Serie A 14/15 (7): Sassuolo 1-1 JUVENTUS
- ma83
- Juventino
Czytałem, że to jakiś kanał z Azerbejdżanu ale nie mogę go znaleźć na nc+. Ma go ktoś może? Bo jak zwykle na polskich stacjach olano nasz mecz.Mecz na kanale Idman Azerbejdzan z 7E ( wielkie dzięki temu co wymyślił Enigma 2 )
Tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
- Wojtek
- Juventino
Powołani na ten mecz :
1 Buffon
3 Chiellini
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Gdzie Vidal ? ;o
1 Buffon
3 Chiellini
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tevez
11 Coman
12 Giovinco
14 Llorente
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Evra
34 Rubinho
37 Pereyra
38 Mattiello
Gdzie Vidal ? ;o
- Buffalo
- Juventino
Juz w MU, nie slyszales?
Brak Vidala spowodowany jest jego wystepami w kadrze narodowej, Allegri chce dac mu troche odpoczac przed meczem z Olympiakosem.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- freddie88
- Juventino
Musimy ten mecz wygrac stawiam 0-2 i 2 brameczki Teveza :-D choc licze na przelamanie Llorente 

Myślę, że piosenki Queen są czystym eskapizmem , są jak dobry film.,,Uwielbiam Królową.
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
Wyczynia niesamowite rzeczy-Freddie Mercury:)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Vidal i tak pewnie pojedzie z zespołem, choć będzie odpoczywać przed pojedynkiem z Grekami w Europie.
Allegri - miej jaja i wystaw Comana, Pereyrę. Tym razem nawet Evrę zaakceptujemy.
Allegri - miej jaja i wystaw Comana, Pereyrę. Tym razem nawet Evrę zaakceptujemy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ciekawa argumentacja z tym Vidalem, nie powiem :-D To Chiellini, Buffon, Lichy, Marchisio też powinni odpoczywać 8) Tak wiem, Vidal był po kontuzji.... co nie przeszkadzało trenerowi Chile zarżnąć go w obu meczach.
Gazzetta już awizuje Pereyrę w 1 składzie. Każdemu kto liczy na inny atak niż Tevez- Llorente, radzę się ogarnąć
Obaj nie byli na zgrupowaniach co z automatu daje im miejsce w wyjściowej 11stce.
Gazzetta już awizuje Pereyrę w 1 składzie. Każdemu kto liczy na inny atak niż Tevez- Llorente, radzę się ogarnąć

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Dragon@
Tyle,że jednak Vidal musiał latać te kilka tysięcy kilometrów, jeszcze chyba były problemy z samolotem i się opóźnił, Asa w sumie też mógł zostać odesłany na trybuny,ale i tak nie ma zmienników dla obrońców,Lichego to nie można było jeszcze zabrać ew. zmiennika Evrze, a do środka mamy Pereyrę,Pogbę,Pirlo,Markiza i Padoina:)
Mnie ciekawi Mattiello, w pre-sezonie to Vitale z młodych robił najlepsze wrażenie, ale to Matiello jest na stałe w dorosłej drużynie i moze w końcu dosnie jakieś 10minut:)
Tyle,że jednak Vidal musiał latać te kilka tysięcy kilometrów, jeszcze chyba były problemy z samolotem i się opóźnił, Asa w sumie też mógł zostać odesłany na trybuny,ale i tak nie ma zmienników dla obrońców,Lichego to nie można było jeszcze zabrać ew. zmiennika Evrze, a do środka mamy Pereyrę,Pogbę,Pirlo,Markiza i Padoina:)
Mnie ciekawi Mattiello, w pre-sezonie to Vitale z młodych robił najlepsze wrażenie, ale to Matiello jest na stałe w dorosłej drużynie i moze w końcu dosnie jakieś 10minut:)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Miałem okazję obejrzeć go na żywo w meczu U20 z Polską. Wrażenia wielkiego nie zrobił, zresztą jak pozostali jego koledzy, jakiś zagubiony. Fajne się złożył do ,,nożyc'' ale rezultat bardzo kiepski. Tacy zawodnicy nie dostaną szansy w dorosłej drużynie. Może w CI jak O.Bouy w tamtym sezonie z Avellino. Nawet Coman nie otrzymuje regularnych szans także nie zapędzajmy sięAdiJuve pisze: Mnie ciekawi Mattiello, w pre-sezonie to Vitale z młodych robił najlepsze wrażenie, ale to Matiello jest na stałe w dorosłej drużynie i moze w końcu dosnie jakieś 10minut:)
W ataku mają kim postraszyć, trzeba być bardzo uważnym w obronie żeby nie zacząć jak w tamtym sezonie. Przed meczem roma na pewno będzie już z nami na równi punktowo po przejechaniu chievo.
Ciekawi mnie kontuzja Pepe :-D

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Specjalnie na sts założyłem konto aby mecze w necie dobrej jakości 0glądać...widzę jednak, że nie idzie transmisja tylko informacja, że połączenie niezaufane...jeśli tak było od początku to po jakiego grzyba reklamujecie to dziadostwo ? Nawet skan dowodu trzeba było im przesłać.

- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Spokojnie kolego, problem jest u Ciebie, ja mogę oglądać tam mecze bez problemu. Poszukaj rozwiązania w ich serwisie pomocy technicznej, pewnie doardzą coś odnośnie antywirusa.alessandro1977 pisze:Specjalnie na sts założyłem konto aby mecze w necie dobrej jakości 0glądać...widzę jednak, że nie idzie transmisja tylko informacja, że połączenie niezaufane...jeśli tak było od początku to po jakiego grzyba reklamujecie to dziadostwo ? Nawet skan dowodu trzeba było im przesłać.
Chciałbym, żebyśmy my też tak zniszczyli naszych przeciwników jak Roma. 3-0, 33. minuta.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
No Roma ciśnie. Fajnie byłoby dać im dzisiaj odpowiedź podobnym rezultatem 
Niech Tevez ukłuje hattricka i leci po Króla

Niech Tevez ukłuje hattricka i leci po Króla

- Smolwin
- Juventino
Buffon, Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Pirlo, Pogba, Evra, Tevez, Llorente
Szkoda, że Asa nie gra, no i widoczny brak szacunku za ostatnie całkiem dobre występy Marchisio.
Szkoda, że Asa nie gra, no i widoczny brak szacunku za ostatnie całkiem dobre występy Marchisio.
Ostatnio zmieniony 18 października 2014, 20:01 przez Smolwin, łącznie zmieniany 2 razy.
- Simi
- Qualità Juventino
A może po prostu Asa i Markiz są szykowani na Greków?Smolwin pisze:Buffon, Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra, Pirlo, Pogba, Evra, Tevez, Llorente
Szkoda, że Asa nie gra, no i widoczny brak szacunku, za ostatnie całkiem dobre występy dla Marchisio.