Serie A 15/16 (1): JUVENTUS 0-1 Udinese
- Mate.G
- Juventino
Nie da się oglądać w normalnej jakości meczu Romy na eleven.
Mi przycina co 2min na najwyższych ustawieniach. Przed meczem chodziło idealnie. Więc podejrzewam, że gdy przyjdzie jakis hit będzie porażka
Nie wiadomo czemu ale już chodzi płynnie na full.

Mi przycina co 2min na najwyższych ustawieniach. Przed meczem chodziło idealnie. Więc podejrzewam, że gdy przyjdzie jakis hit będzie porażka

Nie wiadomo czemu ale już chodzi płynnie na full.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2015, 18:25 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- Gandalf8
- Juventino
Ja też oglądałem, żeby obczaić tę stronę przed jutrzejszym meczem Juve i jestem zadowolony zarówno z jakości transmisji (drobne ścinki były, ale króciutkie i sporadycznie, jak najbardziej do przyjęcia) jak i wyniku :C .squinter pisze:Ja właśnie oglądam, elegancko chodzi, zero ścinek i bardzo ładna jakość. Oby tak dalej, na razie bez zarzutu.Mate.G pisze:Nie da się oglądać w normalnej jakości meczu Romy na eleven.
A wracając do właściwego tematu to myślę, że Allegri ustawi zespół 3-5-2 z atakiem Dybala-Llorente. Z tego co Max mówił na konferencji wynika, że Padoin zagra na pozycji Pirlo, czyli przed obrońcami i jestem pewien, że da sobie radę, bo on nawet Buffona by potrafił zastąpić - gość już grał na środku pomocy, na bokach pomocy i bokach obrony i wszędzie spisywał się solidnie. Taki gracz to skarb.
Trzeba wygrać i już w pierwszej kolejce odskoczyć Romie na 2 punkty.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- wagner
- Juventino
Jeśli wystąpi Padoin to gramy 4-3-1-2 (w pomocy Sturaro, Padoin, Pogba - Pereyra)Gandalf8 pisze:A wracając do właściwego tematu to myślę, że Allegri ustawi zespół 3-5-2 z atakiem Dybala-Llorente. Z tego co Max mówił na konferencji wynika, że Padoin zagra na pozycji Pirlo, czyli przed obrońcami
- Gandalf8
- Juventino
Padoin równie dobrze może zagrać i przy 3-5-2 (obrona BBC a w pomocy Lichy, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra, ale wtedy Pereyra siedzi na ławce).wagner pisze:Jeśli wystąpi Padoin to gramy 4-3-1-2 (w pomocy Sturaro, Padoin, Pogba - Pereyra)Gandalf8 pisze:A wracając do właściwego tematu to myślę, że Allegri ustawi zespół 3-5-2 z atakiem Dybala-Llorente. Z tego co Max mówił na konferencji wynika, że Padoin zagra na pozycji Pirlo, czyli przed obrońcami
- wagner
- Juventino
WłaśnieGandalf8 pisze:(w pomocy Lichy, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra, ale wtedy Pereyra siedzi na ławce).

- Kamex22
- Juventino
Podzielam zdanie @wagner'a. Z całym szacunkiem dla Padoina, ale 3-5-2 z nim na pozycji rozgrywającego będzie bardzo, bardzo jałowe. Jednak w przypadku 4-3-1-2, będzie idealnym zawodnikiem do bronienia dostępu do własnej bramki i łataniu dziur, które powstaną przy atakach naszych zawodników.
Oby Mandżukić był w stanie zagrać jutro!
No i oby bez kontuzji!
Oby Mandżukić był w stanie zagrać jutro!
No i oby bez kontuzji!
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Hahahamateelv pisze:Jak się jutro wszystkie juvepolandczyki zjadą na stronkę eleven to pewnie wypluje jakiś error

- Gandalf8
- Juventino
W meczu o Superpuchar Pereyra siedział na ławce, więc jutro też tak może być według mnie. Co prawda wtedy był Marchisio a nie Padoin, ale wydaje mi się, że Max najwyżej wprowadzi Pereyrę w 2 połowie nawet zmieniając ustawienie na 4-3-1-2.wagner pisze:WłaśnieGandalf8 pisze:(w pomocy Lichy, Sturaro, Padoin, Pogba, Evra, ale wtedy Pereyra siedzi na ławce).Chyba Ty również nie wyobrażasz sobie wystawienie Padoina kosztem Pereyry. Stąd pewność co do 4-3-1-2.
Chociaż macie rację @wagner i @Kamex22, że 4-3-1-2 z Pereyrą od początku byłoby lepsze, ale Max lubi zaskakiwać jak np Comanem w Superpucharze...
- PrzemasJuve
- Juventino

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Trochę mnie przeraża ten Padoin w podstawie na rozegraniu... a jak patrzę na avatara wloskiego to lękam się jeszcze bardziej.
Mam nadzieję że Mandzukic zagra, przeczuwam bramkę Chorwata i spokojne zwycięstwo typu dwa do jajca. Roma dała ciała, więc tym bardziej należy zacząć sezon od zwycięstwa.
Mam nadzieję że Mandzukic zagra, przeczuwam bramkę Chorwata i spokojne zwycięstwo typu dwa do jajca. Roma dała ciała, więc tym bardziej należy zacząć sezon od zwycięstwa.