Oceń Janasa

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 00:49

Uważam, ze pan Janas jest osoba totalnie nie na wlasciwym miejscu. Jest miernym taktykiem, psychologiem i selekcjonerem niepotrafiacym zgrac ze soba zespołu. Powinien odejsc.

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 01:16

Dlaczego nie Wójcik
Zobaczcie wszyscy mówicie że Engel
Engel w swojej grupie miał Norwegie (była wtedy w dole i bardzo słabej formie) Ukraine (która też nie zachwycała) Walie Armenie i Białoruś
I przy takim obrocie spraw i dobrej formie Olisadebe no i drużyny
Byliśmy faworytami grupy i pierwsze miejsce zajeliśmy A że po drodze remis mieliśmy z Walią , Armenią , Ukrainą i kompromitującą porąke z Białorusią to nikt nie widzi

Wójcik miał w grupie Luksemburg (2 mecze wygraliśmy po 3-0) Bułgarie (również 2 mecze po 3-0 a Bułgaria prezentowała podobny styl do Ukrainy z grupy Engela) a więc 4 pewne zwycięstwa Mieliśmy też Szwecje która była na fali i Anglie z którą zremisowaliśmy w Polsce a mogliśmy wygrać

Nie przezce że Jerzy Engel to dobry trener ale bez przesady
Myśle że powinno sie dać Wójcikowi szanse lub Henrykowi Kasperczkowi (ale to inna historia)
A Janas jest trenerem za słabym na reprezentacje

Zawsze Wierni ! ! !
bleblok

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 01:37

Ja proponowałbym zwolnienie Janasa już teraz, a na jego miejsce zatrudnił kogoś bardziej kompetentnego. Wśród Polaków najlepszymi kandydatami są Egnel ( udowodnił to w eliminacjach), oraz Kasperczak (wiele razy to udowadniał). A co do zagranicznego trenera to pewnie problemem jest ze taki chciałby dużo więcej kasy niż Polak, wiec mam propozycje niech Listkiewiczowi i kumplom zmniejsza pensje o 5% i to co z tego otrzymają zapłacą jakiemuś prawdziwemu artyście. Pamiętam jak Listkiewicz mówił kiedyś ze nie zatrudni nikogo z zagranicy bo selekcjoner musi znać problemy naszej piłki, a ja się z tym nie zgadzam bo uważam ze jedyne co powinien on wiedzieć to których 11 gości należy wybrać i jak ich dobrze poustawiać. Do tego uważam za głupotę umowę miedzy Janasem, a trenerem młodzieżówki, ze nie może on brać od niego żadnych piłkarzy poza Burkhardem. Słyszał ktoś o takich umowach w Portugalii, Anglii, czy innych potęgach, bo ja nie...Na awans nie mamy szans a o awansie do mistrzostw świata w Niemczech marze odkąd się dowiedziałem ze tam będą rozgrywane(pół roku bym oszczędzał żebym mógł pojechać :D). Czyli : Janas - precz, na trenera jakiegoś 'artystę' w swoim fachu, olać te mistrzostwa i budować kadrę na Niemcy i oczywiście pogonić Listkiewicza!!!

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 08:03

ToMeK pisze:Wedlug mnie Janasa powinien zastapic ktos inny...najlepiej Engel :)
Ps.NIe wierze
Swiete slowa ToMek bo jak byl Engel to chociaz mieli jakis pomysl na gre a teraz Jnas zrobil wielkie zamieszanie i nikt nie wie co ma robic na boisku. W dodatku caly czas powoluje Wichniarka wrrrrrr.... jak ten gosc mnie wkurza. Jest cienki i wogole zadnych bramek nie strzela a Janas go caly czas powoluje. Nie wierze w awans do Euro2004. Zobaczycie z Lotwa moze wygraja z 1:0 ale ze Szwecja znow baty dostana i papa Euro2004 :evil: :evil: :evil: :evil:

daj5stuff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 08:05

Olszan pisze:Dlaczego nie Wójcik
Zobaczcie wszyscy mówicie że Engel
Engel w swojej grupie miał Norwegie (była wtedy w dole i bardzo słabej formie) Ukraine (która też nie zachwycała) Walie Armenie i Białoruś
I przy takim obrocie spraw i dobrej formie Olisadebe no i drużyny
Byliśmy faworytami grupy i pierwsze miejsce zajeliśmy A że po drodze remis mieliśmy z Walią , Armenią , Ukrainą i kompromitującą porąke z Białorusią to nikt nie widzi

Wójcik miał w grupie Luksemburg (2 mecze wygraliśmy po 3-0) Bułgarie (również 2 mecze po 3-0 a Bułgaria prezentowała podobny styl do Ukrainy z grupy Engela) a więc 4 pewne zwycięstwa Mieliśmy też Szwecje która była na fali i Anglie z którą zremisowaliśmy w Polsce a mogliśmy wygrać

Nie przezce że Jerzy Engel to dobry trener ale bez przesady
Myśle że powinno sie dać Wójcikowi szanse lub Henrykowi Kasperczkowi (ale to inna historia)
A Janas jest trenerem za słabym na reprezentacje
W sumie to Wojcik tez nie jest zly byle tylko Janasa juz nie bylo :evil: :evil:

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 08:25

RUDI pisze:a ja to wspolczuje Janasowi bo on naprawde powoluje obecnie najlepszych graczy jakich mamy tlyko oni niestey graja do bani. Obojetnie jaka by on wymyslil taktyke to przeciez pilkarze ktorzy nie potrafia zagrac 2 razy celnie do przodu nie zrealizuja jej
Ja mu współczuję jeszcze z inego powodu. Dostał drużynę już w trakcie eliminacji, po fatalnych występach i z małą ilością punktów - była na nim ogromna presja, której niestety nie uniósł. Zgodze się z tym że dysponuje najlepszym składem, ale bardzo mogmatwanym i bez jakiejkolwiek wizji. Za bardzo eksperymentuje. nie potepiam go, ale powinien odejść. Nie wiem czy Engel jest odpowiedni, ale napewno z nim było lepiej. Eliminacje idą na straty. Najlepiej budować już drużyne na eliminacje Mistrzostw Świata.

JUVE RULLEZ!!!
Obrazek
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 09:34

Janas lama
Engel rulez

zawsze Del Piero
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 11:10

A ja sie moge założyć, że gdyby znowu repreze prowadził Engel to goofno by z tego było. Pamiętacie Piechniczka?. W 82 zdobył 3 miejsce na MŚ. Potem objął kadre jeszcze raz w latach 90 i co zrobil? Nic.

srali muszki będzie wiosna
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 11:44

Chmura pisze:Uważam, ze pan Janas jest osoba totalnie nie na wlasciwym miejscu. Jest miernym taktykiem, psychologiem i selekcjonerem niepotrafiacym zgrac ze soba zespołu. Powinien odejsc.
A jak chcialbys zgrac 11 zawodnikow ktorzy w meczach towarzyskich nie wykazuja nawet checi do biegania i do ofensywnej gry ?

FORZA JUVE
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 12:07

janas by by dobrym trenerem ale niech wystawia jeden sklad a nie na kazdy mecz inny sklad a po drugie to powinien zrezygnowac i niech go zastapi engel albo kasperczak !

Chmura

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 12:13

Rudi napisał:
A jak chcialbys zgrac 11 zawodnikow ktorzy w meczach towarzyskich nie wykazuja nawet checi do biegania i do ofensywnej gry ?
Wybacz, ale uwazam to pytanie za głupie. Zgranie zawodników należy do podstawowych zadań trenera , tak było i zawsze bedzie. Za to mu sie placi. Nie można sie zasłaniac tym ze zawodnikom sie nie chce biegac i grac ofensywnie, ponieważ przekonanie ich do tego również należy do jego obowiązkow. Jakoś innym trenerom sie to udaje na całym swiecie i to jeszcze z gorszymi zawodnkami. Potrzymuje swoje zdanie na temat pana Janasa.[/b]

Juve Rulezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
East Side Is The Best !!!
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 12:54

janas to pała!!!!! wystarczy na niego spojrzeć!! i go posłuchać!! morda pijaka!!pretensjonalny ton kiedy ktoś chce przeprowadzić z nim wywiad!!!brak kultury!!!(po meczu ze Szwecją oglądałam w sporcie na TVN24 krótki komentarz janasa!!!"No panowie wy już się mnie 7 raz o to pytacie!!skąd ja mam kur** wiedzieć kto na jakiej pozycji czuje się dobrze!!"- słowa janasa!) zero pomysłu na grę!!! ciągle próbuje nowych piłkarzy!!! przeważnie chłoptasiów z Amiki!!!!!!!, na stadionach ćmi papierochy jednego za drugim!!! jak to wygląda!!! zwykła menda!!! która nie umie w ogóle trenować reprezentacji!!!

a listkiiewicz ta <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> miał wybłór!!! mógł wziąźć Engela!!! anie tą popierdułkę!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 14:22

Jesooooooo, Sylwia. Ty chyba żyjesz w wielkim stresie :roll: :roll:

srali muszki będzie wiosna
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 14:49

RadeKas pisze:Jesooooooo, Sylwia. Ty chyba żyjesz w wielkim stresie :roll: :roll:
a tak wogoel to Wojcik tez mial twarz pijaka :)

FORZA JUVE
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2003, 14:55

Chmura pisze:Rudi napisał:
Wybacz, ale uwazam to pytanie za głupie. Zgranie zawodników należy do podstawowych zadań trenera , tak było i zawsze bedzie. Za to mu sie placi. Nie można sie zasłaniac tym ze zawodnikom sie nie chce biegac i grac ofensywnie, ponieważ przekonanie ich do tego również należy do jego obowiązkow. Jakoś innym trenerom sie to udaje na całym swiecie i to jeszcze z gorszymi zawodnkami. Potrzymuje swoje zdanie na temat pana Janasa.[/b]
No tak ale kiedy oni maja sie zgrac jak podczas spotkan towarzyskich stoja jak kolki i na slepio kopia pilke. Selekcjoner ma wyrbac najlepszych graczy z danego kraju , obrac taktyke na mecz , oczywsice byc takze psychologiem ale jesli ktos przyjezdza na zgrupowanie z zamiarem zrobienia sobie krotkich wakacji to wybacz ale nawet Diabel go nei przekona ze ma biegac

FORZA JUVE
ODPOWIEDZ