Najgorszy sędzia kalosz
- Alexxxxx
- Juventino
Ja mam,ale słabo widac wrzutke, ale faul na Na Bufonie i nakładke Toldo wyśmienicie widać. Jak chcesz moge ci przesłać napisz do mnie na priv(prywatna widomość) i daj mail to ci wyśle.Bo nie na forum tak jak powiedział Martin:"Nie robmy z forum gg".swiergot pisze:
Hmm... ma ktoś może filmik z tą bramką Interu? Szukałem po necie i nic...
Ps. Bramke ściągnełem przed chwilą jest w necie tylko trzeba poszukać
Teraz już wiem,że to był największy bubel Coliny. Ten drugi sędzia ktorego własnie nie nawidze to ten co powiedzieli(znam wreszcie jak się nazywa :!: ) moi koledzy czyli Byron Moreno . :evil:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- agata
- Juventino
[quote="jaro10"]ja nie nawidze takiego jakiegoś szwedzkiego , nie pamietam jak sie nazywa. taki blondyn.[/quote] Ten blondyn nazywa się Andreas Friesk (czy jakoś tak) , ale ja go lubie bo jak sędziował spotkania juve w ch.l. w poprzednich edycjach to zawsze wygrywali!!!!!!!!!!!!!!!!
- azuriana
- Juventino
Najgorszy na świecie jest oczywiscie z całą pewnością Byron Moreno.
Co wyprawiał na Mundialu chyba kazdy wie,ale słyszałam jakies pół roku temu w jakimś radio,że Moreno sędziował jakis mecz nie wiem gdzie.
Doliczył chyba 23 minuty do meczu,4 zawodników wyrzucił z boiska z czerwonymi kartkami (nie wiem czy nie z jednej druzyny) i.....
....zawiesili go bodajże na 10 sezonów.
Najwiekszą nienawiścią pałają do niego Włosi (za mundial),zmianili słowa piosenki Zuccero:"Baila" i wsawili do tej melodii cos w rodzaju:"Byron Byron Moreno z pełną kieszenią..."
Poza tą piosenką sa piekne strony internetowe z karykaturami Byrona Moreno takie jak ta
http://moreno.digi-web.it/modules.php?o ... file=index
Co wyprawiał na Mundialu chyba kazdy wie,ale słyszałam jakies pół roku temu w jakimś radio,że Moreno sędziował jakis mecz nie wiem gdzie.
Doliczył chyba 23 minuty do meczu,4 zawodników wyrzucił z boiska z czerwonymi kartkami (nie wiem czy nie z jednej druzyny) i.....
....zawiesili go bodajże na 10 sezonów.
Najwiekszą nienawiścią pałają do niego Włosi (za mundial),zmianili słowa piosenki Zuccero:"Baila" i wsawili do tej melodii cos w rodzaju:"Byron Byron Moreno z pełną kieszenią..."
Poza tą piosenką sa piekne strony internetowe z karykaturami Byrona Moreno takie jak ta
http://moreno.digi-web.it/modules.php?o ... file=index