LEGIA- lech 2-1

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 11:00

Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 11:57

Nie moge zrozumiec jak liga Polska moze wywolywac takie emocje. We mnie wywoluje je tylko Serie A a zwlaszcza mecze Juve.

Alexxxxx pisze:Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.
To nie byl dobry mecz Legi tylko zalosny Lech. Lech majac takich pilkarzy powinien grac o puchary a on znowu balansuje nad strefa spatkowa. Czasami chce mi sie z niegi smiac :lol: Taka slaba gra, a bilety takie drogie to nasza polska

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:17

Wisełka zdobędzie mistrza!!!!!!!

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:17

juveluck pisze:Nie moge zrozumiec jak liga Polska moze wywolywac takie emocje. We mnie wywoluje je tylko Serie A a zwlaszcza mecze Juve.

Alexxxxx pisze:Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.
To nie byl dobry mecz Legi tylko zalosny Lech. Lech majac takich pilkarzy powinien grac o puchary a on znowu balansuje nad strefa spatkowa. Czasami chce mi sie z niegi smiac :lol: Taka slaba gra, a bilety takie drogie to nasza polska
No nie wiem czy Legia jest słabsza. Zmiana składu, ustawienia. Jka sie zgra może bvyć wielka,a w tym mezu nie tylko Lech słabo grał, ale Legia grała świetmnie i to spowodowała.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 12:18

Wisełka na mistrza!!!!!!!!!

JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2003, 13:42

Lech to naprawde dziwna druzyna. Ma tylu swietnych (jak na polska lige) zawodnikow a jakos nie moze dolaczycdo czolowki. jest to najwiekszy klub z Wielkopolski wiec powinien promowac ten region, a tymczasem pilkarska wizytowką sa kluby z kilkutysiecznego Grodziska i niewiele wiekszych Wronek.

miloo7

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 13:47

Sadek pisze:Widzicie tak sie gra Legia Mistrz 2004
Sagan do reprezentacji!!!!
Własnie janas go powołal a legia zagrała wrescie niezłe spotkanie

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 17:35

Zgadzam się - janas dobrze zrobił powołując Sagnowskiego - jest to nowa krew, w kadrze grał już 7 razy, ale ostatni mecz z pięć lat temu za kadencji Wójcika... uważam, że nie można stawiać już na Żurawskiego w reprezentacji - mając tyle szans, co on można wygrać kilka meczy... a wiemy ile zmarnował

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2003, 22:02

Dżizasss.....no nie mogę :!: Dwa mecze wygrane w 10 i już marzenia o mistrzostwie.. :evil: A czy ta "wspaniała" Legia jest choć liderem? A może jest tylko w środku tabeli :?: :evil: :evil:

ODPOWIEDZ