LEGIA- lech 2-1
- Alexxxxx
- Juventino
Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Nie moge zrozumiec jak liga Polska moze wywolywac takie emocje. We mnie wywoluje je tylko Serie A a zwlaszcza mecze Juve.
To nie byl dobry mecz Legi tylko zalosny Lech. Lech majac takich pilkarzy powinien grac o puchary a on znowu balansuje nad strefa spatkowa. Czasami chce mi sie z niegi smiac :lol: Taka slaba gra, a bilety takie drogie to nasza polskaAlexxxxx pisze:Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
No nie wiem czy Legia jest słabsza. Zmiana składu, ustawienia. Jka sie zgra może bvyć wielka,a w tym mezu nie tylko Lech słabo grał, ale Legia grała świetmnie i to spowodowała.juveluck pisze:Nie moge zrozumiec jak liga Polska moze wywolywac takie emocje. We mnie wywoluje je tylko Serie A a zwlaszcza mecze Juve.
To nie byl dobry mecz Legi tylko zalosny Lech. Lech majac takich pilkarzy powinien grac o puchary a on znowu balansuje nad strefa spatkowa. Czasami chce mi sie z niegi smiac :lol: Taka slaba gra, a bilety takie drogie to nasza polskaAlexxxxx pisze:Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Lech to naprawde dziwna druzyna. Ma tylu swietnych (jak na polska lige) zawodnikow a jakos nie moze dolaczycdo czolowki. jest to najwiekszy klub z Wielkopolski wiec powinien promowac ten region, a tymczasem pilkarska wizytowką sa kluby z kilkutysiecznego Grodziska i niewiele wiekszych Wronek.
- BianconeriFan
- Juventino
Zgadzam się - janas dobrze zrobił powołując Sagnowskiego - jest to nowa krew, w kadrze grał już 7 razy, ale ostatni mecz z pięć lat temu za kadencji Wójcika... uważam, że nie można stawiać już na Żurawskiego w reprezentacji - mając tyle szans, co on można wygrać kilka meczy... a wiemy ile zmarnował
- Johnny777
- Juventino
Dżizasss.....no nie mogę :!: Dwa mecze wygrane w 10 i już marzenia o mistrzostwie.. :evil: A czy ta "wspaniała" Legia jest choć liderem? A może jest tylko w środku tabeliAlexxxxx pisze:Ten mecz mnie przekonał, że Legie stać na mistrza. Tego dnia nawet jak Legi grała w 10 nikt nie miałby z nią sznas. Swietny meczx Legii. Lech nie miał nic do gadania. Sagan potwerdził wysoka formę.