Serie A 14/15 (24): JUVENTUS 2-1 Atalanta
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Z Atalantą na ogół dobrze się nam grało więc z odniesieniem zwycięstwa nie powinno być problemu...to będzie mecz bez historii a ja go chętnie obejrzę bo mimo wszystko nie opuściłem ani jednego meczu Juve...niech wygrają, wszystko jedno w jakim stylu ale we wtorek marzy mi się głodny zwycięstwa i wściekły Juventus... :o

- freddie88
- Juventino
Co tu duzo pisac liczy sie zwycięstwo.
,innej opcji nie widze jak tylko 3pkt.Żeby znowu Pirlo nie asystował przy bramce:)stawiam 2-0 i 100% brama Teveza
To bd taki lekki sparing przed BVB i Romą oby nie zagrali jak z Konikami morskimi z Ceseny 

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- pumex
- Juventino
Aktualnie taka jedenastka jest awizowana do gry:
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Sturaro, Pirlo, Marchisio - Pereyra - Tevez, Morata
Patrzę - De Ceglie - i odechciewa mi się oglądać. Jaki to musi być policzek dla solidnego Padoina, że taki wafel aka demon przeszłości odbiera mu możliwość gry.
Liczę, że brodaty człapak ogarnie porty bo czas na to najwyższy. Fajnie byłoby nie sfrajerzyć.
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Sturaro, Pirlo, Marchisio - Pereyra - Tevez, Morata
Patrzę - De Ceglie - i odechciewa mi się oglądać. Jaki to musi być policzek dla solidnego Padoina, że taki wafel aka demon przeszłości odbiera mu możliwość gry.
Liczę, że brodaty człapak ogarnie porty bo czas na to najwyższy. Fajnie byłoby nie sfrajerzyć.

- pumex
- Juventino
Być może nie będę musiał, bo wg najnowszych ustaleń Allegri przeczytał moje żale i za Kuczera wystąpi Padoin. Ale żeby nie było tak kolorowo, to Moratę zastąpi naczelne drewno Juventusu.mnowo pisze:Daj mu szansę...pumex pisze:Patrzę - De Ceglie - i odechciewa mi się ogląda.
Juventus (4-3-1-2): Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, Padoin - Pogba, Pirlo, Marchisio - Pereyra - Tevez, Llorente - czyli cyrkowy tercet Bonucci-Pirlo-Llorente znowu razem w akcji :lol:

- mcsqrczybyk
- Juventino
Raczej jeszcze długo nie zobaczycie w Juve zawodnika o umiejętnościach i osiągnięciach, jak Pirlo, więc oszczędziłbym żenującego hejtu.
Nie jest winą Pirlo, że ma tyle lat, zarząd nie zadbał o godnego następcę, a trener nadmiernie go eksploatuje.
Tak sobie też myślę, że wyjściowa jedenastka bez Vidala i Pogby wygląda żenująco. Jeżeli obaj odejdą latem, to co prawda będziemy mieć kasę, tylko pytanie, którzy topowi gracze zechcą grać w towarzystwie schodzących ze sceny Buffona, Pirlo, Evry, Teveza i wyrobów piłkarzopodobnych typu Sturaro, De Ceglie, Pereyra.
A co do meczu z Atalantą, to zapowiada się kopanina, zakończona naszym zwycięstwem dzięki indywidualnym popisie Teveza bądź Pogby.
Nie jest winą Pirlo, że ma tyle lat, zarząd nie zadbał o godnego następcę, a trener nadmiernie go eksploatuje.
Tak sobie też myślę, że wyjściowa jedenastka bez Vidala i Pogby wygląda żenująco. Jeżeli obaj odejdą latem, to co prawda będziemy mieć kasę, tylko pytanie, którzy topowi gracze zechcą grać w towarzystwie schodzących ze sceny Buffona, Pirlo, Evry, Teveza i wyrobów piłkarzopodobnych typu Sturaro, De Ceglie, Pereyra.
A co do meczu z Atalantą, to zapowiada się kopanina, zakończona naszym zwycięstwem dzięki indywidualnym popisie Teveza bądź Pogby.
- Vincitore
- Juventino
Przyszedłem tutaj tylko po to, by wylać swoje żale odnośnie prawdopodobnego występu De Ceglie w pierwszym składzie, ale widzę, że pożar chyba ugaszony. Nigdy nie sądziłem, że ewentualna obecność Padoina w pierwszym składzie tak bardzo mnie ukoi.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie rozumiem dlaczego enka nie pokazuje meczu, jest piątek i nie leci tyle meczów o 20,45 aby go nie pokazac, leci za to hiperekstraklasa a tak poza tym to nic.
???
???

- mazi12
- Juventino
Mają prawa do 2 meczów na kolejkę więc wybrali ich zdaniem lepsze widowiska czyli derby Genui oraz Torino-Fiorentina. To nie działa w ten sposób, że jak w piątek nic poza Juve nie leci to można puścić.
Jestem ciekawy Sturaro
No i Coman, Allegri, Coman :x
Jestem ciekawy Sturaro

- mcsqrczybyk
- Juventino
A kto by to oglądał poza futbolowymi hipsterami? :twisted:
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Tylko,że Allegri jest w sprawie Vidala stanowczy z innego powodu niż forma tak dla przypomnienia,Arturo chciał luźniejszego treningu to Allegri go ustawił od razu,ze jak chce odpoczynku to odpocznie i nie zagra w meczu.squinter pisze:Allegri podobno jest taki stanowczy odnośnie Vidala, a jakoś Llorente i Pirlo regularnie od dawna grają dno dna, a ciągle występują w pierwszym składzie...
Ale dobrze,ze dostanie on i Pogba trochę wytchnienia, Evrze i Lichemu też się przyda. Fizycznie gracze Juve muszą być w 100% gotowi na BvB.
- Cabrini_idol
- Juventino
A tak powaznie sie zapytam. Ktos oglada polska ekstraklase ? po co to leci na ence i zajmuje miejsce prawdziwej pilce ? przeciez tego nie da sie ogladac ? sa tu jacys masochisci ?