Składy koszyków przed losowaniem LM
- Hotbe
- Juventino
Tak na marginesie to Panathinaikos nie może grać w grupie ani z Olympiakosem ani z AEK bo są to greckie kluby.
Mój typ:
JUVE
PANATHINAIKOS
OLYMPIQUE MARSYLIA
FC BRUGGE
Nie chciałbym trafić na Lokomotiv Moskwa bo w zimie na ich terenie byłoby bardzo trudno!
Mój typ:
JUVE
PANATHINAIKOS
OLYMPIQUE MARSYLIA
FC BRUGGE
Nie chciałbym trafić na Lokomotiv Moskwa bo w zimie na ich terenie byłoby bardzo trudno!
- juveluck
- Juventino
Ja tez chcialbym tak grupe, ale to niesety nie mozliwe gdyz dwie druzyny z tego samego kraju nie moga byc ze soba w grupie. wiec ja stawaiam naTi_Amo_Juventus_Dragon pisze: Niemiałbym nic przeciwko grupie:
1.JUVENTUS F.C
2.Panathinaikos
3.AEK Ateny
4.Partizan Belgrad
8) 8)
Choć to tylko marzenia to szczerze niechciałbym mieć tak słabych rywali w 1 fazie gr.LM. Musimy grać z najlepszymi i już na początku ich eliminować :twisted:
Grup nieobstawiam, poczekam do losowania![]()
Juve
Panathinaikos
Rangers
Partizan
Taka grupa byla by bardzo przyjemna i latwa, nie mam nic przeciwko niej. Parwdziwe granie zaczyna sie jednak dopiero po fazie grupewej. Gdyz w tym roku nie ma drugiej rundy w grupach tylko 16 druzyn gra w 1/8. Ach przypominaja sie rozgrywki Puchary Mistrzow

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- 3d_man
- Juventino
przypominam Wam ze po fazie grupowej przystepuje sie w tym roku od razu do dwumeczow.
z tego powodu ja bym chcial w grupie jakiegos mocnego przeciwnika (np Chelsea), z ktorym moznaby nawet ewentualnie przegrac, a i tak awansowac do nastepnej rundy.
a w tej nastepnej rundzie juz na pewno bysmy nie trafili na ta druzyne
fajne bylyby takie 2 grupy:
1.
Juve - Porto - Rangers - Sociedat
2.
Lazio - Chelsea - Ajax - Monaco
z tego powodu ja bym chcial w grupie jakiegos mocnego przeciwnika (np Chelsea), z ktorym moznaby nawet ewentualnie przegrac, a i tak awansowac do nastepnej rundy.
a w tej nastepnej rundzie juz na pewno bysmy nie trafili na ta druzyne
fajne bylyby takie 2 grupy:
1.
Juve - Porto - Rangers - Sociedat
2.
Lazio - Chelsea - Ajax - Monaco
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- BIGGI
- Qualità Juventino
aha...odnośnie transmisji tv....w necie trąbili ze TVP bedzie pokazywała LM tylko wtedy jak Wisła do niej awansuje. Jak wiadomo Wisła odpadła a TVP nadal reklamuje ze od wrzesnia rozpoczyna transmisje LM....nie czaje tego...ehh dobrze ze mam P.Sport
bo słyszałem ze zwykly polsat nie bedzie pokazywał meczy LIVE....ale pewnie sie jeszcze im zmieni 100 razy...