Kto ma najlepszych kibiców w polsce

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 17:58

Nigdy nie bylem na Legii ,ale slyszałem o atmosferze panującej na tym stadionie.MAm nadzieje że dane mi ją bedzie ujrzec na własne oczy.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Mania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 18:00

Zgadzam się z Juveluckiem- choć sama też kibicem Lecha nie jestem. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia- widać tu największe zaangażowanie- obojętnie czego nie powiedzą na to kibice Legii :D

Agnieszka

Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 19:09

Ehh kiedyś to były fajne czasy :-) Jak Górnik grał z Legią przychodziło po 40 tys. ludzi z nienawiścią patrzących na Legionistów i ich kapitanka- Deynę . Cały Śląsk (Poza Sosnowcem) przeciw Legii To były czasy :D

A teraz uczciwie trzeba powiedzieć ża najlpesi kibice są w Poznaniu , nieźle jest na Legii (choć Ci mnie wkurzają flagami z Deyną , co on najwybitniejszy Polski kopacz ??? Traktują go jak jakąś świętą krowę) pięknie (szczególnie na derbach) jest w Zabrzu (pozdrowienia dla Ż@aboli :) i to chyba wszystko :)

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 20:38

Zacytuję aż własnoręcznie :D :!: :!: :!:
"...Jak Górnik grał z Legią przychodziło po 40 tys. ludzi z nienawiścią patrzących na Legionistów..."

Buahahaha... 40.000 ludzi :lol: Chyba nie wiem gdzie??? Na tym Waszym stadionie??? Jak wejdzie 20.000 (jeden na drugim, ale niech Wam bedzie) to MAX... I dodam, że byłem na stadionie Górnika Zabrze - żeby ktoś nie komentował głupio...

Najlepsi kibice w Polsce są w Poznaniu - jeśli chodzi o piłke nożną...
Najlepsi kibice żużlowi są w Częstochowie (wiem, że to nie skromne :D, ale to prawda)

Poza tym mam w... no wiecie gdzie polska piłkę :D

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 20:44

Najlepszych kiboli ma ARKA GDYNIA. Po "meczu" z nimi malo kto wychdzi o wlasnych nogach. Ostatnio paru zgarnely psy :(

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 20:45

Rybeq pisze:A teraz uczciwie trzeba powiedzieć ża najlpesi kibice są w Poznaniu , nieźle jest na Legii (choć Ci mnie wkurzają flagami z Deyną , co on najwybitniejszy Polski kopacz ??? Traktują go jak jakąś świętą krowę) pięknie (szczególnie na derbach) jest w Zabrzu (pozdrowienia dla Ż@aboli :) i to chyba wszystko :)
Wiesz tak mowic nie mozesz dobrze ze kibice pamietaja o nim. To napewno byl jeden z najlepszych Polskich pilkarzy. Wielka czesc mu sie oddaje bo jzu nie zyje. Jezeli zyl by nadal nie byl by tak czczony. Z Juve jest podobnie luk Stadio Delle Alpi nosi przeciez dumne imie GAetano Scirea, naszego wysmienitego obroncy. Ja rowniez o nim pamietam, byl wilki. Tak jak i Deyna

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 20:52

Ulisses pisze:Zacytuję aż własnoręcznie :D :!: :!: :!:
"...Jak Górnik grał z Legią przychodziło po 40 tys. ludzi z nienawiścią patrzących na Legionistów..."

Buahahaha... 40.000 ludzi :lol: Chyba nie wiem gdzie??? Na tym Waszym stadionie??? Jak wejdzie 20.000 (jeden na drugim, ale niech Wam bedzie) to MAX... I dodam, że byłem na stadionie Górnika Zabrze - żeby ktoś nie komentował głupio...

Najlepsi kibice w Polsce są w Poznaniu - jeśli chodzi o piłke nożną...
Najlepsi kibice żużlowi są w Częstochowie (wiem, że to nie skromne :D, ale to prawda)

Poza tym mam w... no wiecie gdzie polska piłkę :D
Stary nie 20tys tylko 23 tys dowiedz sie kolejorzu z.....

Obrazek
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 20:53

banalne pytanie- pewnie ze najlepsi kibice to kibice Korony KIELCE!

Obrazek
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 21:28

daj5stuff pisze:Najlepszych kiboli ma ARKA GDYNIA. Po "meczu" z nimi malo kto wychdzi o wlasnych nogach. Ostatnio paru zgarnely psy :(
Nie rozumiem tego przytyku pod adresem kibiców Arki. Żeczywiście jest grupa która ( niewielka ) robi rozróby ale to poza stadionem. Klub nie ma na to wpływu !!! Na stadionie jest świetna atmosfera!!! Od 4 lat chodze na Arke regularnie i przez ten czas nie było tam ANI JEDNEJ awantury !!!
Natomiast niedoścignionym ( narazie ) wzorem są nasi przyjaciele z Poznania. Pozdro dla Kolejorza i Cracovii !!!!

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 21:45

MOTOR LUBLIN
tez ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kiboli

LUDZIE HONORU - KIBICE MOTORU !!!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 września 2003, 13:54 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:01

Rasi pisze:
daj5stuff pisze:Najlepszych kiboli ma ARKA GDYNIA. Po "meczu" z nimi malo kto wychdzi o wlasnych nogach. Ostatnio paru zgarnely psy :(
Nie rozumiem tego przytyku pod adresem kibiców Arki. Żeczywiście jest grupa która ( niewielka ) robi rozróby ale to poza stadionem. Klub nie ma na to wpływu !!! Na stadionie jest świetna atmosfera!!! Od 4 lat chodze na Arke regularnie i przez ten czas nie było tam ANI JEDNEJ awantury !!!
Natomiast niedoścignionym ( narazie ) wzorem są nasi przyjaciele z Poznania. Pozdro dla Kolejorza i Cracovii !!!!
Ja kibicem lecha nie jestem ale czasami chodze na jego mecze, bo mecz na stadionie na przed tv to zupelnie cos innego. Pamietam jak kiedys to bylo jeszce jak lech gral w 2 lidze(to byl bodajrze mcze z Arka wlasnie) wasi kibice wjechali w takich kapitalnych kurteczkach z napisem Arka gdynia i w barwach Areczki, kurde jak mi sie one podobaly, chcial bym miec taka Juve

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 22:02

Marcin-IRONEK pisze:Oczywiście, że LEGIA ma najlepszych kibiców co do tego to niemam żadnych wątpliwości. A chulaigaństwa na LEGII nie ma było kiedyś, ale teraz już nie. Jak chcecie to sobie obejszryjcie filmiki z meczu LEGIA- lech LEGIALIVE.pl :D
Obrazek
Obrazek
Masz racje i nikt nie powinien zaprzeczać!

FORZA JUVE
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:08

Najlepszych kibiców w Polsce ma Pogoń! 8)
Obrazek
A tak na marginesie..Pogoń-Polar 7-1 mamy lidera! :twisted:

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
Logan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:33

Najlepszych i najwierniejszych kibicow ma Widzew !!!!!

Forza Juve
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2003, 23:53

BIANCONERI pisze:Najlepszych kibiców w Polsce ma Pogoń! 8)
Obrazek
A tak na marginesie..Pogoń-Polar 7-1 mamy lidera! :twisted:
Najlepsze to były mecze LEGIA- POGOŃ wszyscy kibice razem i radość i przyjaźń, kto kolwiek by gola nie strzelił.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ