Sparing (01.08.2013) - Guinness Cup: JUVENTUS 1-1 Everton
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
grande amore pisze:Bazyliszku:
Primo. Jesli jej nie powiem, to tym bardziej sie rzuci.
Secundo. Nie mam sluchawek.
Hmm... Moze lepiej ja zawczasu poinformowac, a po meczu po prostu wylaczyc kompa na te 8-10h
A może chcesz spędzić wakacje na uroczej Opolszczyźnie? U mnie nikt nie będzie robił Ci wyrzutów za nocne hałasy, tak więc bez problemów będziemy mogli razem zobaczyć Juventus :-D True story 8)grande amore pisze:5 rano? Ja piernicze. Talerze zaczna po chalupie latac, jesli wlacze kompa o tej porze :doh:, ale czego nie robi sie dla Juve...
Edit
@down:
Moja matka uwaza, ze jestem uzalezniona od komputera i wlaczenie kompa o tej porze bedzie dla niej powodem do wszczecia dzikiej awantury
- pumex
- Juventino

zoff - mistrz bajery prawie-prosto-z-mostuzoff pisze:A może chcesz spędzić wakacje na uroczej Opolszczyźnie? U mnie nikt nie będzie robił Ci wyrzutów za nocne hałasy, tak więc bez problemów będziemy mogli razem zobaczyć Juventus :-D True story 8)
Wracając do tematu, myślę, że możemy mieć spore problemy w tym meczu. Raczej nie przepadamy za Angolami, a ci na dodatek są w dalszej fazie przygotowań do sezonu niż my. Everton ogórami nie jest na pewno, co więcej, są dość mocną ekipą. Chciałbym chociaż przez jedną połowę zobaczyć u nas w miarę optymalny skład, jak również przejście w trakcie spotkania na 4-3-3, coby porównać na tle lepszego rywala efektywność i efektowność w tym ustawieniu względem 3-5-2. Najważniejsze - oby bez kontuzji!
PS. Powie mi ktoś, jakie zasady panują w przypadku remisu? Karne od razu, czy dogrywka?

- Mate.G
- Juventino

Ciocia wiki z Angliipumex pisze: PS. Powie mi ktoś, jakie zasady panują w przypadku remisu? Karne od razu, czy dogrywka?
http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... mpions_Cup
ponoć wszystkie mecze są w regulaminowym czasie gry, remis=karne:)
- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ech, Pumi.pumex pisze:zoff - mistrz bajery prawie-prosto-z-mostuzoff pisze:A może chcesz spędzić wakacje na uroczej Opolszczyźnie? U mnie nikt nie będzie robił Ci wyrzutów za nocne hałasy, tak więc bez problemów będziemy mogli razem zobaczyć Juventus :-D True story 8)![]()
Chwała Bogu z tymi karnymi. Znając życie, gralibyśmy dodatkowe 90 minut na obczyźnie.
- grande amore
- Juventino

Zapraszasz = finansujesz bilet PKP w obie strony. Normalny bilet. True story :Czoff pisze:
A może chcesz spędzić wakacje na uroczej Opolszczyźnie? U mnie nikt nie będzie robił Ci wyrzutów za nocne hałasy, tak więc bez problemów będziemy mogli razem zobaczyć Juventus :-D True story 8)
A tak na serio - jakos to zalatwie, wiec sie nie przejmujcie 8)
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Mate.G
- Juventino

Zastanów się dobrze i wybierz najlepszą możliwośćgrande amore pisze: A tak na serio - jakos to zalatwie, wiec sie nie przejmujcie 8)
Też się ciesze, że nie ma dogrywek.
Ciekawe jakim składem zagramy ? Najsilniejszym?
- frequenweiche
- Juventino

którego dnia dokładnie jest ten mecz? Spotkałem się z wersją piąta rano 31 lipca i piąta rano 1 sierpnia. Nie widzi mi się bezcelowe wstanie o piątej.
- Smok-u
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Boże, Pumi się tak stara a wszystko to jak krew w piach.frequenweiche pisze:którego dnia dokładnie jest ten mecz? Spotkałem się z wersją piąta rano 31 lipca i piąta rano 1 sierpnia. Nie widzi mi się bezcelowe wstanie o piątej.
"01.08.2013 (czwartek), godzina 5:00 nad ranem - czas środkowoeuropejski
31.07.2013 (środa), godzina 20:00 - czas pacyficzny"
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Coś, na co czekałem. Mam wrażenie, że Seba stoi na czymś albo ma buty na obcasach. Jest jeszcze opcja, że się podciągnął na manekinie.Ivory pisze:BTW. I oto jest:![]()
- Dziku1897
- Juventino

Nie wiem czy tylko ja mam taką manię na punkcie Juve, ale dla mnie jakoś mało ważne jest jakim wyjdą składem. Mecz muszę obejrzeć i jużjarmel pisze:Jest gdzieś informacja jakimi jedenastkami wyjdą obydwa zespoły? Bo nie wiem czy opłaca się wstawać.
- Brutalo
- Juventino

Dzisiaj info ? To mecz jest teraz w nocy, czy jutro ? * Bo ześwirowałem w tym momencie....jarmel pisze:Jest gdzieś informacja jakimi jedenastkami wyjdą obydwa zespoły? Bo nie wiem czy opłaca się wstawać.
Na moje w czwartek o 5 rano
Edyta, dzięki, sam edytuję. Odeszła. Faktycznie, czwartek nad rankiem, gdy kogut zapieję.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2013, 00:14 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.