Unikalne materiały Sky Italia o Juventusie
- mpolek
- Qualità Juventino

Cóż poradzić... wypuścili go przed finałem... :roll:Dragon pisze:Rewelacyjny to prawda. Brakuje tu jednak zakończenia...mnowo pisze:Rewelacyjny materiał, coś pięknego. Aż zatęskniłem za tamtym sezonem..
- Dybala 4ever
- Juventino

A z drugiej strony może to i dobrze. Oby kiedyś jeszcze raz był taki materiał, ale z innym zakończeniemmpolek pisze:Cóż poradzić... wypuścili go przed finałem... :roll:Dragon pisze:Rewelacyjny to prawda. Brakuje tu jednak zakończenia...mnowo pisze:Rewelacyjny materiał, coś pięknego. Aż zatęskniłem za tamtym sezonem..
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Wspaniałe wspomnienia, szczególnie mecze z BVB i Realem. :płaczę: Cholernie szkoda tego finału, ale cóż - musimy się uzbroić w cierpliwość. Ja się bardzo cieszę, że tego ostatniego, najważniejszego pojedynku nie było w kompilacji. Sam nie oglądałem powtórek tego meczu, bo najzwyczajniej w świecie zbyt bolesne to doświadczenie.
Arturo cieszący się z bramek/awansu naszych...
Arturo cieszący się z bramek/awansu naszych...
- mpolek
- Qualità Juventino

Zobaczymy, są spore szanse, że ten materiał także się pojawi.zoff pisze:Właśnie na SkyCalcio leci kolejny HistoryRemix - potyczki Juve i Inter. Ogląda się świetnie. Można się tego spodziewać tutaj? Muszę mieć to na dysku!
Lista materiałów w kolejce jest dość długa, nie chcemy też obiecywać, wszystkich filmów jakie się ukazują na Sky, ponieważ nie jesteśmy w stanie ocenić, czy damy radę je wszystkie przygotować.
Tak czy inaczej do 5 września jestem praktycznie odcięty od wszystkich sprzętów i do tego czasu w downloadzie raczej nic się nie pojawi.
- mpolek
- Qualità Juventino

Publikacja #5
History Remix, Inter - Juventus: Il Nuovo Millennio

Opis:
Muzyczny klip ze skrótami najciekawszych pojedynków pomiędzy Interem a Juventusem rozegranych na Stadio San Siro w XXI wieku. W filmie nie brakuje fragmentów wywiadów bohaterów spotkań oraz historycznych nagłówków włoskich dzienników sportowych.
Plik:
Waga: 768 MB
Długość: 26:13
Rozdzielczość: 1280x720
Bitrate: 4000 kb/s
History Remix, Inter - Juventus: Il Nuovo Millennio

Opis:
Muzyczny klip ze skrótami najciekawszych pojedynków pomiędzy Interem a Juventusem rozegranych na Stadio San Siro w XXI wieku. W filmie nie brakuje fragmentów wywiadów bohaterów spotkań oraz historycznych nagłówków włoskich dzienników sportowych.
Plik:
Waga: 768 MB
Długość: 26:13
Rozdzielczość: 1280x720
Bitrate: 4000 kb/s
- Dybala 4ever
- Juventino

Dzisiaj w nocy będzie wyemitowany odcinek "I signori del calcio" na Sky. Tym razem będzie to nasz Trezegol. Mam pytanie głównie do mpolka, bo to on jest tutaj najważniejszą osobą w dziale download na Juvepoland, czy są jeszcze gdzieś do pobrania inne odcinki z tej serii z udziałem naszych Juventinich? Z góry dziękuję
.
- Dybala 4ever
- Juventino

Dobra nieważne, znalazłem to na necie i pobrałem z dailymotion. Mam to już na twardzielu. Brawo ja
.
- mpolek
- Qualità Juventino

Najmocniej Cię przepraszam za brak reakcji. Gdzieś zwyczajnie mi umnkęło i nie miałem pojęcia, że napisałeś tutaj kilka miesięcy temu. Odpowiadając na pytanie - tak są odcinki z udziałem różnych postaci związanych z Juve. Niektóre nawet się powtarzają, np. o Buffonie były już chyba 3 odcinki na przestrzeni 7 lat.
Niektóre z nich posiadam i w miarę możliwości i czasu postaram się wrzucić.
Niektóre z nich posiadam i w miarę możliwości i czasu postaram się wrzucić.
- mpolek
- Qualità Juventino

Tym razem przesyłam 3 materiały. Postanowiłem wrzucić je na dysk google, dzięki czemu:
a) szybkość pobierania powinna być szybsza nawet przy dużej liczbie jednoczesnych pobierań
b) filmy można oglądać online bez konieczności pobierania i bez ryzyka, że w ciągu kilku godzin zostaną zablokowane (tak jak to często bywa na youtub'ie)

1. Pełna ceremonia wręczenia pucharu po meczu z Sampdorią.
LINK
Waga: 946 MB
Rozdzielczość: 720p
FPS: 25
Bitrate: 3500
Codec: h.264
Format: mp4
2. Juventus Serie A Remix - runda jesienna.
LINK
Waga: 1,22 GB
Bitrate: 3000
2. Juventus Serie A Remix - runda wiosenna.
LINK
Waga: 1,27 GB
enjoy!
a) szybkość pobierania powinna być szybsza nawet przy dużej liczbie jednoczesnych pobierań
b) filmy można oglądać online bez konieczności pobierania i bez ryzyka, że w ciągu kilku godzin zostaną zablokowane (tak jak to często bywa na youtub'ie)

1. Pełna ceremonia wręczenia pucharu po meczu z Sampdorią.
LINK
Waga: 946 MB
Bitrate: 3500
2. Juventus Serie A Remix - runda jesienna.
LINK
Waga: 1,22 GB
2. Juventus Serie A Remix - runda wiosenna.
LINK
Waga: 1,27 GB
enjoy!
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Z racji tego, że nie znam włoskiego to brakuje mi w tych dokumentach tłumaczenia. Może przy następnym remixie udałoby się to również przetłumaczyć? 
P.S. Dziękuje za wrzutę
P.S. Dziękuje za wrzutę
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- mpolek
- Qualità Juventino

Gdybym nie miał w życiu innych obowiązków zrobiłbym to z ogromną przyjemnością, jednak niestety - już samo pozgrywanie, poprzycinanie i odpowiednie skompresowanie tych materiałów zabiera trochę czasu, nie mówiąc o tłumaczeniu (łącznie) parugodzinnego materiału i nałożeniu napisów z idealnym timingiem.Sila Spokoju pisze:Z racji tego, że nie znam włoskiego to brakuje mi w tych dokumentach tłumaczenia. Może przy następnym remixie udałoby się to również przetłumaczyć?
P.S. Dziękuje za wrzutę
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Jasne, rozumiem. I tak świetna robota z Twojej strony :hellyes:mpolek pisze:Gdybym nie miał w życiu innych obowiązków zrobiłbym to z ogromną przyjemnością, jednak niestety - już samo pozgrywanie, poprzycinanie i odpowiednie skompresowanie tych materiałów zabiera trochę czasu, nie mówiąc o tłumaczeniu (łącznie) parugodzinnego materiału i nałożeniu napisów z idealnym timingiem.Sila Spokoju pisze:Z racji tego, że nie znam włoskiego to brakuje mi w tych dokumentach tłumaczenia. Może przy następnym remixie udałoby się to również przetłumaczyć?
P.S. Dziękuje za wrzutę
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI