Serie A 14/15 (26): JUVENTUS 1-0 Sassuolo
- Principino
- Juventino
Nie musielibyśmy się martwić o atmosferę w Turynie, gdyby pierwszy skład wyszedł na Fiorę, a rezerwy na Sassuolo.annihilator1988 pisze:Ciekawe jaka byłaby atmosfera w Turynie, gdyby Juve i tym razem dało ciała grając rezerwami? Dla mnie pogłoski o najsilniejszym składzie są jak najbardziej uzasadnione.Principino pisze:Ta logika Allegriego, gdzie wystawia rezerwy na półfinał pucharu, a z Sassuolo daje najsilniejszą 11
- Shadow Marshall
- Juventino
Pewnie będzie standardowo. Jak Roma już zremisowała to my też musimy by plan Allegriego o "zachowaniu przewagi" mógł być w ciągłej realizacji.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie no, jak zremisujemy jutro u siebie z Sassuolo to stwierdzę, że nie ma sensu już ogladać tego sezonu.

- filippo
- Juventino
Ta jasne. Zapomnij.Cabrini_idol pisze:Nie no, jak zremisujemy jutro u siebie z Sassuolo to stwierdzę, że nie ma sensu już ogladać tego sezonu.
Oglądanie Juve to syndrom żony alkoholika.
forumowy ujadacz
- Cabrini_idol
- Juventino
filippo pisze:Ta jasne. Zapomnij.Cabrini_idol pisze:Nie no, jak zremisujemy jutro u siebie z Sassuolo to stwierdzę, że nie ma sensu już ogladać tego sezonu.

No dobra 3 : 1 jutro.

- Shadow Marshall
- Juventino
Jak u mnie na wsi ładnych kilka lat temu - "Panie władzo...może czasem w ryj da, ale to dobry chłop"filippo pisze:Ta jasne. Zapomnij.Cabrini_idol pisze:Nie no, jak zremisujemy jutro u siebie z Sassuolo to stwierdzę, że nie ma sensu już ogladać tego sezonu.

Oglądanie Juventusu jest jak patrzenie na swoją babe która z biegiem czasu tyje...niby kochasz, ale patrzeć ciężko. Idealnie moje reakcje na mecze Juventusu przedstawione są na teledysku "Figo Fagot - Zobacz Dziwko Co Narobiłaś".
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Szkoda mi tego Martina bo lubię go ale już sam nie wiem co mam sobie myśleć...co wyleczy jedną kontuzję, odnosi następną i nie ma z niego żądnego pożytku...
Juve musi dzisiaj wygrać...innej opcji nie ma bo dawno nie cieszyliśmy się ze zwycięstwa...
Juve musi dzisiaj wygrać...innej opcji nie ma bo dawno nie cieszyliśmy się ze zwycięstwa...

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A co ważniejsze - dojechać do 11 pkt przewagi nad Romą i chociaż w tej materii sie przestać martwic.alessandro1977 pisze:Szkoda mi tego Martina bo lubię go ale już sam nie wiem co mam sobie myśleć...co wyleczy jedną kontuzję, odnosi następną i nie ma z niego żądnego pożytku...
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- zbysioJuve
- Juventino
Też dzisiaj liczę na zwycięstwo. Inny wynik nie będzie mnie satysfakcjonował. Mam nadzieję, że nie padnie jakiś tam dziwny wynik w ramach przyszłych rozliczeń za Berardiego bądź Zazę
choć Sassuolo i tak prawie pewne jest już utrzymania także tylko zwycięstwo . Mógłby dziś wreszcie zadebiutować Sturaro, należy mu się i chyba już najwyższy czas ku temu.

Szanse chyba na to jakieś są. LGDS daje mu ponoć 40% szans w rywalizacji z Bonuccim.Wojtek pisze:Jest jakaś szansa, że zagra dziś Barzagli? Pray Przydałby się na LM, oj przydał...
Ostatnio zmieniony 09 marca 2015, 16:31 przez zbysioJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- PrzemasJuve
- Juventino
wg gazetty Bonucci>Barzagli i Marchisio>Sturaro, a szkoda, dałbym szansę oby się pokazać
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!