Serie A 13/14 (23): Hellas Verona 2-2 JUVENTUS
- Sorek21
- Juventino
Mieli w planach pokazać Juve,ale o tej samej porze są derby Rzymu więc byłaby konkurencja.Na wieczòr jest tylko jeden mecz Serie A więc wszyscy widzowie ligi będą go oglądać na ich antenie. Logiczne posunięcie w wykonaniu Orange Sport ale niestety nie dla nas.30Juventus30 pisze:Derby Rzymu są o 15 ze względu bezpieczeństwa. W pierwszej rundzie też grali o 15.
Szkoda, że mecz Juve nie puści nawet Orange Sport, które wybrało Inter-Sassuolo.....
A za tydzień gramy z Chievo więc raczej znowu będzie trzeba szukać transmisji w necie
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wy naprawdę się obawiacie tego meczu ?
Hellas to ogórasy. Ten zespół zdobywał punkty głównie na swoim stadionie i to z niżej notowanymi przeciwnikami. Teraz losy się odwróciły, a do Werony jadą zespoły z czołówki.
Już ostatnio pokazali, że w rundzie rewanżowej nie będzie im tak łatwo zdobywać punkty. W Maratonie Napoli-Milan-Roma udało im się uzbierać okrągłe 0! punktów. Teraz sytuacja się prawdopodobnie powtórzy, bo wklepiemy im z 2-3 bramki, a tydzień później zapewne stracą jeszcze punkty z Torino.
Dodatkowo warto odnotować, że osłabienie w postaci Jorginho to dla Hellasu potężna strata.
Nie widzę innej opcji jak 0:2 / 0:3. Mam nadzieję, że to będzie spacerek, bez żadnych nerwów, po prostu przyjedziemy zabrać swoje.
Forza Juve !
Hellas to ogórasy. Ten zespół zdobywał punkty głównie na swoim stadionie i to z niżej notowanymi przeciwnikami. Teraz losy się odwróciły, a do Werony jadą zespoły z czołówki.
Już ostatnio pokazali, że w rundzie rewanżowej nie będzie im tak łatwo zdobywać punkty. W Maratonie Napoli-Milan-Roma udało im się uzbierać okrągłe 0! punktów. Teraz sytuacja się prawdopodobnie powtórzy, bo wklepiemy im z 2-3 bramki, a tydzień później zapewne stracą jeszcze punkty z Torino.
Dodatkowo warto odnotować, że osłabienie w postaci Jorginho to dla Hellasu potężna strata.
Nie widzę innej opcji jak 0:2 / 0:3. Mam nadzieję, że to będzie spacerek, bez żadnych nerwów, po prostu przyjedziemy zabrać swoje.
Forza Juve !

- PrzemasJuve
- Juventino
tamto już niestety dawno przestało być dyskusją, dlatego m.in. odpuściłem..pumex pisze:zahor, nie zaczynajmy po raz kolejny tego tematu, nie ma sensu, tym bardziej, że użytkownik Asus wyraźnie sobie drwi z dyskusji
mnie ciekawi coś, co napisali na Weszło sondując włoskie gazety - Bonucci apeluje w imieniu całej drużyny do własnego trenera, by dał im trochę luzu – ciągłe bieganie wykańcza piłkarzy. Ale po co lecieć z tym od razu do mediów zamiast pogadać z samym Conte?
Jeśli tak faktycznie było to gość z miejsca powinien wylądować na ławce kosztem Ogbonny, który grając dawał chyba większą pewność drużynie w tyłach..
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- bendzamin
- Redaktor
Bonucci guida la rivolta scherzosa dei giocatori - wszystko było na żarty, pewnie taki materiał, żeby zapchać wydanie. Nie wiem, po co weszlaki szukają jakiejś sensacji. Albo w sumie może nie szukają, tylko nie są zbyt dokładni, bo wkleili dzisiaj okładkę wczorajszego wydania LGDS (dziś Gazzetta nie wyszła z powodu strajku).PrzemasJuve pisze: mnie ciekawi coś, co napisali na Weszło sondując włoskie gazety - Bonucci apeluje w imieniu całej drużyny do własnego trenera, by dał im trochę luzu – ciągłe bieganie wykańcza piłkarzy. Ale po co lecieć z tym od razu do mediów zamiast pogadać z samym Conte?
Jeśli chodzi o mecz, to musimy wyjść zdecydowanie bardziej skoncentrowani niż na Inter, bo Toni raczej nie będzie tak maścił, jak ostatnio Palacio. Duet Caceres - Bonucci może niestety zagwarantować wysoki poziom emocji pod naszą bramką

- PrzemasJuve
- Juventino
aa no to widzisz, fajnie, że napisałeś, trza by tam pod tym wpisem im napisać o co chodzi, żeby nie poczuli się za cwani itdbendzamin pisze:Bonucci guida la rivolta scherzosa dei giocatori - wszystko było na żarty, pewnie taki materiał, żeby zapchać wydanie. Nie wiem, po co weszlaki szukają jakiejś sensacji. Albo w sumie może nie szukają, tylko nie są zbyt dokładni, bo wkleili dzisiaj okładkę wczorajszego wydania LGDS (dziś Gazzetta nie wyszła z powodu strajku).
co do meczu jeszcze przypomniałem sobie pierwsze spotkanie i nawet na JS jakoś wyjątkowo łatwo nie było
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja tam myślę, że czeka nas piekielnie ciężkie spotkanie. W ostatniej kolejce co prawda bez problemów pokonaliśmy inter, ale teraz jedziemy do rewelacji obecnego sezonu. Wiem dobrze, że akurat zdecydowani faworyci z łatwością Veronę odprawiali, ale musimy pozostać czujni. To w dalszym ciągu, mimo odejścia Jorginho, solidna i niewygodna ekipa. Liczę oczywiście na 3 punkty, ale spodziewam się ciężkiej przeprawy.
Barzagliego zastąpi pewnie Caceres. W końcówce, przy ewentualnym korzystnym rezultacie, liczę na debiut Osvaldo.
Barzagliego zastąpi pewnie Caceres. W końcówce, przy ewentualnym korzystnym rezultacie, liczę na debiut Osvaldo.
- PlanetJuve
- Juventino
Tutaj http://sportnazywo.tv/verona-juventus-turyn-27773.htmlFelekJUVE pisze:Jest jakis kanal na którym transmituja mecz dostepny na nc+?
wyskakuje, że polska transmisja ale nie wiem skąd niby mieliby to transmitować.
Ja mam inne pytanko: Ma ktoś jakieś źródła żeby obejrzeć (mogę sobie ściągnąć) cały mecz?? Bo nie będę w stanie dzisiaj obejrzeć na żywo

Bardzo liczę na odpowiedź.
- Vimes
- Juventino
Zajrzyj na http://rojadirecta.me, oprócz live streamów jest tam forum, gdzie są zamieszczane skróty i pełne mecze.
- pumex
- Juventino
Przecież bardzo często u nas na forum ktoś (w dziale meczowym klub w dziale Multimedia) wrzuci dobre linki do ściągnięcia całego meczuPaweljuve2006 pisze:Ma ktoś jakieś źródła żeby obejrzeć (mogę sobie ściągnąć) cały mecz?? Bo nie będę w stanie dzisiaj obejrzeć na żywo
Cholera, ciągle martwię się występem Caceresa. Przy naprawdę wielkiej sympatii do niego, gościu ostatnio jest mocno niestabilny. Co gorsza, obok Urugwajczyka wystąpi Bonucci, który też ostatnio miał parę kompromitujących momentów. W 5-ciu poprzednich starciach nie potrafiliśmy zachować czystego konta i mam duże wątpliwości, czy dziś się to uda. Poza tym liczę, że nasi wyjdą na boisko i będą od początku grać swoje, bez zwyczajowego tracenia pierwszych 30 minut meczu na jakieś dziwaczne podchody.

- Dybala 4ever
- Juventino
Składy oby drużyn:
HELLAS VERONA (4-3-3): 1 Rafael; 3 Albertazzi, 25 Marques, 18 Moras, 29 Cacciatore; 10 Hallfredsson, 30 Donadel, 2 Romulo; 15 Iturbe, 9 Toni, 11 Jankovic.
A disposizione: 12 Nicolas, 98 Borra, 4 Pillud, 5 Donati, 6 Martinho, 7 Marquinho, 8 Cacia, 14 Cirigliano, 21 Gomez Taleb, 23 Gonzalez, 26 Sala, 33 Agostini.
All.: Andrea Mandorlini.
JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 3 Chiellini, 19 Bonucci, 4 Caceres; 26 Lichtsteiner, 23 Vidal, 21 Pirlo, 6 Pogba, 22 Asamoah; 10 Tevez, 14 Llorente.
A disposizione: 30 Storari, 34 Rubinho, 5 Ogbonna, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Vucinic, 12 Giovinco, 13 Peluso,18 Osvaldo, 20 Padoin, 33 Isla.
All.: Antonio Conte.
HELLAS VERONA (4-3-3): 1 Rafael; 3 Albertazzi, 25 Marques, 18 Moras, 29 Cacciatore; 10 Hallfredsson, 30 Donadel, 2 Romulo; 15 Iturbe, 9 Toni, 11 Jankovic.
A disposizione: 12 Nicolas, 98 Borra, 4 Pillud, 5 Donati, 6 Martinho, 7 Marquinho, 8 Cacia, 14 Cirigliano, 21 Gomez Taleb, 23 Gonzalez, 26 Sala, 33 Agostini.
All.: Andrea Mandorlini.
JUVENTUS (3-5-2): 1 Buffon; 3 Chiellini, 19 Bonucci, 4 Caceres; 26 Lichtsteiner, 23 Vidal, 21 Pirlo, 6 Pogba, 22 Asamoah; 10 Tevez, 14 Llorente.
A disposizione: 30 Storari, 34 Rubinho, 5 Ogbonna, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Vucinic, 12 Giovinco, 13 Peluso,18 Osvaldo, 20 Padoin, 33 Isla.
All.: Antonio Conte.
- juvemaroko
- Juventino
Chievo nie zle sobie radzi w tym sezonie i zapewnie zagra tak aby sprawic nam niemila niespodzianka.
Mam nadzeje ze dzis Tevez znow trafi do siatki rywale, oraz ze Llorente potwierdzi ze jest w dobrej dyzpozycji.
Mam nadzeje ze dzis Tevez znow trafi do siatki rywale, oraz ze Llorente potwierdzi ze jest w dobrej dyzpozycji.