jednak nieprawda. Już chyba wolałbym Cuadrado na prawej obronie, zamiast Sturaro... Zresztą Kolumbijczyka w ataku to też niespecjalnie chcę oglądać. :roll:
- panlider
- Juventino
W takim razie doskonale się rozumiemyvitoo pisze:Przyjacielu, mi o wadach Cuadrado mówić nie musisz bo też nie jestem jego fanem.panlider pisze:Co po szybkości Cuadrado, jak on nawet nie potrafi wybiec do podania w tempo, a do tego przewraca się przy najmniejszych cyrkulacjach powietrza spowodowanych bliską obecnością zawodnika drużyny przeciwnej. Wolałbym zobaczyć na prawym skrzydle Berne albo Costę, który też jest szybki.vitoo pisze:Jest prawdopodobieństwo tego, że Sporting będzie atakować i szybkość Kolumbijczyka przyda się przy kontratakach... oh, wait, zapomniałem, że obecny Juventus nie ma w ogóle opanowanego wyprowadzania kontr. :roll:Nie jest to zły piłkarz i przyznaję, że czasem daje dużo dobrego, ale równie często (albo i częściej) jest strasznie irytujący w swoich bezmyślnych rajdach, podaniach do nikogo, kiwkach i przewracaniu się przy najmniejszym kontakcie. Również wolę Bernardeschiego czy Costę.

Osobiście uważam, że coś niedobrego stało się z Cuadrado w rundzie wiosennej poprzedniego sezonu i w zasadzie od tego czasu nie odzyskał formy. Co prawda statystyki, zwłaszcza w lidze, ma nie najgorsze, ale jego gra zdecydowanie bardziej irytuje, niż cieszy.