Liga Mistrzów 2016/17
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Legia miała zgodę z Ado i Juve miało zgodę z Ado. Sztama między Juve a Legią była bardziej przy okazji.ForzaItanimulli3vujcm pisze: [Oj Boli was to, że to (L)egia miała zgodę z Juventusem, oj boli (tak, wiem że nie było niej - zaklinajcie rzeczywistość! :rotfl:)... Nas Warszawiaków nienawidzą w całej Polsce tudzież kibice Juventusu z innych miast nie mogą tego przeboleć. Żal mi was. Buahahahaha.
Jestem niby (L)egionistą (i kibicem Znicza Pruszków.) ale kocham wyłącznie Juventus!
- Milano1910
- Milanista
Niestety legia prawdopodobnie utrzyma tą przewagę, ale w grupie kogokolwiek nie wylosują z taką grą to baty wysokie.
Widzew RTS & AC Milan - Wierny zawsze. W dobrych i złych chwilach.
- panlider
- Juventino
Ja wręcz zaryzykuje stwierdzenie, że jak trafi na kogoś z Hiszpanii, czyli Real, Barcelonę albo Atletico, to czołowy strzelec tego zespołu po fazie grupowej będzie mógł zakładać koronę króla strzelcówMilano1910 pisze:Niestety legia prawdopodobnie utrzyma tą przewagę, ale w grupie kogokolwiek nie wylosują z taką grą to baty wysokie.

Ogólnie to modlę się, żeby Juve na nich trafiło, bo będzie można wystawić rezerwy i odpocząć przed decydującym momentem sezonu

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Wojtek
- Juventino
Fatalny tafił!! LEGIA W LM!!
W takim wypadku mam pytanie, jeśli się okaże, że Juve trafi na Legię to czy JuvePoland będzie organizowało miejsca na stadionie i wyjazd na który każdy chętny będzie mógł jechać czy nie? A jeśli nie, to gdzie najlepiej kupić bilet na ten mecz
W takim wypadku mam pytanie, jeśli się okaże, że Juve trafi na Legię to czy JuvePoland będzie organizowało miejsca na stadionie i wyjazd na który każdy chętny będzie mógł jechać czy nie? A jeśli nie, to gdzie najlepiej kupić bilet na ten mecz

- Milano1910
- Milanista
No i niestety stało się to czego się obawialiśmy
Cóż brawa dla Dundalk za walkę

- Lucas87
- Juventino
Nie interesuje mnie żadna zgoda, tylko fakt, że mistrz Polski ledwo prześlizgnął się z jakimiś kelnerami...Żadna drużyna z lotto ekstraklapy nie nadaje się nawet na paraolimpiadę...
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- CzeczenCZN
- Juventino
20 lat! Wreszcie! Marzy mi się w grupie Juventusu Legia!
Serio? Polski klub w CL, a to źle wam?Milano1910 pisze:No i niestety stało się to czego się obawialiśmy![]()
- kuba2424
- Juventino
Takie męczarnie z amatorami? I za to jeszcze mają dostać premię?!
Pewnie będą jeszcze stawiać im pomniki, a za sto lat będzie pełno heroicznych legend o warszawiakach, jak to w 2016 roku podbili całą Europę!
Oby trafili na Juve, zawsze 6 pkt do przodu.
Pewnie będą jeszcze stawiać im pomniki, a za sto lat będzie pełno heroicznych legend o warszawiakach, jak to w 2016 roku podbili całą Europę!
Oby trafili na Juve, zawsze 6 pkt do przodu.
- Milano1910
- Milanista
Każdy będzie pamiętał. Tak jak każdy pamięta o Grecji w 2004 i o żałosnej grze Portugalii na Euro 2016. Oczywiście każdy kto się zna na piłce.
- Forza Juve
- Juventino
Szkoda Dundalk i szkoda, że Legia awansowała do LM, bo nienawidzę tego klubu prawie tak bardzo jak Zagłębia czy Interu, ale może trafią na Juventus w grupie, a jeśli nie to przynajmniej, będzie można się z nich pośmiać, bo prawdopodobnie czeka ich kompromitacja.
- Makiavel
- Juventino
To co, wszyscy trzymamy kciuki za to, by Juventus miał w grupie Legię?
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pennyroyal
- Juventino
Oby się nie sprawdziło