Serie A 13/14 (2): JUVENTUS 4-1 Lazio
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Możliwe, ale wystarczy, że uda nam się strzelić bramkę i Lazio będzie musiało prowadzić konstruować swój atak, wtedy kontry same przyjdą. Tak czy inaczej to może być ciekawy pojedynek taktyczny właśnie ze względu na niedawny Superpuchar.zahor pisze:W związku z powyższym spodziewam się że Petković uczuli drużynę na te nieszczęsne kontrataki, co może skutkować postawieniem autobusu przed polem karnym i nastawieniem się na grę z kontry dwoma, maksymalnie trzema zawodnikami. A w tych okolicznościach powtórzenia wyniku z Superpucharu bym się nie spodziewał.
Pierwszy mecz u nas w tym sezonie. Z Conte zawsze dobrze na Juventus Stadium zaczynamy także jestem dobrej myśli.
- robocop1992
- Juventino
Pisałeś to jakimś translatorem z japońskiego czy co? Bo nic nie rozumiem xDmaydayxxx pisze:Z moich źródeł też wynika że na 100 C plus sportu będzie transmisja. oczyszczona innego wyniku jak wygrana nie przyjmuje do świadomości. FORZA JUVE
A co do tematu, to liczę w 60 min na LL
- grande amore
- Juventino
Maydayxxx napisal, ze transmisja z tego meczu bedzie na 100% na Canal+Sport i ze nie przyjmuje do wiadomosci innego wyniku niz wygrana Juve. Teraz rozumiesz? ;-)
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Vimes
- Juventino
Powtórki wyniku z meczu o superpuchar się nie spodziewam, ale należałoby dopisać na koncie kolejne trzy punkty póki jeszcze nie ma obciążenia Ligą Mistrzów. Chciałbym, żeby przed meczami z Realem mieć na koncie 6 punktów w grupie i podejść do sprawy na luzie, a to się może trochę odbić na naszych wynikach w Serie A.
- pumex
- Juventino
Dzisiaj aktualizowane prawdopodobne 11-tki:

Jak widać, u nas raczej wszystko jest pewne, jeśli tylko nie przydarzy się - tfu, tfu - jakiś niespodziewany uraz. Jeśli chodzi o Lazio, tam również raczej nie będzie niespodzianek. Ponoć jedyną niewiadomą jest to, czy wystąpi Novaretti, czy Cana.
Ja spodziewam się wielkich męczarni w tym meczu. Petković nie wygląda na trenerskiego dziada, będzie wiedział, jak uniknąć błędów sprzed dwóch tygodni. Byleby wygrać, bo przed nami o wiele trudniejsze mecze.

Jak widać, u nas raczej wszystko jest pewne, jeśli tylko nie przydarzy się - tfu, tfu - jakiś niespodziewany uraz. Jeśli chodzi o Lazio, tam również raczej nie będzie niespodzianek. Ponoć jedyną niewiadomą jest to, czy wystąpi Novaretti, czy Cana.
Ja spodziewam się wielkich męczarni w tym meczu. Petković nie wygląda na trenerskiego dziada, będzie wiedział, jak uniknąć błędów sprzed dwóch tygodni. Byleby wygrać, bo przed nami o wiele trudniejsze mecze.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wygląda, no ale też co on może innego zrobić? Jedyne wyjście jakie widzę dla Lazio, które nie chciałoby z Juventus Stadium wracam z niczym, to zamurowanie bramki i nastawienie się na kontrę. Nie spodziewam się, że rzucą się do ataku, bo to by oznaczało, że nie wyciągnęli żadnych wniosków. Są do pokonania, jak każdy we Włoszech czy w Europie. Bardzo liczę na Teveza, Lichtsteinera i niech Vidal coś ukłuje.pumex pisze:Petković nie wygląda na trenerskiego dziada, będzie wiedział, jak uniknąć błędów sprzed dwóch tygodni.
- mazi12
- Juventino
Trzeba wygrać ten mecz, bo Napoli od początku sezonu w niezłym gazie, nie można teraz pozwolić sobie na stratę punktów już w 2. kolejce. Liczę dzisiaj na Pogbę i Carlitosa. Spodziewam się trudniejszego meczu niż 2 tygodnie temu i bardziej defensywnej gry Lazio. Oby nasi nie zawiedli.
- Wojtek
- Juventino
Skład był do przewidzenia
Tylko dziwi mnie jakim prawem MOTTA jest w powołaniach a potem jeszcze na ławce usiada! ;O :doh: Nawet na trybuny bym go nie wpuścił ale cóż...
Licze dziś na Tevez, niech pobije rekord klubu;) no i mam nadzieje że Vidal trafi pierwszy raz do siatki dzisiaj
Fajnie byłoby zobaczyc Ll na troszke dłużej.
Wierze w spokojne 3:0.
FORZA JUVE!!

Licze dziś na Tevez, niech pobije rekord klubu;) no i mam nadzieje że Vidal trafi pierwszy raz do siatki dzisiaj

Fajnie byłoby zobaczyc Ll na troszke dłużej.
Wierze w spokojne 3:0.
FORZA JUVE!!

- Andryk
- Juventino
Mam nadzieję, że Conte da coś pograć Llorente dzisiaj w duecie z Tevezem w drugiej połówce. Cieszy kolejny mecz Pogby, niech dojrzewa chłopak. Jak skrzydła będą dobrze funkcjonowały to nie martwię się o wynik.
- Pabloz9
- Juventino
Motta to jeszcze dzisiaj z ławki wejdzieWojtek pisze:Skład był do przewidzeniaTylko dziwi mnie jakim prawem MOTTA jest w powołaniach a potem jeszcze na ławce usiada! ;O :doh: Nawet na trybuny bym go nie wpuścił ale cóż...
FORZA JUVE!!
Tak na poważnie, to skoro jest w kadrze, Antek pozwala mu na ławce usiąść. Odkąd można dysponować dwunastoosobową rezerwą nikomu on miejsca nie zabiera.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Robaku
- Juventino
Kto tam liczył dziś na bramkę Vidala ? Brawo. Bardzo dobrze.
Ładnie graliśmy do 30 minut, potem stanelismy i kurcze suszarka Conte się przyda.
Jedno jest pewne Petkovic jest kurda dobrym strategiem. Ladnie sobie wymyslil , że nie da rady przebić się przez obronę Juve, wiec wymyslił jedno hasło, ktore notabene swietnie wykonuja zawodnicy Lazio - walic z 30 metra. Ostrzeliwac ile się da. No i kurcze niestety robi to w naszych szeregach sporo zamieszania.
Dzisiaj niewiodczny Pirlo, przez 30 minut stlamsilismy ich strasznie i bramka z niczego, bo Lazio nie istatnilo i nagle od 30 minuty nie mozemy sie ogarnac. Lazio co rusz pod bramka Gigiego i strzela skad sie da i gdzie sie da. Trzeba się ogarnąc zwłaszcza w pomocy i jakos ich odepchnac.
Ładnie graliśmy do 30 minut, potem stanelismy i kurcze suszarka Conte się przyda.
Jedno jest pewne Petkovic jest kurda dobrym strategiem. Ladnie sobie wymyslil , że nie da rady przebić się przez obronę Juve, wiec wymyslił jedno hasło, ktore notabene swietnie wykonuja zawodnicy Lazio - walic z 30 metra. Ostrzeliwac ile się da. No i kurcze niestety robi to w naszych szeregach sporo zamieszania.
Dzisiaj niewiodczny Pirlo, przez 30 minut stlamsilismy ich strasznie i bramka z niczego, bo Lazio nie istatnilo i nagle od 30 minuty nie mozemy sie ogarnac. Lazio co rusz pod bramka Gigiego i strzela skad sie da i gdzie sie da. Trzeba się ogarnąc zwłaszcza w pomocy i jakos ich odepchnac.