LM 12/13 (1/8): JUVENTUS 2-0 Celtic

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 21:40

Do meczu powinniśmy podejść z dużą dozą cierpliwości i spokoju. Wiadomo że od pierwszego gwizdka rzucą się na nas jak nasze panie na zimowe wyprzedaże w galeriach, ale powinniśmy to przeczekać i zadać cios, po którym pozostała część meczu wyglądać będzie jak prace "majstrów" na budowie, czyli byle do fajrantu i na piwko, bo nie uwierzę w to, że będzie im się jeszcze chciało. Czym prędzej, tym lepiej. Myślę, że nastąpi to jeszcze w pierwszej połowie. 1:0 mi wystarczy, byle bez żółtych i kontuzji. I jeszcze jedno - kara karą, ale chyba Quag za swoją gębę już odpokutował!

Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 22:36

kuba2424 pisze:I jeszcze jedno - kara karą, ale chyba Quag za swoją gębę już odpokutował!
Cholera wie, bo przecież on już grał po tamtej pyskówce. Wystąpił w kilku spotkaniach, strzelił z Genoą, ale od meczu z Chievo regularnie 90 minut grzeje ławę. O co chodzi?

kuba2424

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2013, 23:54

Czy ktoś wie jak władzom UEFA podobała się składanka Lennona, bo jakoś przeoczyłem słynne nagranie DVD. Widzę, że póki co jeszcze gramy w LM, ale kto wie co się wydarzy do środy.
Podobno w czwartek rano ma wyjść druga część legendarnej płyty. Nieoficjalnie dowiedziałem się, że będzie jeszcze lepsza od jedynki, także jest na co czekać!

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 12:35

sebinho86 pisze:Canale 5 koduje mecze Ligi Mistrzów
Mecz Juve w grupie z Szachtarem też obejrzałem na C5 i elegancko było nie kodowali

A z Celtami poleci na C5 ?

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 13:01

Jak najmniejszym nakładem sił awansować dalej, najlepiej bez kartek i bez kontuzji :)

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
BlueCrystal_meth

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 13:15

Już ktoś gdzieś o tym wspominał, ale nie jestem w stanie tego poszukać. Chodzi mi o to kiedy zerują się żółte kartki. Po pierwszym meczu 1/4 czy jak? Bo nieciekawie to u nas wygląda. Kluczowi zawodnicy są zagrożeni, może lepiej byłby ich zaoszczędzić na późniejszą fazę? (o ile wyeliminujemy Celtów)

-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected
AdiZ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 13:21

Sajan pisze:
Mecz Juve w grupie z Szachtarem też obejrzałem na C5 i elegancko było nie kodowali

Nie wiem czy leci mecz akurat nasz ale pisze, że w środę o 20:40 "CHAMPIONS LEAGUE". http://www.mediaset.it/guidatv/ Berlu jeszcze nie zaktualizował. Zawsze może zrobić na złości i nadawać P$G.

pitrek

Juventino
Juventino
Podziekował: 22 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 13:22

od fazy grupowej do 1/2 finału kartki się nie kasują, a jeżeli po półfinałach zawodnik przekroczy liczbę żółtych kartek, to będzie mógł zagrać w finale bo od tamtego sezonu to zmienili, wyjątkiem jest czerwień w półfinale, wiadomo o co chodzi.

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " :juveflag:
BlueCrystal_meth

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 13:30

o cholera, jak to mecz LM bez Marchisio i Lichego? Ptfu wypluwam te słowa.

-----------------------------------------------------------
Swallowed, smoked, snorted, injected
macko95

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 14:23

AdiZ pisze:
Sajan pisze:

Nie wiem czy leci mecz akurat nasz ale pisze, że w środę o 20:40 "CHAMPIONS LEAGUE". http://www.mediaset.it/guidatv/ Berlu jeszcze nie zaktualizował. Zawsze może zrobić na złości i nadawać P$G.
Wczoraj widziałem zapowiedź i mają transmitować Juve :)

Wielki fan Il Principino !
Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 14:46

macko95 pisze:
AdiZ pisze:
Sajan pisze:

Wczoraj widziałem zapowiedź i mają transmitować Juve :)

Też oglądałem mecz grupowy z Szachtarem który nie był kodowany, ale teraz sam jestem ciekawy czy będzie kodowany czy nie, bo na stronce liveonsat nie ma żadnego info na ten temat.

A co do meczu to mam nadzieję że będzie on pod naszą kontrolą i spokojnie wypunktujemy szkotów.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2013, 17:04

BlueCrystal_meth pisze:o cholera, jak to mecz LM bez Marchisio i Lichego? Ptfu wypluwam te słowa.
Pierwszego może zastąpić Giach, drugiego z kolei Isla/Padoin. W mojej ocenie, środkowa formacja Juventusu na najbliższy mecz w LM powinna składać się właśnie z graczy drugoplanowych: Peluso, Pogba, Giaccherini, Asamoah, Isla/Padoin. Najważniejsze, żeby zagrała trójca Barzagli-Bonucci-Chiellini, która powinna bez większych problemów zastopować ataki Szkotów.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 11:36

Macie jakieś info dotyczące sprzedaży biletów? Ciekawe czy mamy się spodziewać połowy pustych trybun :think:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 12:59

Swider10 pisze:Macie jakieś info dotyczące sprzedaży biletów? Ciekawe czy mamy się spodziewać połowy pustych trybun :think:
Na razie oficjalna strona klubu milczy, w związku z tym, bilety ciągle są w sprzedaży. Z tego co czytałem bilety są drogie, chyba taki sam cennik jak na Shakhtar i na Chelsea. A moim zdaniem powinny być tańsze, tym bardziej dlatego, że w 1 meczu praktycznie przesądziliśmy losy awansu.

Szkoda, że Liga Mistrzów, a po raz kolejny najprawdopodobniej stadion nie będzie zapełniony, ale cóż, taka natura makarona - woli obejrzeć mecz przed TV (choć ceny biletów też grają mimo wszystko rolę).

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2013, 13:19

Ciekawe doniesienia dochodza z Vinovo :wink:

Otóz na zastepstwo za Foresta, Marchisio i Vidala Szykowani sa Isla, Gacek i Pogba. Moim zdaniem bardzo dobrze. Mysle, że dadza rade a i nalezy sie im wystep w Lidze Mistrzow. Gacek gra duzo mnie w tym sezonie.

Jest tez wzmianka ze prawdopodobnie moze pasc rekord frekfencji w Lidze Mistrzow :shock:
Ostatnio zmieniony 04 marca 2013, 13:21 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany