Serie A 13/14 (22): JUVENTUS 3-1 Inter
- Wojtek
- Juventino
To będzie łatwe spotkanie, po primo musimy sobie odbić za pierwszą porażke na Juventus Stadium która miała miejsce rok temu wlasnie z interem,po drugie każdy mecz ligowy na własnym boisku wygrywamy, następnie musimy sobie odbić za to jak interek potraktował nas przy próbie wymiany Vucinic-Guarin (swoją drogą ciekawe czy zostanie powoły na mecz z nami).
Ostatnie mecze pokazują prawdziwą wartość tej ekipy, ostatnie pięc meczy i blinas 0-2-3 i to sie ceni
Co więcej inter ostatni raz na wyjeździe wygrał na początku listopada
Myśle że nasi wyjdą bardzo zmotywowani (także przez ostatnie wyniki), no i oczywiście trzeba uciekac Romie
Skład to wiadomo że Storari na bramce i myśle że Pirlo wyjdzie w podstawie.
Stawiam 3-0!
FORZA JUVE!!
Ostatnie mecze pokazują prawdziwą wartość tej ekipy, ostatnie pięc meczy i blinas 0-2-3 i to sie ceni

Myśle że nasi wyjdą bardzo zmotywowani (także przez ostatnie wyniki), no i oczywiście trzeba uciekac Romie

Stawiam 3-0!
FORZA JUVE!!
- Sorek21
- Juventino
Chciałbym aby nasi wyszli na ten mecz wyjątkowo zmotywowani ,aby Conte szalał przy lini bocznej. Z Sampdorią od razu było narzucenie stylu gry,pełna dominacja i po 30 minutach było pozamiatane. Teraz też tak ma być,ostry atak od razu aby nie mogli wydostać się z własnej połowy.
Oczekuję też jakiejś fajnej oprawy w stylu 31 Made in Italy , 17 made in China czy coś lepszego ale żeby było z klasą.
Należy im się za tamto 1-3 , za marnowanie czasu na Guarina , czy za nie zadajcie się z Rubentisem w wykonaniu ich kibiców.
Trzeba im pokazać ile lat są za nami w tyle. Vidal , Llorente i 2 x Tevez.
Oczekuję też jakiejś fajnej oprawy w stylu 31 Made in Italy , 17 made in China czy coś lepszego ale żeby było z klasą.
Należy im się za tamto 1-3 , za marnowanie czasu na Guarina , czy za nie zadajcie się z Rubentisem w wykonaniu ich kibiców.
Trzeba im pokazać ile lat są za nami w tyle. Vidal , Llorente i 2 x Tevez.
- Antek666
- Juventino
Ech...tak wspomina jeden z drugim o tym podłym 1-3 i pierwszej porażce ligowej Conte i pierwszym zdobyciu Juventus Stadium...a mnie to cholernie kłuje cały czas
Bo właśnie na tamten mecz pierwszy raz poszedłem oglądać Juve do szczecińskiego pubu i jeszcze w przerwie wszystko było spoko i jarając lolka przed pubem kłóciłem się kulturalnie z interistą o postawę sędziego.Ja byłem pewny swojego i pewny,że wygramy tamten mecz... Wszystko było pięknie i naprawdę wspaniale,wszystko poza najważniejszym czyli wynikiem
No i od tamtej pory mimo,że szczecińska grupa fanów Juve jest grupą bardzo fajnych ludzi to ja na mecz Juve do pubu już się nie wybrałem... po co kusić los
Chcę i oczekuję,że piłkarze Juve będą w niedziele jak Bulterier,jak wściekły byk i jak Tommy Lee Jones w Ściganym! Obojętnie jak słaby nie byłby inter chcę zawsze na nich minimum 110% zaangażowania i determinacji.Są mi to niejako winni...

Chcę i oczekuję,że piłkarze Juve będą w niedziele jak Bulterier,jak wściekły byk i jak Tommy Lee Jones w Ściganym! Obojętnie jak słaby nie byłby inter chcę zawsze na nich minimum 110% zaangażowania i determinacji.Są mi to niejako winni...
- Mate.G
- Juventino
hahahahahahahah :rotfl:Mehehehe pisze:Inter przyjeżdża do Turynu, a Ty wyskakujesz, że ten smród, to remis? :roll:squinter pisze:a mi tam śmierdzi remisem
Mistrz :C
Błagam, zniszczmy ich w końcu porządnie, tak jak potrafiliśmy to zrobić z Napoli czy Romą.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- -JuveFan-
- Juventino
transmisja na pewno bedzie na nsport? Jesli tak to cud miód malina
a do meczu. Licze na wynik taki jak mielismy z Napoli i Roma u siebie albo nawet większy. Carlos musi pokazać klase. Liczę też na główkę LL. i Fajnie jakby Pirlo w końcu zagrał na swoim poziomie.
FORZA JUVE!
a do meczu. Licze na wynik taki jak mielismy z Napoli i Roma u siebie albo nawet większy. Carlos musi pokazać klase. Liczę też na główkę LL. i Fajnie jakby Pirlo w końcu zagrał na swoim poziomie.
FORZA JUVE!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie mogę doczekać się tego meczu szkoda, że nie gramy już w sobotę.
Z ciekawości zajrzałem na forum rywala...mega pesymizm co można zrozumieć, natomiast pojąć nie potrafię jakim cudem wstawiają Guarina do składu
Bardziej bałbym się tego spotkania gdybyśmy przeszli Romę i wygrali z Lazio, po 2 meczach bez zwycięstwa nie damy sobie wydrzeć 3 pkt. w naszej niepodbitej w lidze twierdzy. W Turynie robimy z rywalami ostry przemiał, wreszcie 8) Wystarczy przytoczyć 2 pojedynki. Napoli i Romę. Same polemiki, odgryzanie się, durne wypowiedzi a na płycie trójka do zera żegnamy....
Mimo wszystko należy być bardzo ostrożnym. Conte to ogarnie. Passa interu może być bardzo zgubna. Wolałbym żeby pokonali tę Catanię
Zagramy podstawą prócz Storariego, ale o niego się nie boję. Nasi muszą ich zabiegać i pokonać ambicją oraz wolą zwycięstwa. To są derby a ja mam zamiar zobaczyć, że nam bardziej zależy. W interze obawiam się trio Ricky, Milito-Palacio no i.... niejakiego Icardiego 
Ja pamiętam natomiast jak zremisowaliśmy z Treviso w 2006r. Od tamtej pory nie oglądam meczów tylko patrzę na livescore, zjadłem wtedy tyle nerwów
A i szkołę zawaliłem...
Z ciekawości zajrzałem na forum rywala...mega pesymizm co można zrozumieć, natomiast pojąć nie potrafię jakim cudem wstawiają Guarina do składu

Bardziej bałbym się tego spotkania gdybyśmy przeszli Romę i wygrali z Lazio, po 2 meczach bez zwycięstwa nie damy sobie wydrzeć 3 pkt. w naszej niepodbitej w lidze twierdzy. W Turynie robimy z rywalami ostry przemiał, wreszcie 8) Wystarczy przytoczyć 2 pojedynki. Napoli i Romę. Same polemiki, odgryzanie się, durne wypowiedzi a na płycie trójka do zera żegnamy....
Mimo wszystko należy być bardzo ostrożnym. Conte to ogarnie. Passa interu może być bardzo zgubna. Wolałbym żeby pokonali tę Catanię

Raczej na 200%.-JuveFan- pisze:transmisja na pewno bedzie na nsport?
To naprawdę bardzo wzruszająca opowieść. Ma sens i głębokie przesłanie. Cieszę się, że się nią z nami podzieliłeś.Antek666 pisze:Ech...tak wspomina jeden z drugim o tym podłym 1-3 i pierwszej porażce ligowej Conte i pierwszym zdobyciu Juventus Stadium...a mnie to cholernie kłuje cały czasBo właśnie na tamten mecz pierwszy raz poszedłem oglądać Juve do szczecińskiego pubu i jeszcze w przerwie wszystko było spoko i jarając lolka przed pubem kłóciłem się kulturalnie z interistą o postawę sędziego.Ja byłem pewny swojego i pewny,że wygramy tamten mecz... Wszystko było pięknie i naprawdę wspaniale,wszystko poza najważniejszym czyli wynikiem
No i od tamtej pory mimo,że szczecińska grupa fanów Juve jest grupą bardzo fajnych ludzi to ja na mecz Juve do pubu już się nie wybrałem... po co kusić los
![]()
Ja pamiętam natomiast jak zremisowaliśmy z Treviso w 2006r. Od tamtej pory nie oglądam meczów tylko patrzę na livescore, zjadłem wtedy tyle nerwów

- pumex
- Juventino
Pewnie mnie trochę znacie, wiecie, że często przed meczami lubię tonować nastroje, skupiać się na sile rywala etc ale przed tym starciem z Interem jest zgoła inaczej. Napiszę najprościej: jeśli tego nie wygramy, to współczuję moim rzeczom będącym pod ręką. Ja wiem, że futbol to jedynie sport, że w sporcie wszystko jest możliwe i Inter może zremisować jak i nawet wygrać, zwłaszcza, że Derby d'Italia rządzą się własnymi prawami, jednak akurat w niedzielę MUSIMY WYGRAĆ! Roma w ostatni weekend trochę odrobiła straty, my jesteśmy po dwóch meczach bez zwycięstwa, gramy u siebie z ekipa słabszą personalnie i jako gorszą jako zespół, która nie potrafi wygrywać, baa... często mają problemy ze strzeleniem gola, która ostatnio u siebie zremisowała z katastrofalną Catanią, która niedawno wykorzystała nas do ośmieszenia samych siebie. Choćby się paliło, waliło, biły pioruny a sędzia rzucał w nas czerwonymi kartkami wyciągniętymi z kapelusza - MUSIMY WYGRAĆ! PRZEJECHAĆ PO INTERZE WALCEM!

- wloski
- Juventino
Plusem przed tym spotkaniem będzie to, że będziemy mądrzejsi o wynik Romy. Ostatnio było tak, że to Roma grała po nas spotkania więc, spinali dupy, bo wiedzieli, że Juventus wygrał/zremisował. Tutaj mamy wręcz odwrotną sytuację, Roma sobie nie radziła w spotkaniach, kiedy musiała zagrać przed nami, w tym też upatruję szansę na to, że odrobimy stracone punkty. Dodatkowo ostatnio Amauri się rozstrzelał, a Cassano całkiem nieźle pogrywa, miejmy nadzieję, że skrócą oni zapędy Romy.
A my? Musimy to wygrać, po prostu nie ma szans, na papierze jesteśmy o wiele lepsi do nich, ich skład jest słabszy od drużyn, które zajmują miejsca premiowane awansem do europejskich pucharów. Może być nawet skromne 1:0, byle kroczyć po swoje.
A my? Musimy to wygrać, po prostu nie ma szans, na papierze jesteśmy o wiele lepsi do nich, ich skład jest słabszy od drużyn, które zajmują miejsca premiowane awansem do europejskich pucharów. Może być nawet skromne 1:0, byle kroczyć po swoje.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ostatnio jak byliśmy mądrzejsi o wyniki za naszymi plecami to nie działało to pobudzająco, wręcz odwrotnie, wielkie zluzowanie i klops.wloski pisze:Plusem przed tym spotkaniem będzie to, że będziemy mądrzejsi o wynik Romy...

- Sebkovič
- Juventino
Kolor niebieski podobno działa pobudzająco :lol: i o wynik z tymi ,,smerfami'' jestem jakoś dziwnie spokojny.wloski pisze:Ostatnio jak byliśmy mądrzejsi o wyniki za naszymi plecami to nie działało to pobudzająco, wręcz odwrotnie, wielkie zluzowanie i klops.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- PrzemasJuve
- Juventino

taki efekt na Juventus Stadium chciałbym zobaczyć w niedziele wieczorem, choć mimo problemów interu myślę, że łatwy mecz to nie będzie, chyba że będzie nastawienie jak na Rome czy Napoli
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- annihilator1988
- Juventino
Mistrz paintaPrzemasJuve pisze:

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- PrzemasJuve
- Juventino
nie painta tylko face in hole
gdzieś na kompie znalazłem ten obrazek, wpasował się w czas

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!