LM 13/14 (gr. B) [1]: FC Kobenhavn 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2013, 19:41

Szkoda że nc+ nas olała. Pokazują jutro 4 mecze live + multiligę na kanale dodatkowym 36. Teoretycznie mogą pokazać jeszcze dwa spotkania bo mają wolne miejsce na Canal+Family2 oraz na kanale 37. Gdyby bardzo ich męczyć na ich profilu na facebooku to może by się ugieli. Obserwuję ich profil i często robią zmiany pod wpływem abonentów - np miała być BPL na nSport od tego weekendu ale były protesty bo kanał słabo dostępny w kablówkach i wycofali się z tego pomysłu.

fala33

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2013, 19:57

Mam nadzieję, że od początku Tevez zagra w parze z Quagiem, dobrze im szła gra kombinacyjna przez te ostatnie kilkanaście minut z Interem. Mirko jest bez formy, po kontuzji, niech odpocznie.
Idealnie byłoby strzelić dwie bramki do przerwy, po której można by wprowadzić stopniowo Islę, Ogbonnę, może Llorente...
Najważniejsze jednak, żeby nie było męczarni jak rok temu z innymi Skandynawami, co wcale nie jest takie niemożliwe, niestety.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2013, 19:58

Mam nadzieję, że tym razem nie będzie powtórki z rozrywki, bo remis z Nordsjaelland to nie pierwszy taki przypadek, kiedy Juventus utrudnia sobie życie w Lidze Mistrzów gubiąc punkty z teoretycznie najsłabszym rywalem w grupie. W 2008 roku było podobnie, dwa remisy z BATE, ale wtedy na szczęście udało się dwa razy ograć Real. Biorąc pod uwagę fakt, że w tym sezonie Juve czeka zdecydowanie trudniejsza walka o scudetto liczę na sześć punktów po dwóch pierwszych kolejkach i bezstresowy awans.

Przy okazji trochę spamu, zaprszam do nowej edycji Fantasy Champions League.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 16 września 2013, 20:04

Jeszcze zostaje transmisja z onetu, dla mnie to dobra opcja bo tam jakość jest dobra, a na streamie to nie zawsze idzie obejrzeć:)

Dydux666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2013, 21:55

AdiJuve pisze:Jeszcze zostaje transmisja z onetu, dla mnie to dobra opcja bo tam jakość jest dobra, a na streamie to nie zawsze idzie obejrzeć:)
A na pewno będzie? Bo jeśli tak, to powinno być w TV, nam była zawsze transmisja z nSportu, tylko bez loga nSportu. :think:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 09:00

Obrazek

Wszystkie media są zgodne co do naszej wyjściowej '11'. Jeśli chodzi o Kopenhagę, to jeszcze wczoraj część mediów podawała, że mogą wyjść 3-4-3, ale dziś też już raczej wszyscy obstawiają 4-4-1-1.

Ja tam wielkich wymagań odnośnie tego meczu nie mam. Wystarczy mi zwycięstwo, nieważne w jakim rozmiarze, ale po niezłej grze. 3 lata temu Kopenhaga u siebie zremisowała z Barcą, zremisowała z Chelsea, mam nadzieję, że nasi nie dadzą sobie zrobić takiego numeru.

Obrazek
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 09:29

Dydux666 pisze:
AdiJuve pisze:Jeszcze zostaje transmisja z onetu, dla mnie to dobra opcja bo tam jakość jest dobra, a na streamie to nie zawsze idzie obejrzeć:)
A na pewno będzie? Bo jeśli tak, to powinno być w TV, nam była zawsze transmisja z nSportu, tylko bez loga nSportu. :think:
Nie prawda, transmisje na onecie są zawsze, gdyż jako że wchodzą w skład ITI mają do niej prawa na jakiejś mocy, ale nie zawsze opłaca się coś w tv puszcząć, dlatego w necie będzie na pewno, w tv niekoniecznie ;-)

E: Nie wierzę, abyśmy mogli stracić pkt w tym meczu, wiem, że nasi podejdą do tego meczu z odpowiednim nastawieniem, bez ciśnienia, spokojnie będą punktować rywala, tak to widzę ;-)
Ostatnio zmieniony 17 września 2013, 10:15 przez Hoffman, łącznie zmieniany 1 raz.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 09:31

Po zeszłorocznych męczarniach, właśnie w Danii, dziś mam nadzieję na wygraną. Takich ogórasów powinniśmy pykać aż miło, ale poprzedni sezon LM pokazał, że możemy stracić głupio punkty z takimi ekipami.
Dlatego chcę 3pkt nawet po 1-0.

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 10:59

Żadna polska stacja nie pokazuje Juve? Rok temu było npremium to były wszystkie...

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 11:04

Piotr Juvefan pisze:Żadna polska stacja nie pokazuje Juve? Rok temu było npremium to były wszystkie...
N-ka również nie pokazywała wszystkich spotkań, nawet przed fuzją z C+. Bodaj puszczali 5 z 8. Trzy były dostępne wyłącznie w multilidze. Dziś meczu Juve nie ma w polskiej TV. Ja tam się nc+ nie dziwię. Np. ja nie byłbym zainteresowany meczem Man Utd vs Bate Borysów i sądzę, że wielu podzielałoby moje zdanie.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 11:44

Kopenhaga jest rzeczywiście tak cienka w tym sezonie, że zdobyła 7 punktów w 8 ligowych meczach? W ogóle bardzo zmienna jest ta duńska liga. Nasz rywal z poprzedniej edycji Nordsjaelland obecnie okupuje ostatnie miejsce.

Obrazek
paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 11:49

http://ligamistrzow.onet.pl/fc-kopenhag ... tream.html

za 5zł macie obiecane bez przycinania :)

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 11:53

Piotr Juvefan pisze:Żadna polska stacja nie pokazuje Juve? Rok temu było npremium to były wszystkie...
Mecz z tzw. "ogorami" wiele wyjasnia. Ale to przeciez automatycznie nie oznacza, ze nie bedzie ciekawy, pozostale zas (transmitowane) nie beda masakrycznie nudne.
http://ligamistrzow.onet.pl/fc-kopenhag ... tream.html

za 5zł macie obiecane bez przycinania :)
Yhy, a w zeszlym sezonie to jak bylo? Pojawilo sie mnostwo glosow, ze wiele osob nie mialo ani jakosci, ani czasem mozliwosci. Jedyne co tam dobrze dzialalo to ponoc oplacenie uslugi (choc nie mam pewnosci czy zawsze) :prochno:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 12:10

Czegoś tu nie rozumiem. Co prawda niby nigdy z onteowskich transmisji nie korzystałem, ale szczerze wątpie, żeby jakość była wyższa niż na livefootbal.ws tudzież na wiziwigu. Także nie widze sensu płacenia tej piątki bo za free naprawde można mieć bezproblemową transmisje w super jakości.

Co do samego meczu, to bez zbędnego przejęcia do niego podchodze. COś czuje, że jeszcze dziś 'atmosfery LM' nie poczuje
:prochno: Licze na lekkie zwycięstwo, i duet LL-Gio przez chociaż pół h.

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
singer

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2013, 12:11

Całą poprzednią edycję LM obejrzałem na Onecie. Jakość HD, często mecze bez komentatora (co też dla mnie jest plusem). Na wszystkie mecze, które obejrzałem może z pięć razy obraz się przyciął. A no i raz dałem się zrobić na 5 zł bo włączyłem sobie subskrypcję na komputerze w pracy i później już była nieaktywna jak chciałem włączyć w domu (trzeba pamiętać żeby aktywować transmisję na kompie na którym się będzie oglądać mecz lub założyć konto i wtedy chyba można oglądać na dowolnym), poza tym żadnych problemów.

Zablokowany