Serie A 15/16 (5): JUVENTUS 1-1 Frosinone
- eastsider
- Juventino
Śmiem twierdzić, że jak Rugani dziś nie zagra to w tym sezonie praktycznie wcale murawy nie powącha ze względu na sytuację punktową. W Empoli grał regularnie, więc nawet nie chcę słyszeć o argumentach w stylu jest za młody i za mało doświadczony na dzisiejszego rywala.
- mazi12
- Juventino
Dla mnie najważniejsze, że w końcu zobaczę Dybalę
I pomyśleć, że trzeba było czekać aż plaga kontuzji opanuje wszystkie formacje(może z wyjątkiem obrony). Do tego Pereyra i Sandro. Chłopaki muszą dzisiaj pokazać Maxowi, że są warci częstszego wystawiania w pierwszej jedenastce. Mimo, że przeciwnik słaby, stawiam, że dzisiaj znowu będziemy męczyć bułę. 2-0

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wygrać to podstawa, może przełamiemy w końcu niemoc na JS
:cwaniak: Marzeniem byłby wysoki wynik, potrzebujemy pewności siebie, dużo, jest nam to niezbędne. Rywale też muszą się wreszcie przed nami bać a nie cieszyć się, że mają nas teraz w terminarzu.
Tonuję jednak nastroję i nie spodziewam się wysokiego wyniku. Frosinone dostaje baty, ale nie tracą wielu goli (nawet 3 w jednym meczu). My natomiast grzeszymy skutecznością. Przypomnę 4 gole: Dybala dosyć szczęśliwe z Romą, 2 karne i samobój...
Biorę pod lupę Zazę, liczę na Dybale. Rywale mają dziś łatwych rywali, także 3 pkt. są obowiązkowe.

Tonuję jednak nastroję i nie spodziewam się wysokiego wyniku. Frosinone dostaje baty, ale nie tracą wielu goli (nawet 3 w jednym meczu). My natomiast grzeszymy skutecznością. Przypomnę 4 gole: Dybala dosyć szczęśliwe z Romą, 2 karne i samobój...

Biorę pod lupę Zazę, liczę na Dybale. Rywale mają dziś łatwych rywali, także 3 pkt. są obowiązkowe.

- Cabrini_idol
- Juventino
Dostałeś go ode mnieImi pisze:Dostałem cynk. Juventus 5:0 Frosinone, 2 bramki Dybali :hellyes:

Też obstawiam 5 : 0.
Rugani nie zagra dzisiaj dłużej niż 15 minut, Zaza nie strzeli gola.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Doniesienia sprzed kilku minut (tuttojuve) - Max rzekomo wybrał 4-3-3: Neto - Sandro Chiellini Bonucci Lichtsteiner - Pogba Hernanes Sturaro - Pereyra Zaza Cuadrado
Ponownie brak Dybali...
Po co my go kupiliśmy?! 
Ponownie brak Dybali...

- pumex
- Juventino
Najnowsze raporty wskazują, że Dybala jednak nie zagra bo się Allegriemu odwidziało 4-3-1-2. Mamy grac 4-3-3 z Cuadrado i Pereyrą na skrzydłach.
Dybala jest taki słaby, czy co..?
edit: uprzedzono mnie, tak to jest jak sie klepie z telefonu
Dybala jest taki słaby, czy co..?
edit: uprzedzono mnie, tak to jest jak sie klepie z telefonu

- jarmel
- Redaktor
O co chodzi z tym Dybalą :roll: Przecież za każdym razem jak wchodził na boisko to od razu wyglądał najlepiej z naszych napastników.
Rugani tak jak już gdzieś wspominałem pewnie może chcieć stąd szybciej uciec niż nam się wszystkim wydaje.
Rugani tak jak już gdzieś wspominałem pewnie może chcieć stąd szybciej uciec niż nam się wszystkim wydaje.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie, jeszcze bym zrozumiał, gdyby grał i "kopał się po czole", ale On grał i naprawdę nieźle się prezentował. Mecz z teoretycznie słabszą drużyną, mógłby wejść nabrać trochę pewności siebie to nie, lepiej wystawić łysego Araba.jarmel pisze:O co chodzi z tym Dybalą :roll: Przecież za każdym razem jak wchodził na boisko to od razu wyglądał najlepiej z naszych napastników.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Kolo spokojnie moglby grac na skrzydle. Denerwuja mnie juz ci wloscy trenerzy. Mam jednak nadzieje, ze od poczatku zagraja jednak i Dybala i Rugani.slay_mac pisze:Może Allegri jest betonem i widzi Dybale tylko i wyłącznie w 4-3-1-2 jako drugiego napastnika ?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ruganiego pewnie nie uświadczysz, bo najczęściej w kontekście obrony przejawiało się do tej pory trio Bonucci-Barzagli-Chiellini. Pewny był powrót do składu Leo, więc wolny był tylko jeden etat. Na chwilę obecną bierze go Giorgio i nie liczyłbym na jakiś nagły zwrot akcji.Alexinhio-10 pisze: Kolo spokojnie moglby grac na skrzydle. Denerwuja mnie juz ci wloscy trenerzy. Mam jednak nadzieje, ze od poczatku zagraja jednak i Dybala i Rugani.
Dybala miałby szansę, by nabrać pewności siebie. Jednym zagraniem potrafił zjeść cały mecz Comana, świetnie radzi sobie z piłką przy nodze, jest przebojowy i mógłby rozhulać autobus, jaki pewnie we własnym polu karnym postawią goście. Serio będę wściekły, jeśli te doniesienia się potwierdzą. A niestety prawdopodobieństwo, że ostatecznie wyjdziemy składem, który przytoczyłem wcześniej, jest całkiem spore - gramy za ledwie 2 godziny, a Frosinone nie jest przecież rywalem, przed którym musielibyśmy do ostatnich minut coś ukrywać ...
Allegri - nie załamuj mnie chłopie...

Ostatnio zmieniony 23 września 2015, 18:34 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.