Coppa Italia 15/16 (1/4): Lazio 0-1 JUVENTUS
- nynek
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
Taki wiatr, że po każdym z tych meczów zaliczyli remisy z ogóramirydwadydwa pisze:Ale Bonu to nigdy nie rotuje![]()
No i dziwię się, że w tym składzie który dałeś @poprostu, nie ma Cuadrado. Coś mało go ostatnio widać na boisku, a wierzę że może zrobić różnicę.
Trochę słabo że musimy grać na wyjeździe, Olimpico jest zawsze trudne do zdobycia a Orły złapały wiatr w żagle po tym jak udało im się ograć Violę i Inter.

- CzeczenCZN
- Juventino
Oczywiście że masz rację:) Zgadzam się z Tobą. Chodzi mi o to, że prawdziwy Asamoah, to gracz potrafiący zagrać przyzwoicie również na wahadle. Sam jak bardzo chciałem by grał w środku, tak teraz, po powrocie, jestem ciekaw, niezmiernie ciekaw, jakby sobie poradził na lewej flance. Jak mówię, dało by to całkowity obraz - dzisiejszego Kwadwo po kontuzji. Poza tym mam nadzieje że zostanie zgłoszony do CL! Pewnie by został i wtedy, tylko ta nieszczęsna kontuzja. Swoją drogą jak Rugani nie zagra jutro, czuje że zagra z Romą... :CPoprostu pisze:Asa musi grać na swojej nominalnej pozycji czyli środek.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zero, naprawde zero kreatywnosci w pomocy (pomijam skrzydla), a obrona to tez moze byc niezla sraka. Wystrachany Rugani + probujacy ostatnio nawiazac do swojego babolowego prime time Bonucci + niebedacy w rytmie meczowym Caceres, bedacy Caceresem. I nie wiem dlaczego nieprzekonujacy Neto, a nie Gigi, skoro gra sie tylko jeden mecz, a w polfinale czeka juz Inter. Dlatego tez licze na zwyciestwoPoprostu pisze:Na 99% wyjdziemy takim składem:
Neto
Rugani-Bonu-Caceres
Licht-Sturaro-Hernanes-Asa-Sandro
Zaza-Morata
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Arbuzini
- Juventino
Dobrze byłoby przejść dalej. Rezerwowi muszą mieć gdzie grać. Jednak ten awizowany skład to lekkie przegięcie. Na 100% zagra Neto żeby się nie zanudził, a co do reszty to chciałbym taką podstawową 11:
Neto - Rugani, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Pogba, Sturaro, Asamoah, Sandro - Morata, Zaza
I wjeżdżamy w nich skrzydłami na pełnej. Przedpole czyści Sturaro, Pogba nakręca ataki, a Asamoah odwala czarną (he-he-he) robotę. Morata biega jak nakręcony, ma smutną minę, ale wywiera presję na przeciwniku i dużo udziela się w budowaniu ataków. Zaza stoi w miejscu i strzela 2 gole.
Neto - Rugani, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Pogba, Sturaro, Asamoah, Sandro - Morata, Zaza
I wjeżdżamy w nich skrzydłami na pełnej. Przedpole czyści Sturaro, Pogba nakręca ataki, a Asamoah odwala czarną (he-he-he) robotę. Morata biega jak nakręcony, ma smutną minę, ale wywiera presję na przeciwniku i dużo udziela się w budowaniu ataków. Zaza stoi w miejscu i strzela 2 gole.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie.krystiank pisze:Wolałbym żeby odpuścili ten mecz a skupili się na Serie A i LM
Mecz wygramy, dlaczego ? Bo jesteśmy lepsi i mamy najlepszą ławkę we Włoszech a Lazio jest przeciętne jak polska gospodarka.

- Sorek21
- Juventino
Lazio-Inter-Milan czyli 3 mecze i Juve ma Puchar Włoch.Z takà kadrą nie wolno olać tych rozgrywek.
Allegri wyraźnie unika razem duetu Rugani-Cuadrado na prawej flance.
Czekam na dobry występ Zazy i Asamoaha.
Allegri wyraźnie unika razem duetu Rugani-Cuadrado na prawej flance.
Czekam na dobry występ Zazy i Asamoaha.
- zahor
- Juventino
4Sorek21 pisze:Lazio-Inter-Milan czyli 3 mecze i Juve ma Puchar Włoch.Z takà kadrą nie wolno olać tych rozgrywek.
Z perspektywy tego, ze jestesmy obecnie w niesamowitym gazie i w Italii objezdzamy kazdego bez problemu latwo sie to pisze, ale prawie na pewno nie bedziemy wygrywac wszystkich meczow ligowych do konca sezonu, w pewnym momencie cos sie zatnie i byc moze trzeba bedzie ustalic pewne priorytety. Ja osobiscie piate z rzedu scudetto wolalbym tysiac razy bardziej niz 11. Puchar Wloch.
- Makiavel
- Juventino
@fazzi Nie oglądałem nigdy niczego na ich stronie. Jak to działa i czy jest za free czy jakaś opłata/ile?
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Wojtek
- Juventino
Czyli to pewnie będzie na ipli bo oni mają kanały na ipli, a na tej stronie nie ma żadnego playera. Także byłoby spoko. Pamiętam, że za finał PW rok temu z Lazio na ipli płaciłem chyba koło 5zł 
IPLA 20:45 Puchar Włoch / ASD Spezia Calcio - Alessandria (transmisja bezpłatna). Tak jest w ramówce, ale po co mają dawać powtórkę tego meczu skoro mogą puścić Juve?

IPLA 20:45 Puchar Włoch / ASD Spezia Calcio - Alessandria (transmisja bezpłatna). Tak jest w ramówce, ale po co mają dawać powtórkę tego meczu skoro mogą puścić Juve?